AMF Award: De winnaar is bekend!

Heb je nou een topic, bv. beste #AquaMundo van #CenterParcs, of beste wildwaterbaan, dan kun je deze hier kwijt! Alleen als ze niet in de andere fora passen!

AMF Award: De winnaar is bekend!

Sponsor

Sponsor
 

AMF Award: De winnaar is bekend!

Berichtdoor Bram » Zo 08 Feb 2015, 12:42

AMF Award: De winnaar is bekend!

Vorig jaar introduceerde Aqua Mundo Forum haar eigen wedstrijd, de AMF Awards. Tijdens deze AMF Awards heeft Aqua Mundo Forum alle Aqua Mundo’s in Nederland gekeurd op hygiene, onderhoud, funfactor en nog veel meer…. De AMF Awards waren een groot succes en inmiddels is de winnaar bekend.

Die winnaar is De Huttenheugte. Zij mogen zich winnaar van de AMF Awards van 2014 noemen. De Huttenheugte scoort op alle punten bovengemiddeld hoog en dus zijn zij de winnaar. Bovendien werden wij als team van Aqua Mundo Forum bij De Huttenheugte bovengemiddeld gastvrij ontvangen wat ook resulteerde in 10 extra bonuspunten.

Bij de AMF Awards is bij elke Aqua Mundo in Nederland een keuring uitgevoerd. Eerst een keuring met een aangekondigd bezoek, en vervolgens een keuring met een onaangekondigd bezoek. Na het eerste aangekondigde bezoek kreeg elk park het keuringsrapport toegestuurd waarin duidelijk werd wat de successen en verbeterpunten waren. Sommige parken hebben ook daadwerkelijk wat met onze verbeterpunten gedaan. Bijvoorbeeld Park Zandvoort, die de roest bij de glijbaantrap bij recent parkonderhoud heeft verwijderd.

De uiteindelijke uitslag van de AMF Awards is als volgt*:

1. De Huttenheugte: 9.6;
2. Port Zélande: 9.5
;
3. De Kempervennen: 9.5;

4. Limburgse Peel: 9.3;
5. Park Zandvoort: 9.2;
6. De Eemhof: 8.9;
7. Het Heijderbos: 8.8;
8. Het Meerdal: 8.8.

*De cijfers zijn afgerond, zo zitten Port Zélande en De Kempervennen erg dicht bij elkaar. Desondanks heeft Port Zélande (9.4953) toch een hogere score weten te behalen dan De Kempervennen (9.4950).

Aqua Mundo Forum kijkt terug op een succesvolle AMF Awards. Alle Aqua Mundo’s hebben naar onze mening erg goed gescoord en zijn dus eigenlijk allemaal winnaars. Desondanks is De Huttenheugte toch echt de beste en krijgen zij een mooie prijs.

Of de AMF Awards in de toekomst terugkeren is onbekend, maar de plannen en ambitie zijn er. Meer informatie over de AMF Awards is te vinden in het speciale AMF Awards board op het forum. Daar zijn tevens alle keuringsrapporteren van het tweede (onaangekondigde) bezoek te vinden.
Bijlagen
image.jpg
Winnaar AMF Award 2014
image.jpg (751.03 KiB) 1841 keer bekeken
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re: AMF Award: De winnaar is bekend!

Berichtdoor NaMiSe » Zo 08 Feb 2015, 16:34

Leuk! En Sandur, deed dat bad niet mee?
NaMiSe
Glijbaan
Glijbaan
 
Berichten: 345
Geregistreerd: Zo 30 Sep 2012, 13:43

Re: AMF Award: De winnaar is bekend!

Berichtdoor Cp Rogier » Zo 08 Feb 2015, 20:27

Sandur deed inderdaad niet mee, want het wordt geen Aqua Mundo genoemd.
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12656
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel


Terug naar [Center Parcs] #AquaMundo's Algemeen

cron
 

© 2009-2020 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.