Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Praat hier over van alles en nog wat wat niet met zwembaden te maken heeft!

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Sponsor

Sponsor
 

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Xtinction » Za 17 Jul 2010, 16:44

Zo, nadat we weg moesten uit de Action Factory ( balen! ) zitten we weer in de cottage.

Om 2 uur vannacht ( na een half uurtje geslapen te hebben, werd ik voor de eerste keer wakker ) en was ik aan het bibberen van de kou.
Oké.. ik ben verkouden, maar zo koud heb je het gewoon niet als je alleen maar ziek bent.
Laatste 2 weken in Limburg was het niet uit te houden met een deken op me. Hier had ik het juist koud met alleen een laken, en dus greep ik de deken maar erbij.
Het bleek dus gewoon koud te zijn hier met de horretjes voor de ramen.

Om 07:45 hoorde ik harde muziek in de huiskamer en de ogen gingen langzaam open.
Ik bleef even een minuutje liggen en ik dacht : "Jeroen of Timo zal het wel een mooi nummer vinden". Maar toen het nummer afgelopen was stond het nog altijd even hard. Pissig stond ik op met het gevoel om die persoon flink uit te schelde

Tot mijn verbazing was niemand wakker en was gewoon de wekkerradio aangesprongen die keihard stond. Knopje Off doet dan wonderen.
Terug naar bed gegaan en nog heerlijk geslapen.

Opgestaan om 11 uur, en wonder boven wonder was ik de eerste. Na 5 minuten de tv aangezet te hebben, kwam Timo ook maar eens kijken. Nog geen 20 seconden later stond Jeroen ook al bij de deur van z'n slaapkamer te kijken.

Om 1 uur besloten we maar eens wat eten te gaan halen. In het huisje even gegeten en toen gewacht op 2 medewerkers van De Eemhof die 2 dingen in onze cottage moesten repareren. We hoefden niet in de cottage ervoor te blijven, maar toch deden we dit liever op deze manier.

Daarna zijn we de Aqua Mundo ingedoken. Hier zijn filmpjes en foto's gemaakt. De eerste foto's en filmpjes heb ik gemaakt in de normale stand. Erna kwam ik erachter dat ik ook een speciale water stand heb. Deze bleek veel betere filmpjes en foto's te maken.
Helaas had ik door wat stoeien mijn dikke teen open gehaald waardoor deze flink bloedde. Een pleister en wat tape mocht niet baten :( Toen hebben we dus maar besloten om terug te gaan naar de cottage.
Foto's van de Aqua Mundo en filmpjes worden denkelijk morgen gemaakt met de water stand.

Na de thuiskomst kwamen we erachter dat er een korter pad was naar de Market Square en de Action Factory. Dit bleek een flink stuk korter te zijn :O.

Om 20:00 zijn we begonnen met kingsen.
Het viel reuze mee qua alcohol wat er dit keer gedronken was. Timo voelde de alcohol al wat sneller dan normaal, waardoor hij besloot te stoppen met kingsen. Met z'n 2 kingsen kon niet, dus de resterende 2 open pilsjes besloten we te verdelen.

Na het eten en kingsen zijn we naar de Action Factory gelopen, om daar weer wat lol te hebben.
Voordat we begonnen te lopen, ging Jeroen nog even buiten staan en kon ik een leuke foto van hem maken.
[img width=640 height=360]http://lh5.ggpht.com/_q08EtZAB3wM/TDzzrd9_qwI/AAAAAAAAA20/5-ZQNy7a42E/s1152/P1010124.JPG[/img]

Eenmaal in de Action Factory wilde beide geen alcohol meer, maar ik wilde nog graag een halve liter. Uiteraard nog even een halve liter gedronken, waarbij ik flink aangekeken werd door 3 meiden. "Keepreadingthisshirtwhileicheckyouout" trok toch de nodige aandacht. Wanneer ik dan lachend keek, kreeg ik grappige reacties te zien, verder geen details :P
Terwijl ik mijn halve liter op het gemak was aan het drinken, was de casino night bezig volgens mij.
Een aantal mensen hadden wat gewonnen, en waren er natuurlijk ook erg blij mee :)

Nadat ik de halve liter op had, besloot ik te gaan basketballen. Dit ging boven verwachting ERG goed. Het record stond op 41, en dat heb ik geëvenaard.
En trots dat ik ben :O
Voordat we naar huis gaan, wil ik het verbroken hebben (H).

Ondertussen ben ik ook foto's aan het uploaden. Alleen gaat het zo traag dat het niet echt een pretje is. Wat mot, dat mot! :P

Nu zitten we weer in de cottage op de laptops. Jeroen heeft weinig alcohol gehad, maar voelde zich na gisteren niet goed en heeft besloten te gaan slapen.

Timo en ik zitten nog aan de keukentafel wat te internetten. Toch fijn dat KPN hotspots gebeuren, alleen is het wel echt traag.

Foto's en dergelijke worden nog gepost, het uploaden gaat echt te langzaam.

Deze foto is in ieder geval van de alcohol wat in 2 dagen gedronken is : 25 pils en 1 liter wodka. Dit zou betekenen dat we over 3 of 4 dagen al zonder alcohol zitten. En dat terwijl we ons nog inhouden.... hmmmm :-|

Voor de oplettende kijker.. er missen 2 lege flessen Jupiler. Jeroen was zo slim om er 2 om te gooien.
Vandaag wist hij nog niet meer eens dat hij dat gedaan had ^o)

[img width=640 height=360]http://lh6.ggpht.com/_q08EtZAB3wM/TDz2YVBUvTI/AAAAAAAAA3E/hjsEbFx3Drk/s1152/P1010175.JPG[/img]

Niet alleen Van Bronckhorst en Van Marwijk verdienen geridderd te worden, maar Rico ook !
[img width=640 height=360]http://lh4.ggpht.com/_q08EtZAB3wM/TDz5ga6mweI/AAAAAAAAA3Y/iOMMx2f5Z7s/s1152/P1010166.JPG[/img]

Nog een sfeerfoto :

[img width=640 height=360]http://lh5.ggpht.com/_q08EtZAB3wM/TDz2XTZDh3I/AAAAAAAAA3A/2KycQ5P2Fj0/s1152/P1010168.JPG[/img]

Toevoeging : Volgens mij is de dikke teen onstoken aangezien hij een beetje is opgezwollen.
Hopelijk is het niet zo, morgen, of ja vandaag aangezien het 02:05 is maar even kijken wat het nu precies is.
Mocht het ontstoken zijn, dan maar even vragen bij de EHBO of ze er iets voor hebben. Maar het zou ook kunnen zijn, dat het niet ontstoken is, laten we daar maar op hopen dan
Gebruikers-avatar
Xtinction
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 87
Geregistreerd: Di 08 Jun 2010, 12:37
Woonplaats: Maastricht

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Xtinction » Za 17 Jul 2010, 16:45

Zoals ik vannacht al typte, was ik bang dat mijn teen ontstoken zou raken.
Helaas was dat het geval, de hele nacht voelde ik de teen branden.
Eenmaal opgestaan om 08:45 meteen even naar de teen gekeken, en om de wond was het rood en voelde het branderig.
Naar het thuisfront gebeld, want ja... wie weet het nou beter dan je eigen moeder :P
De oplossing was Soda.
Meteen daarna is Jeroen met me meegekomen naar de EHBO-post helemaal aan het begin van de parkeerplaats, vanaf zone 9 is dit niet een pretje met teenslippers. Daar aangekomen vroeg ik of ze soda hadden... nee helaas, ik moest naar de food store. Dus weer lopen  ::) waarna we meteen gevraagd hebben of ze het er hadden : "Meneer, Soda hebben wij hier nog nooit verkocht".
Oké... lekker dan dacht ik.
Naar de receptie gelopen en maar een adresje gevraagd voor een supermarkt in de buurt.
Toen weer terug lopen naar de cottage om de auto sleutel te halen, waarna ik dus weer naar de parkeerplaats mocht lopen  >:(
Dit stukje lopen deed me niet erg goed, en soms voelde ik me erg licht in de kop. Natuurlijk was ik erover aan het grappen tegen Jeroen, maar zoiets kan ook ernstig zijn/worden.

Het adres van de Super de Boer was 20 minuten rijden, en dus ook 20 minuten terug.

Nu zit ik in ieder geval wel in een heerlijk voetenbadje met Soda  ;D

We zijn van plan om dadelijk / straks naar de Aqua Mundo te gaan om weer wat leuke filmpjes en foto's te maken.
Dit keer op de water stand!  :D

P.S. : ik zit vast in het voetenbadje, dus ik krijg verzorging van Jeroen. Perfecte huisvrouw!
[img width=640 height=360]http://lh5.ggpht.com/_q08EtZAB3wM/TD2S8tLtHnI/AAAAAAAAA4E/5Xdkp4BnY7Y/s1152/P1010032.JPG[/img]

't is toch een schatje he ;)  :D
Gebruikers-avatar
Xtinction
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 87
Geregistreerd: Di 08 Jun 2010, 12:37
Woonplaats: Maastricht

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Xtinction » Za 17 Jul 2010, 16:45

Nu komt het gedeelte wat erna allemaal gebeurd is.
Ik typ dit in dronken toestand, dus mochten er fouten in staan. Het ligt niet aan mijn Nederlandse taalkennis ( hoop ik ;) ).

Nadat ik een flinke tijd in het voetenbadje gezeten heb, besloten we om naar de Aqua Mundo te gaan. Hier hebben we wat leuke foto's en filmpjes gemaakt. Vooral het filmpje wat Jeroen heeft opgenomen in de langste glijbaan is echt geweldig. We hebben ons zelfs in nuchtere toestand er echt om doodgelachen.

Terwijl ik dit typ liggen Jeroen en Timo al in bed.
Timo besloot om half 1 al naar bed te gaan, naar eigen zeggen : "Ik heb teveel gedronken dus ik ga slapen". Oké, eigen keuze, wanneer ik teveel gedronken heb zoals nu, ga ik echt niet slapen. Dan ga ik het juist voelen. Dat is dus ook de "drive" om een blog te typen, het zet me aan het denken en ik blijf er wakker van.
Ook houd een MSN gesprek me wakker.

Het kingsen ging er weer hard aan toe, we naaiden elkaar echt flink met de regels waardoor we alle 3 flink de lul waren.
Op het begin vond ik het helemaal geweldig, ik hoefde amper iets te drinken. Helaas maakte Timo toen een regel dat ik alleen nog maar Duits mocht praten. Helaas vergat ik dit vaak en moest ik veel inhalen :-(

We hadden besloten om alle 3 de matchende shirts aan te trekken : Gek - Gekker - Gekst.
Dit trok veel aandacht, en was echt lachwekkend.
De medewerkers in de Action Factory vonden echt echt geweldig, sommige gasten keken wat neerbuigend en anderen waren echt flink aan het lachen en gaven ons de thumbsup :-p

Na nog wat gedronken te hebben besloot ik weer te gaan basketballen. Dit keer WEL de high-score verbroken  8) !.
Waarna nog iemand van de "Centerparks Hyves" zich voorstelde aan me aangezien ik aanwijzingen had gegeven hoe ik te herkennen zou zijn.
Deze gozers bleken net als ons zeer normaal & leuk in omgang, dus hebben we er de rest van de avond mee gepraat en gelachen.
Op de terugweg heb ik mijn gsm nummer gegeven en zouden ze vrijdag sms-en om weer wat leuks samen te gaan doen. Ze willen met ons meedoen met kingsen :)

Ik heb in ieder geval 2 mooie Jupiler halve liter glazen hier staan voor iemand die het de laatste tijd echt niet mee zit en een verzamelaar is van dit soort glazen. Bij thuiskomst hoop ik hem er toch enigszins blij mee te kunnen maken.

En nu blijf ik nog maar even op, want ik wil echt niet in bed gaan liggen :p

Timo begon net nog in zijn slaap te praten met een vrouwelijke stem!?  :o
Ik wil serieus niet weten wat hij aan het dromen is  :-\
Gebruikers-avatar
Xtinction
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 87
Geregistreerd: Di 08 Jun 2010, 12:37
Woonplaats: Maastricht

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Xtinction » Za 17 Jul 2010, 16:46

Zoals in het ander topic over "spelletjes" gepraat werd, doen wij Kingsen.

Ik zal de regels nog wel posten bij thuiskomst :)
Gebruikers-avatar
Xtinction
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 87
Geregistreerd: Di 08 Jun 2010, 12:37
Woonplaats: Maastricht

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Hexx » Za 17 Jul 2010, 16:57

Erg leuk om te lezen , jullie genieten er wel van, jammer dat er wel iemand ziek is maargoed...
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Arnoud » Di 20 Jul 2010, 11:45

hoop dat je het leuk hebt gehad.
Zo in me sas met Badedas.
27 oktober naar de poolparty met vrienden op huttenheugte.
Gebruikers-avatar
Arnoud
Glijbaan
Glijbaan
 
Berichten: 395
Geregistreerd: Wo 31 Mrt 2010, 22:52
Woonplaats: Zuid Holland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Joop » Di 20 Jul 2010, 14:41

Ik ook ;D
Gebruikers-avatar
Joop
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 198
Geregistreerd: Wo 14 Jul 2010, 23:39
Woonplaats: Amsterdam, Nederland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Xtinction » Di 20 Jul 2010, 23:38

Ik ben alweer 2 dagen terug :)

Een review komt spoedig . Het is me nu alleen wat te warm in Limburg ;)
Gebruikers-avatar
Xtinction
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 87
Geregistreerd: Di 08 Jun 2010, 12:37
Woonplaats: Maastricht

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Joop » Wo 21 Jul 2010, 13:45

Dan wachten we maar rustig af,  ben toch benieuwd hoe je vakantie was en hoe je het allemaal beleefd heb wat gericht is op kinderen..
Gebruikers-avatar
Joop
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 198
Geregistreerd: Wo 14 Jul 2010, 23:39
Woonplaats: Amsterdam, Nederland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Bram » Za 07 Aug 2010, 11:10

Groetjes uit de Audi Lounge op de DTM van de Nurburgring :). Het weer is hier lekker een graadje of 25 er staat alleen een fris windje, maar dat maakt niet uit. Vanmiddag is de kwalificatie en morgen de race. Vanvond is er nog een grote race party. Dus ik vermaak me wel. Groetjes, uit de Duitsland :)
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Hexx » Za 07 Aug 2010, 11:19

Heel veel plezier daar, met het kijken naar de races en drink niet te veel vanavond ;)
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Cp Rogier » Za 07 Aug 2010, 11:22

Veel plezier daar en als je je maar vermaakt dat is het belangrijkst.
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12661
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Bram » Za 07 Aug 2010, 11:23

[quote="Hexx"]
Heel veel plezier daar, met het kijken naar de races en drink niet te veel vanavond ;)
[/quote]
Als ik wat drink, drink ik alocohol vrij ;). En dankjewel :)

[quote="CpFan"]
Veel plezier daar en als je je maar vermaakt dat is het belangrijkst.
[/quote]
Dat zal wel lukken :D


Hier nog wat foto´s van waar ik me nu begeef :).

[img width=640 height=373]http://www.formel1-karten.de/DTM_Hospitality/Audi_VIP-Tickets/audi-lounge.jpg[/img]

[img width=640 height=383]http://blog.the-webring.at/wp-content/uploads/2010/01/audi_lounge_hockenheimring.jpg[/img]

Afbeelding

Bronnen:
Formel 1 Karten
Blog The Webring
AC-N.de
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Hexx » Za 07 Aug 2010, 11:36

Het ziet er allemaal super uit, en lijkt me best 'cool' om daar rond te mogen lopen, en lekker met al dat eten...
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Bram » Za 07 Aug 2010, 12:27

[quote="Hexx"]
Het ziet er allemaal super uit, en lijkt me best 'cool' om daar rond te mogen lopen, en lekker met al dat eten...
[/quote]
Is het ook. Je hoeft ook niet te lopen, want je word overal naar toe getaxid. Met de meeste dure Audi modellen. Ik heb al meegemaakt dat mensen met een fototoetsel tegen het raam aanstonden. Ze dachten dat er een speciaal iemand in zat. daar hebben ze natuurlijk ook wel gelijk in, want ik ben ook vrij speciaal hihi ;). Maar verwacht bij dat eten geen grote braadworsten en steaks. Het is allemaal wel vrij culinair eten, maar het is wel lekker eten :).
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Maria » Zo 08 Aug 2010, 14:28

Bram het ziet er allemaal geweldig uit! Heel veel plezier! Lijkt me best uniek dat je dat allemaal mag mee maken ! Wat staat vandaag op de planning?
Vakantie zit er alweer op helaas!
Gebruikers-avatar
Maria
Glijbaan
Glijbaan
 
Berichten: 387
Geregistreerd: Zo 20 Jun 2010, 16:32
Woonplaats: Gelderland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Bram » Zo 08 Aug 2010, 16:58

[quote="Maria"]
Bram het ziet er allemaal geweldig uit! Heel veel plezier! Lijkt me best uniek dat je dat allemaal mag mee maken ! Wat staat vandaag op de planning?
[/quote]
Alles loopt nu op z´n einde. De race is afgelopen, en Audi heeft zwaar verloren Mercedes had plaats 1, 2 en 3. En Audi was 4e, maarja er zijn wel ergere dingen ;). Verder heb ik het reuze naar me zin gehad, en we gaan zometeen nog even eten, en dan rijden we weer terug naar huis >:(. Maarja, volgend jaar kom ik hier zeker weer terug :D
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Hexx » Do 12 Aug 2010, 21:47

Hallo allemaal,

Hier een berichtje uit het 45-graden Turkije, lekker warm is het hier. Een super de luxe hotel waarvan ik al de nodige foto's heb gemaakt. Daarnaast zijn de zwembaden aardig groot en diep. Vandaag een rondleiding gehad hier in de kelder van het zwembaden bassin, erg groot en ook gedeeltelijk met de techniek wat CP ook gebruikt.

De vakantie zit er inmiddels al voor de helft hier erop, en als je het naar je zin hebt dan vliegt de tijd voorbij. De vlucht verliep goed, de bus naar het hotel was lang, en het hotel super de luxe.

Na de vakantie werk ik alles wel mooi uit met het nodige materiaal.
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Hexx » Ma 16 Aug 2010, 16:17

Inmiddels ben ik zo rood als een kreeft en ik moet even wennen aan de koude temperatuur hier ;D

Foto's zijn in ruim aantallen gemaakt net als filmpjes, dus dat zit wel goed.
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Live vanaf je vakantiebestemming topic!!

Berichtdoor Cp Rogier » Ma 16 Aug 2010, 21:47

Welkom terug al iedergeval.
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12661
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

VorigeVolgende

Terug naar Grabber Joe's & Grand Café

 

© 2009-2020 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.