Wat voor computer heb jij?

Praat hier over van alles en nog wat wat niet met zwembaden te maken heeft!

Wat voor computer heb jij?

Sponsor

Sponsor
 

Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 21:34

Hallo,

Post hier de PC die jij hebt, het liefst met een afbeelding en met de specificaties.
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 21:45

Afbeelding

De door mijn gekozen configuratie bij Dell (Bij Dell kan je je eigen PC bouwen ;D)

Type
Dell Inspiron 530 E6850

Processor
Intel Core 2 Duo, 3.00 GHZ, 1333MHZ, 4MB Cache

Werkgeheugen
2048MB

Besturingssysteem
Windows Vista Home Premium

Geheugenkaartlezer
19 in 1 Geheugenkaartlezer

Harde Schijf
500GB

Videokaart
Ati Radeon HD2600XD, 256MB

Geluidskaart
Sound Blaster X-Fi Xtreme

Modem
Geen modem
Laatst gewijzigd door Bram op Ma 03 Mei 2010, 21:48, in totaal 1 keer gewijzigd.
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Ma 03 Mei 2010, 21:49

Ik lis iets: welke type van Intel heb je voor je Duel Core?

Welk besturingsysteem zit er op?
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 21:52

Besturingssysteem staat er tussen ;). Dat is Windows Vista Home Premium. Maar wat voor type Core 2 Duo ik heb weet ik zelf niet? Het staat niet op de pakbon, daar staat alleen dit: Intel Core 2 Duo, 3.00 GHZ, 1333MHZ FSB, 4MB Cache
Laatst gewijzigd door Bram op Ma 03 Mei 2010, 21:53, in totaal 1 keer gewijzigd.
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Ma 03 Mei 2010, 22:10

Intel Core 2 Duo E6750 heb je erin zitten ;)
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 22:11

[quote="Hexx"]
Intel Core 2 Duo E6750 heb je erin zitten ;)
[/quote]

Oke, dank voor het melden. En wat voor PC heb jij dan Hexx ;)?
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Ma 03 Mei 2010, 22:22

Ik heb geen PC enkel een laptop.
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 22:25

[quote="Hexx"]
Ik heb geen PC enkel een laptop.
[/quote]
Wat voor laptop heb je dan ;)
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Ma 03 Mei 2010, 22:27

[quote="Bram"]
Wat voor laptop heb je dan ;)
[/quote]

Een zelf samengestelde Lenovo W500.
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Watervisje » Ma 03 Mei 2010, 22:28

Ik zal wel mijn aankomstige nieuwe pc plaatsen dan.  ;)

Afbeelding

Type
Dell Inspiron 580.

Processor
Intel® Core™ i5 Processor 750 (2,66 GHz, 8 MB).

Besturingssysteem
Windows 7 Professional 64 Bit.

Videokaart
Nvidia ® GeForce G310 512MB graphics card.

Werkgeheugen
4096MB Dual Channel DDR3 [4x1024] Memory.

Harde schijf
1 TB SATA-harde schijf (7.200 rpm).

Optische Apparaten
16x optisch dvd+/-rw-station (dvd/cd lezen en schrijven)

Geluidskaart
Integrated 7.1 channel audio.

Diskette/Mediastations
19-in-1 Media Card reader.

Modems
Geen modem.
Watervisje
 

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 22:30

Dat is een mooie PC Esmée ;, met een goede inhoud! Met dank aan mij ::)
Laatst gewijzigd door Bram op Ma 03 Mei 2010, 22:31, in totaal 1 keer gewijzigd.
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Watervisje » Ma 03 Mei 2010, 22:32

[quote="Bram"]
Dat is een mooie PC Esmée ;, met een goede inhoud! Met dank aan mij ::)
[/quote]

Bedankt hee!  ;D
Watervisje
 

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Ma 03 Mei 2010, 22:40

Waarom heb je dan die NVIDEA erin zitten, dat gaat echt niet werken met je 4GB hoor... Daarnaast is die proccessor ze zwak voor die 64-bit en je 1TB harde schijf, dat dat al bij een Dell goed mag gaan...

Jullie zijn wel een echte Dell-liefhebbers he?
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Factor » Ma 03 Mei 2010, 22:42

General
Model name NTF7VMH
Description   ThinkPad T510
Web Price €1,399.00*
Main Features
Processor Intel® Core™ i5-430M Processor ( 2.26GHz 1066MHz )
Operating system Genuine Windows 7 Professional 64
Graphics NVIDIA NVS 3100m Graphics 512MB
Total memory 4 GB DDR3 1333MHz
Display type 15.6" HD+ AntiGlare 1600x900
Pointing device UltraNav (TrackPoint and Multi-touch TouchPad)
Hard drive 320GB
Optical device DVD Recordable (Dual Layer)
Battery 6 Cell Lithium-Ion
Network Card Intel Wireless Wi-Fi Link 1000
Warranty Three year
It;s always the best nature place in the world: Center Parcs 8)
5-7 t/m 9-7: Le Trois Forets
Gebruikers-avatar
Factor
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 1410
Geregistreerd: Vr 26 Jun 2009, 17:12
Woonplaats: Zuid-Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 22:45

[quote="Factor"]
General
Processor Intel® Core™ i5-430M Processor ( 2.26GHz 1066MHz )
[/quote]

En hoe bevalt de nieuwe i5 Processor Factor?
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor RickD » Ma 03 Mei 2010, 22:47

Aspire 8942G-728G1.28TBN  Legitieme Windows® 7 Home Premium , Intel® Core™ i7 processor 720QM(1.6GHz/FSB: 1333MHz/6MB L3 cache), FRAMELESS 18.4" WUXGA Full High Definition 1920x1080 pixel resolution, high-brightness (220-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD 16:9 aspect ratio, 8GB DDR3 RAM (2x 4GB), 1.28TB HDD (2x 640GB 5400rpm), Blu-ray Disc™/Super-Multi DL combo drive, 8-cell Li-ion, Wired & Wireless Lan 802.11N, Bluetooth®, HDMI, Firewire, FingerPrint, ATI Mobility Radeon™ HD 5850 1GB DDR3 VRAM supporting Microsoft® DirectX® 11, 1.0MP CrystalEye, 5-in-1 card reader, Numeric Keypad, backlit keyboard, MediaTouch Console, Tuba CineBass Booster

Afbeelding
[sub]Komende verblijven jaar 2010
Zomervakantie: Eerste twee weken van juli: Turkije
Eerste twee weken van augustus: Vossemeren!

Afbeelding
Gebruikers-avatar
RickD
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 1099
Geregistreerd: Vr 19 Mrt 2010, 17:21
Woonplaats: Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Watervisje » Ma 03 Mei 2010, 22:52

[quote="Hexx"]
Waarom heb je dan die NVIDEA erin zitten, dat gaat echt niet werken met je 4GB hoor... Daarnaast is die proccessor ze zwak voor die 64-bit en je 1TB harde schijf, dat dat al bij een Dell goed mag gaan...

Jullie zijn wel een echte Dell-liefhebbers he?
[/quote]

Dit zat zo allemaal standaard in de aanbieding. ;)
Dan kan je de computer zelf amper veranderen.
Het lijkt me sterk als dit een pakket is, dat het dan helemaal misloopt?
Watervisje
 

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Ma 03 Mei 2010, 22:52

Aan het begin niet, wacht maar een 1 of 2 jaar... Begin je het wel te merken...
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 22:54

Het is gewoon een goede PC, en de i5, is naar mijn mening krachtig genoeg. Watervisje propt haar HD toch niet helemaal vol tot 1TB. En 4GB werkgeheugen krijg je ook zomaar niet vol. Dus voor normaal, en af en toe gamegebruik is deze PC uitstekend ;). En ja ik ben een Dell liefhebber, en Dell is ook een goed merk. Want waarom wordt het anders bij de meeste bedrijven gebruikt ;)?
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 22:56

[quote="Hexx"]
Aan het begin niet, wacht maar een 1 of 2 jaar... Begin je het wel te merken...
[/quote]

Die computer van Esmée is gewoon goed, en Dell is ook een goed merk. Mijn Dell is nu 1.5 jaar oud, en ik heb 230GB vol gebruikt. En hij loopt nog steeds als nieuw ;D.
Laatst gewijzigd door Bram op Ma 03 Mei 2010, 22:57, in totaal 1 keer gewijzigd.
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Volgende

Terug naar Grabber Joe's & Grand Café

 

© 2009-2019 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.