Lid worden - Lid zijn

Hier vindt je alle info en mededelingen over het Aqua Mundo Forum, zowel van onze website als forum.

Lid worden - Lid zijn

Sponsor

Sponsor
 

Lid worden - Lid zijn

Berichtdoor Hexx » Za 13 Jun 2009, 11:52

Lid worden

Aquamundoforum.nl is een site voor iedereen die in feite ooit heeft gezwommen of op vakantie is geweest bij CenterParcs BV- parken en de meeste items zijn toegankelijk voor alle bezoekers. Toch kan het zinvol en leuk zijn je te registreren op onze site, omdat de site ook bedoeld is voor mensen die ooit in een ander subtropisch of gewoon zwembad gezwommen hebben. Je krijgt niet alleen toegang tot álle* pagina's en mogelijkheden, je wordt ook lid van een community van centerparcs bezoekers uit voornamelijk Vlaanderen en Nederland.

Wat maakt het nu zo leuk jezelf te registreren?

  • Je maakt deel uit van een groeiende community.
  • Je maakt speciale acties mee in de parken van CenterParcs.
  • Je kan berichtjes achterlaten en zo deelnemen aan discussies op ons forum.
  • Je kan je stem uitbrengen in polls.
  • Je kan 1x per maand stemmen op alle Centerparcs Aqua Mundo's, en de activiteiten die er in dat bad zijn.
  • Je ontvangt 4x per jaar een nieuwsbrief met exclusieve weetjes.
  • Je kan deelnemen aan onze fotowedstrijd “Your Photomoment” .
  • Je kan foto’s en video’s insturen van jou bezoek aan een centerparcs.

Dit lijstje is ongetwijfeld nog te kort maar het geeft je al een beeld. En het best van al? Het is compleet gratis! Ben je gepassioneerd door de wildwaterbanen of glijbanen in de Aqua Mundo of wil je er gewoon graag meer over weten? Twijfel dan niet en registreer je!

Forumregels

Een forum is een openbare plek en daar horen een aantal afspraken en regels bij. We vragen je met klem deze overeenkomst, deze forumregels, met de nodige aandacht door te nemen en er uiteraard rekening mee te houden :).

Over sanctioneren hebben we het liever niet maar toch dienen we hier even de aandacht op te vestigen. Hierbij willen we vermelden dat aquamundoforum.nl geen "strafwetboek" heeft. Dat betekent dat er geen vaste straffen staan op bepaalde overtredingen. Iedere overtreding is dus uniek en zal andere gevolgen hebben. Bij vragen kan je steeds    contacteren of een persoonlijk bericht (PB) sturen naar CPRogier.

REGISTRATIEOVEREENKOMST
Registratie op het aquamundoforum.nl Forum is gratis. Na registratie ontvang je een mailbericht met daarin een belangrijke informatie, zoals je gebruikersnaam en wachtwoord. In dat emailbericht staat dat het beheer van aquamundoforum.nl Forum je registratie moet goedkeuren zodra dat gebeurd is krijg je een tweede emailbericht met daarin de informatie dat je je account zelf moet activeren, dit gaat middels een link, klik daarop en je krijgt op het forum een bericht dat je bent definitief bent aangemeld op Aqua Mundo Forum.nl.
Let wel: Registraties met een dubieus mailadres of dubbele registraties kunnen zonder voorafgaande melding geweigerd worden. Achteraf kan ook nog steeds zonder voorafgaande melding besloten worden tot het weigeren van je account.

Wanneer je je wenst te registreren op aquamundoforum.nl neem je de volgende afspraken in acht. Zodra je de overeenkomst geaccepteerd hebt, ben je verplicht je aan deze afspraken en kan je gesanctioneerd worden bij het overtreden ervan.
De volgende handelingen worden niet getolereerd:

- Spam: het forum bombarderen met berichten die snel na elkaar geplaatst worden.
- Crossposting: eenzelfde onderwerp in meerdere subfora plaatsen.
- Slowchat: slechts met enkele leden op elkaars berichten reageren.
- Voortdurend gebruik van hoofdletters.
- Het gebruik van kleuren in je berichten.
- Schending van de privacy van derden.
- Herstarten van een onderwerp nadat het door een moderator werd gesloten.
- Gebruik van afbeeldingen in je handtekening (signature).
- Racistische, lasterende of denigrerende berichten.
- Berichten in strijd met de Nederlandse wetgeving en/of de wetgeving van het land waar je staatsburger van bent en/of het land waar je je bevindt bij het posten van het bericht.
- Sollicitaties, piramidespellen, advertenties of kettingbrieven.
- Reclame voor je eigen site in zoverre die niets bijdraagt tot het bericht.
- Klinkklare onzin.
- Het te koop aanbieden van producten van allerlei aard.
- Het gebruik van materiaal, op eender welke manier en in eender welke vorm, waarop auteursrechten rusten.
- Het gebruik van mediabestanden die in strijd zijn met de internationale wetgeving.
- Het ophalen van onderwerpen die niet meer actueel zijn.
- Taalgebruik dat niet vlot te begrijpen valt door mensen die het Nederlands als moedertaal hebben. Hieronder valt ook MSN-smileys en geen normale nederlandse zinnen worden niet getollereerd, we verwachten dat iedereen fatsoenlijke Nederlandse zinnen kan opbouwen (een d'tje of een t'je fout vinden we niet erg).
- MSN smileys / codering wordt niet toegestaan, net als het overmatig gebruik van smileys.

De beheerders van dit forum hebben het recht de nodige maatregelen te treffen om deze registratieovereenkomst te doen naleven. Zij hebben echter geen controleplicht aangaande de inhoud van de berichten. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn berichten. De beheerders van dit forum/site zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor materiële of immateriële schade berokkend aan derden ten gevolge van het overtreden van deze registratieovereenkomst of de Nederlandse en andere toepasbare wetgeving op de het forum en de site. Naast dit gebeuren voeren we zgn. Mod-Breaks in, de blauwe mod-break is niet een opmerking of tip waar je de volgende keer op moet letten. Maak je grote/ernstige fouten krijg je een rode edit. Dit met gevolg dat je hier op moet letten; anders nemen wij andere maatregelen.

Sancties

Iedere overtreding gebeurt in een andere context en kan dus verschillende maatregelen tot gevolg hebben afhankelijk van de ernst en de frequentie ervan. Mogelijke maatregelen zijn: tijdelijke ontzegging tot het forum (een week, een maand,...), beperking van het gebruik (wel lezen maar niets kunnen toevoegen),... Een beslissing wordt nooit door één moderator genomen maar door het hele team tenzij ingrijpen dringend is.

Beperkingen voor Kleuterbaders (tot en met [b]20 berichten) [/b]
Zo lang je als nieuweling bestempeld wordt, zo lang je geen 20 berichten geplaatst hebt, krijg je een aantal beperkingen. Vanaf 20 berichten krijg je volledige toegang tot alle boards op ons forum. De beperkingen:
- Je kan geen PM's (persoonlijke berichten) lezen of verzenden.
- Je ziet naast het Landal board een aantal boards niet (denk aan CP AM UK, Overige (Subtropische) Zwembaden
- Daarnaast zie je het Aqua Café wel; maar je kunt niet actief deelnemen aan de topics.

Deze vier beperkingen worden dus opgeheven zodra je 20 berichten geplaatst hebt.

Vanaf 20 berichten wordt je als koraalbader bestemeld en dat heeft tot gevolg dat je geen nieuweling meer bent en in alle boards kunt posten, echter blijf je tot je koraalbad tijd (tot 50 berichten) geen recht hebben op het versturen van PM's. Vanaf 50 berichten, zodra je een golfslagbader bent, mag je ook PM's versturen ons forum!

Disclaimer:
Aquamundoforum.nl betreft een totaal eigen initiatief en kent geen enkele connectie met het geregistreerde merk 'Center Parcs Europe'
Laatst gewijzigd door Hexx op Wo 10 Okt 2012, 16:44, in totaal 1 keer gewijzigd.
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Terug naar Mededelingen van Aqua Mundo Forum

cron
 

© 2009-2021 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.

 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA