Investering van 34 miljoen Euro voor Center Parcs Park Hochsauerland

Wil je alles weten over een Duits park van #CenterParcs ?
Stel die vragen dan hier en ons team en leden geven je snel antwoord, waar het kan.

Moderator: Moderator

Investering van 34 miljoen Euro voor Center Parcs Park Hochsauerland

Sponsor

Sponsor
 

Investering van 34 miljoen Euro voor Center Parcs Park Hochsauerland

Berichtdoor Cp Rogier » Vr 02 Mrt 2018, 18:20

Afbeelding

Hoogwaardig park
De renovatie omvat de modernisering en herinrichting van alle cottages en de centrale voorzieningen bestaande uit Aqua Mundo en de Market Dome. Naast de renovatie wordt ook het huidige activiteitenaanbod uitgebreid. “Om aan de stijgende vraag naar hoogwaardige accommodaties te voldoen worden het aantal VIP- en Premium-vakantiehuizen vergroot. Ook de wellness- en saunaruimte worden vergroot en gemoderniseerd”, zegt Boris Ege, General Manager van Park Hochsauerland.

Centrale voorzieningen
Het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo wordt voorzien van nieuwe kleed- en doucheruimtes en krijgt een nieuw hoogtepunt; de Aquaracer. Voor de jongere gasten wordt er een kinderboerderij en indoor-speelwereld gerealiseerd. Het hele gezin kan genieten van nieuwe activiteiten, waaronder: indoorgolf, een klimtoestel en een hoog touwenparcours. De bowlingbanen, mini-golfbaan, supermarkt en winkels worden ook volledig vernieuwd. Op het gebied van gastronomie ontwikkelt AREAS nieuwe concepten en verbouwen zij bestaande restaurants.

Word eigenaar in Park Hochsauerland
Neem deel aan het succes van Center Parcs en word eigenaar van een cottage in Park Hochsauerland. Wij garanderen huurinkomsten van 5% van de netto koopprijs en wij zorgen voor het beheer en onderhoud van uw woning. Neem voor meer informatie contact op met één van onze vastgoedadviseurs en ontdek welke investering het beste bij u past.Bron: CP Vastgoed
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Gebruikers-avatar
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12611
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Terug naar [Center Parcs] Vragen & Cottages Duitsland

 

© 2009-2019 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.