informatie van CenterParcs over nieuwe maatregelen ivm het #Coronavirusnl Covid-19 update 5 november 2020

Nieuws over het Coronavirus Covid-19 van #CenterParcs vindt je hier.
Maar ook de nieuwste YouTube filmpjes van ons kanaal, kan je hier vinden.

Moderator: Moderator

informatie van CenterParcs over nieuwe maatregelen ivm het #Coronavirusnl Covid-19 update 5 november 2020

Sponsor

Sponsor
 

informatie van CenterParcs over nieuwe maatregelen ivm het #Coronavirusnl Covid-19 update 5 november 2020

Berichtdoor Cp Rogier » Vr 27 Mrt 2020, 11:01Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 4 november 2020


maatregelen nl.jpg
maatregelen nl.jpg (96.55 KiB) 4097 keer bekekenCenter Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld.

Maatregelen voor een zorgeloze vakantie in Nederland
Onze parken in Nederland hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, waarmee o.a. onze parkmaatregelen voldoen aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Laten we ons hier en aan de geldende maatregelen van de Nederlandse overheid houden. Alleen samen zorgen we voor een veilige vakantie voor iedereen!


Wij hanteren een 100% online check-in procedure, zodat jullie op een gemakkelijke en veilige manier richting jullie vakantieverblijf kunnen gaan.
Wij verzoeken de gasten dringend om in openbare binnenruimtes en op plekken waar de anderhalve meter niet gewaarborgd kan worden een mondkapje te dragen, maar wij zullen de gasten niet weigeren als zij ervoor kiezen om dit niet te doen.
Wij zorgen voor een uitgebreide training van onze medewerkers. Daarnaast vragen wij onze gasten om de huidige hygiëneregels in acht te nemen; gelieve 1,5 meter afstand houden van elkaar, regelmatig je handen wassen en zo contactloos mogelijk met elkaar omgaan.
In een cottage is het toegestaan om met maximaal 1 huishouden of 4 personen te verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar worden niet meegerekend.
Wanneer je ziekteverschijnselen vertoont vragen we je contact op te nemen met ons Customer Contact Center om de boeking te verplaatsen.
Wij geven voorkeur aan contactloze betalingen en vragen vooraf online activiteiten te reserveren via Mijn Center Parcs, de Center Parcs-app en de reserveringskiosk in de Market Dome.
Bij een vraag over de accommodatie, de reserveringen voor de Aqua Mundo en onze restaurants, dienen gasten in eerste instantie contact op te nemen met onze receptie via de telefoon of WhatsApp.

Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.

Klik hier om het laatste bericht te lezen


------------------------------------------------

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 26 maart 2020 15.15 uur
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op:


Belgische parken: zaterdag 4 april 2020

Nederlandse parken: dinsdag 7 april 2020

Duitse parken: Maandag 20 april 2020

Franse parken: woensdag 15 april 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland

Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.

• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal

• De maatregelen gelden tot en met 6 april 2020.

• Aanstaande dinsdag 31 maart volgt er een update vanuit de overheid met betrekking tot de genomen maatregelen en de eventuele verlenging daarvan. Naar aanleiding daarvan zullen we beslissen welke maatregelen door Center Parcs genomen moeten worden.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.België

Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.

• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.

• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee

• De maatregelen gelden tot 4 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.Duitsland

Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.

• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste

• De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boekingFrankrijk

In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.

• Deze maatregelen gelden tot 15 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.
We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via http://www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
--------------------------------------------------------------------------------------------

FAQ


Zijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?

Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?

Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op:


Belgische parken: zaterdag 4 april 2020

Nederlandse parken: dinsdag 7 april 2020

Duitse parken: Maandag 20 april 2020

Franse parken: woensdag 15 april 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.Waarom verschillen de openingsdata per land?

Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?

Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.Wat is het vergoedingsbeleid?

Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:

1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluiting

Indien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

2. Onderbroken verblijf

Indien u tijdens uw verblijf heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL & FR parken, vanaf vrijdag 13 maart, Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een digitale voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.Wanneer ontvang ik de voucher?

U ontvangt de voucher de komende weken per e-mail.Kan ik al boeken zonder de voucher?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de digitale voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.Hoe kan ik reserveren met de voucher?

Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.Kan ik mijn reservering annuleren?

Als u uw reservering wilt annuleren, zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing.Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?

Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?

Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.

Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst. Dit zijn de volgende:


PVCP BE Crisis+3228947448

PVCP NL Crisis+31107980988

PVCP GE Crisis+4922165031424

PV FR Crisis+33173018552

CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via http://www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Re: informatie van Center Parcs over de park sluitingen ivm het Coronavirus Covid-19

Berichtdoor Cp Rogier » Vr 27 Mrt 2020, 11:04

Dinsdag 31 maart komt er een update of de parken in Nederland open kunnen na 6 april, en als ze open kunnen onder welke regels.
Hou het even in de gaten zodra we het weten kan je het lezen.
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 27 maart 2020 21.00 uur

Berichtdoor Cp Rogier » Vr 27 Mrt 2020, 22:57

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 27 maart 2020 21.00 uur
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op:


Belgische parken: maandag 20 april 2020

Nederlandse parken: dinsdag 7 april 2020

Duitse parken: maandag 20 april 2020

Franse parken: woensdag 15 april 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland

Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.

• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal

• De maatregelen gelden tot en met 6 april 2020.

• Aanstaande dinsdag 31 maart volgt er een update vanuit de overheid met betrekking tot de genomen maatregelen en de eventuele verlenging daarvan. Naar aanleiding daarvan zullen we beslissen welke maatregelen door Center Parcs genomen moeten worden.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.België

Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.

• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.

• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee

• De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.Duitsland

Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.

• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste

• De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boekingFrankrijk

In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.

• Deze maatregelen gelden tot 15 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.
We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
--------------------------------------------------------------------------------------------

FAQ


Zijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?

Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?

Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op:


Belgische parken: maandag 20 april 2020

Nederlandse parken: dinsdag 7 april 2020

Duitse parken: maandag 20 april 2020

Franse parken: woensdag 15 april 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.Waarom verschillen de openingsdata per land?

Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?

Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.Wat is het vergoedingsbeleid?

Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:

1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluiting

Indien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

2. Onderbroken verblijf

Indien u tijdens uw verblijf heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL & FR parken, vanaf vrijdag 13 maart, Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een digitale voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.Wanneer ontvang ik de voucher?

U ontvangt de voucher de komende weken per e-mail.Kan ik al boeken zonder de voucher?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de digitale voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.Hoe kan ik reserveren met de voucher?

Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.Kan ik mijn reservering annuleren?

Als u uw reservering wilt annuleren, zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing.Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?

Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?

Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.

Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst. Dit zijn de volgende:


PVCP BE Crisis+3228947448

PVCP NL Crisis+31107980988

PVCP GE Crisis+4922165031424

PV FR Crisis+33173018552

CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

#CenterParcs Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 31 maart 2020 20.40 uur

Berichtdoor Cp Rogier » Di 31 Mrt 2020, 20:45

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 31 maart 2020 20.40 uur
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op:


Belgische parken: maandag 20 april 2020

Nederlandse parken: woensdag 29 april 2020

Duitse parken: maandag 20 april 2020

Franse parken: woensdag 15 april 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland

Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.

• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal

• De maatregelen gelden tot en met 28 april 2020.


• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.België

Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.

• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.

• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee

• De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.Duitsland

Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.

• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste

• De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boekingFrankrijk

In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.

• Deze maatregelen gelden tot 15 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.
We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
--------------------------------------------------------------------------------------------

FAQ


Zijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?

Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?

Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op:


Belgische parken: maandag 20 april 2020

Nederlandse parken: woensdag 29 april 2020

Duitse parken: maandag 20 april 2020

Franse parken: woensdag 15 april 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.Waarom verschillen de openingsdata per land?

Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?

Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.Wat is het vergoedingsbeleid?

Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:

1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluiting

Indien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

2. Onderbroken verblijf

Indien u tijdens uw verblijf heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL & FR parken, vanaf vrijdag 13 maart, Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een digitale voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.Wanneer ontvang ik de voucher?

U ontvangt de voucher de komende weken per e-mail.Kan ik al boeken zonder de voucher?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de digitale voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.Hoe kan ik reserveren met de voucher?

Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.Kan ik mijn reservering annuleren?

Als u uw reservering wilt annuleren, zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing.Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?

Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?

Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.

Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst. Dit zijn de volgende:


PVCP BE Crisis+3228947448

PVCP NL Crisis+31107980988

PVCP GE Crisis+4922165031424

PV FR Crisis+33173018552

CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 3 april 2020 13.45 uur

Berichtdoor Cp Rogier » Ma 06 Apr 2020, 09:56

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 3 april 2020 13.45 uur
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op:


Belgische parken: maandag 20 april 2020

Nederlandse parken: woensdag 29 april 2020

Duitse parken: maandag 20 april 2020

Franse parken: woensdag 15 april 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland

Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.

• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal

• De maatregelen gelden tot en met 28 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.België

Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.

• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.

• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee

• De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.Duitsland

Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.

• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste

• De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boekingFrankrijk

In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.

• Deze maatregelen gelden tot 15 april 2020.

• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.
We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
--------------------------------------------------------------------------------------------

FAQ


Zijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?

Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?

Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:


Belgische parken: maandag 20 april 2020

Nederlandse parken: woensdag 29 april 2020

Duitse parken: maandag 20 april 2020

Franse parken: woensdag 15 april 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd. We richten ons momenteel proactief op de gasten met aankomst tot bovenstaande data.Waarom verschillen de openingsdata per land?

Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?

Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.Wat is het vergoedingsbeleid?

Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:

1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluiting

Indien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

2. Onderbroken verblijf

Indien u tijdens uw verblijf heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een digitale voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.

3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL & FR parken, vanaf vrijdag 13 maart, Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een digitale voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde. U kunt deze voucher gebruiken om een volgend verblijf te boeken, binnen een jaar vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking.Wanneer ontvang ik de voucher?

U ontvangt de voucher de komende weken per e-mail.Kan ik al boeken zonder de voucher?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de digitale voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.Hoe kan ik reserveren met de voucher?

Zodra u de voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.Kan ik mijn reservering annuleren?

Als u uw reservering wilt annuleren, zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing.Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?

Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?

Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.

Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst. Dit zijn de volgende:


PVCP BE Crisis+3228947448

PVCP NL Crisis+31107980988

PVCP GE Crisis+4922165031424

PV FR Crisis+33173018552

CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.


Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

CenterParcs over de park sluitingen ivm het #Coronavirusnl Covid-19 update 23 april 2020

Berichtdoor Cp Rogier » Di 21 Apr 2020, 20:35

Informatie betreffende het coronavirus COVID-19
Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 23 april 2020 17.15 uur


Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige situatie gaan onze parken weer open op:


Belgische parken: maandag 4 mei 2020
Nederlandse parken: maandag 11 mei 2020
Duitse parken: maandag 4 mei 2020
Franse parken: dinsdag 12 mei 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie kan plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal
• De maatregelen gelden tot en met 10 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


België
Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.
• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.
• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee
• De maatregelen gelden tot en met 3 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


Duitsland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste
• De maatregelen gelden tot en met 3 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking


Frankrijk
In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.
• Deze maatregelen gelden tot en met 11 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via http://www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden recreatie-voucher:

• In aanvulling op onze Center Parcs Algemene Voorwaarden zijn onderstaande recreatie-voucher voorwaarden van toepassing op door Center Parcs uitgegeven recreatie-vouchers. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de HISWA RECRON regeling die tot stand is gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.
• De recreatie-voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. De uiterlijke aankomstdatum van uw nieuwe verblijf dient voor of op 30 september 2021 te zijn. (Voorbeeld: het oorspronkelijke verblijf had een aankomstdatum op 18 maart 2020, de recreatie-voucher is geldig tot 18 maart 2021 voor een aankomst tot en met 30 september 2021).
• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.
• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.
• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw recreatie-voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.
• De recreatie-voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.
• Indien u bij uw oorspronkelijke reservering een verzekering had afgesloten via Center Parcs, ontvangt u een recreatie-voucher voor het totale bedrag van de boeking inclusief de kosten van de verzekeringspremie.
• Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Center Parcs (in navolging van HISWA RECRON) dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan 1 juni 2020. Meer informatie omtrent de actuele regeling en de recreatie-voucher is beschikbaar op onze website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/voorwa ... voucher_ms


--------------------------------------------------------------------------------------------
FAQZijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?
Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:

Belgische parken: maandag 4 mei 2020
Nederlandse parken: maandag 11 mei 2020
Duitse parken: maandag 4 mei 2020
Franse parken: dinsdag 12 mei 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd. We richten ons momenteel proactief op de gasten met aankomst tot bovenstaande data.


Waarom verschillen de openingsdata per land?
Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.


Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?
Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.


De sluitingsdatum valt midden in mijn verblijf, wat betekent dit?
We verwerken de parksluiting op basis van aankomstdatum. Dit betekent dat als uw aankomstdatum in de parksluiting valt, dan kan uw gehele verblijf helaas niet doorgaan. U ontvangt een email met verdere informatie.


Wat is het vergoedingsbeleid?
Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:
1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluitingIndien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking.
2. Onderbroken verblijfIndien u tijdens uw verblijf eerder dan de originele vertrekdatum heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf.
3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL vanaf vrijdag 13 maart, FR parken vanaf zaterdag 14 maart en Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een recreatie-voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde.


Wat zijn de voorwaarden van de recreatie-voucher? / Hoe werkt de recreatie-voucher die ik per e-mail ontvang?
De komende weken ontvangt u een e-mail met de recreatie-voucher. Met deze recreatie-voucher kunt u een volgend verblijf online boeken. Verdere informatie over het gebruik van de recreatie-voucher zal in deze e-mail worden opgenomen.


Voor welke boekingen geldt deze recreatie-voucher?
De boeking moet gemaakt zijn op de Nederlandse website van Center Parcs of via ons Call Center via een NL agent code. Het maakt niet uit in welk land uw park van bestemming ligt.


Wanneer ontvang ik de recreatie-voucher?
U ontvangt de recreatie-voucher de komende weken per e-mail.


Kan ik mijn recreatie-voucher al verzilveren zonder dat ik deze ontvangen heb?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de recreatie-voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Hoe kan ik reserveren met de recreatie-voucher?
Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?
Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.


Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?
Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.
Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst.
Dit zijn de volgende:

PVCP BE Crisis+3228947448
PVCP NL Crisis+31107980988
PVCP GE Crisis+4922165031424
PV FR Crisis+33173018552
CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via http://www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

CenterParcs Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 28 april 2020 14.26 uur

Berichtdoor Cp Rogier » Di 28 Apr 2020, 18:49

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 28 april 2020 14.26 uur


Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:


Belgische parken: maandag 18 mei 2020
Nederlandse parken: maandag 11 mei 2020
Duitse parken: maandag 4 mei 2020
Franse parken: dinsdag 12 mei 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal
• De maatregelen gelden tot en met 10 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


België
Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.
• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.
• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee
• De maatregelen gelden tot en met 17 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


Duitsland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste
• De maatregelen gelden tot en met 3 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking


Frankrijk
In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.
• Deze maatregelen gelden tot en met 11 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden recreatie-voucher:

• In aanvulling op onze Center Parcs Algemene Voorwaarden zijn onderstaande recreatie-voucher voorwaarden van toepassing op door Center Parcs uitgegeven recreatie-vouchers. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de HISWA RECRON regeling die tot stand is gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.
• De recreatie-voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. De uiterlijke aankomstdatum van uw nieuwe verblijf dient voor of op 30 september 2021 te zijn. (Voorbeeld: het oorspronkelijke verblijf had een aankomstdatum op 18 maart 2020, de recreatie-voucher is geldig tot 18 maart 2021 voor een aankomst tot en met 30 september 2021).
• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.
• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.
• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw recreatie-voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.
• De recreatie-voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.
• Indien u bij uw oorspronkelijke reservering een verzekering had afgesloten via Center Parcs, ontvangt u een recreatie-voucher voor het totale bedrag van de boeking inclusief de kosten van de verzekeringspremie.
• Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Center Parcs (in navolging van HISWA RECRON) dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan 1 juni 2020. Meer informatie omtrent de actuele regeling en de recreatie-voucher is beschikbaar op onze website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/voorwa ... voucher_ms


--------------------------------------------------------------------------------------------
FAQZijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?
Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:

Belgische parken: maandag 18 mei 2020
Nederlandse parken: maandag 11 mei 2020
Duitse parken: maandag 4 mei 2020
Franse parken: dinsdag 12 mei 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd. We richten ons momenteel proactief op de gasten met aankomst tot bovenstaande data.


Waarom verschillen de openingsdata per land?
Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.


Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?
Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.


De sluitingsdatum valt midden in mijn verblijf, wat betekent dit?
We verwerken de parksluiting op basis van aankomstdatum. Dit betekent dat als uw aankomstdatum in de parksluiting valt, dan kan uw gehele verblijf helaas niet doorgaan. U ontvangt een email met verdere informatie.


Wat is het vergoedingsbeleid?
Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:
1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluitingIndien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking.
2. Onderbroken verblijfIndien u tijdens uw verblijf eerder dan de originele vertrekdatum heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf.
3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL vanaf vrijdag 13 maart, FR parken vanaf zaterdag 14 maart en Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een recreatie-voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde.


Wat zijn de voorwaarden van de recreatie-voucher? / Hoe werkt de recreatie-voucher die ik per e-mail ontvang?
De komende weken ontvangt u een e-mail met de recreatie-voucher. Met deze recreatie-voucher kunt u een volgend verblijf online boeken. Verdere informatie over het gebruik van de recreatie-voucher zal in deze e-mail worden opgenomen.


Voor welke boekingen geldt deze recreatie-voucher?
De boeking moet gemaakt zijn op de Nederlandse website van Center Parcs of via ons Call Center via een NL agent code. Het maakt niet uit in welk land uw park van bestemming ligt.


Wanneer ontvang ik de recreatie-voucher?
U ontvangt de recreatie-voucher de komende weken per e-mail.


Kan ik mijn recreatie-voucher al verzilveren zonder dat ik deze ontvangen heb?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de recreatie-voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Hoe kan ik reserveren met de recreatie-voucher?
Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?
Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.


Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?
Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.
Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst.
Dit zijn de volgende:

PVCP BE Crisis+3228947448
PVCP NL Crisis+31107980988
PVCP GE Crisis+4922165031424
PV FR Crisis+33173018552
CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Center Parcs informatie Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 29 april 2020 17.20 uur

Berichtdoor Cp Rogier » Do 30 Apr 2020, 09:27

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 29 april 2020 17.20 uur


Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:


Belgische parken: maandag 18 mei 2020
Nederlandse parken: maandag 11 mei 2020
Duitse parken: maandag 18 mei 2020
Franse parken: dinsdag 12 mei 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal
• De maatregelen gelden tot en met 10 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


België
Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.
• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.
• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee
• De maatregelen gelden tot en met 17 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


Duitsland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste
• De maatregelen gelden tot en met 17 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking


Frankrijk
In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.
• Deze maatregelen gelden tot en met 11 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden recreatie-voucher:

• In aanvulling op onze Center Parcs Algemene Voorwaarden zijn onderstaande recreatie-voucher voorwaarden van toepassing op door Center Parcs uitgegeven recreatie-vouchers. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de HISWA RECRON regeling die tot stand is gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.
• De recreatie-voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. De uiterlijke aankomstdatum van uw nieuwe verblijf dient voor of op 30 september 2021 te zijn. (Voorbeeld: het oorspronkelijke verblijf had een aankomstdatum op 18 maart 2020, de recreatie-voucher is geldig tot 18 maart 2021 voor een aankomst tot en met 30 september 2021).
• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.
• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.
• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw recreatie-voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.
• De recreatie-voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.
• Indien u bij uw oorspronkelijke reservering een verzekering had afgesloten via Center Parcs, ontvangt u een recreatie-voucher voor het totale bedrag van de boeking inclusief de kosten van de verzekeringspremie.
• Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Center Parcs (in navolging van HISWA RECRON) dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan 1 juni 2020. Meer informatie omtrent de actuele regeling en de recreatie-voucher is beschikbaar op onze website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/voorwa ... voucher_ms


--------------------------------------------------------------------------------------------
FAQZijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?
Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:

Belgische parken: maandag 18 mei 2020
Nederlandse parken: maandag 11 mei 2020
Duitse parken: maandag 18 mei 2020
Franse parken: dinsdag 12 mei 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd. We richten ons momenteel proactief op de gasten met aankomst tot bovenstaande data.


Waarom verschillen de openingsdata per land?
Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.


Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?
Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.


De sluitingsdatum valt midden in mijn verblijf, wat betekent dit?
We verwerken de parksluiting op basis van aankomstdatum. Dit betekent dat als uw aankomstdatum in de parksluiting valt, dan kan uw gehele verblijf helaas niet doorgaan. U ontvangt een email met verdere informatie.


Wat is het vergoedingsbeleid?
Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:
1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluitingIndien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking.
2. Onderbroken verblijfIndien u tijdens uw verblijf eerder dan de originele vertrekdatum heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf.
3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL vanaf vrijdag 13 maart, FR parken vanaf zaterdag 14 maart en Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een recreatie-voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde.


Wat zijn de voorwaarden van de recreatie-voucher? / Hoe werkt de recreatie-voucher die ik per e-mail ontvang?
De komende weken ontvangt u een e-mail met de recreatie-voucher. Met deze recreatie-voucher kunt u een volgend verblijf online boeken. Verdere informatie over het gebruik van de recreatie-voucher zal in deze e-mail worden opgenomen.


Voor welke boekingen geldt deze recreatie-voucher?
De boeking moet gemaakt zijn op de Nederlandse website van Center Parcs of via ons Call Center via een NL agent code. Het maakt niet uit in welk land uw park van bestemming ligt.


Wanneer ontvang ik de recreatie-voucher?
U ontvangt de recreatie-voucher de komende weken per e-mail.


Kan ik mijn recreatie-voucher al verzilveren zonder dat ik deze ontvangen heb?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de recreatie-voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Hoe kan ik reserveren met de recreatie-voucher?
Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?
Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.


Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?
Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.
Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst.
Dit zijn de volgende:

PVCP BE Crisis+3228947448
PVCP NL Crisis+31107980988
PVCP GE Crisis+4922165031424
PV FR Crisis+33173018552
CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Bekijk
Bekijk het nieuwe magazine hier
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

CenterParcs Informatie Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 30 april 2020 14.20 uur

Berichtdoor Cp Rogier » Do 30 Apr 2020, 17:04

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 30 april 2020 14.20 uur


Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:


Belgische parken: maandag 18 mei 2020
Nederlandse parken: maandag 11 mei 2020
Duitse parken: maandag 18 mei 2020
Franse parken: vrijdag 5 juni 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal
• De maatregelen gelden tot en met 10 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


België
Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.
• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.
• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee
• De maatregelen gelden tot en met 17 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


Duitsland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste
• De maatregelen gelden tot en met 17 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking


Frankrijk
In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.
• Deze maatregelen gelden tot en met 4 juni 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden recreatie-voucher:

• In aanvulling op onze Center Parcs Algemene Voorwaarden zijn onderstaande recreatie-voucher voorwaarden van toepassing op door Center Parcs uitgegeven recreatie-vouchers. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de HISWA RECRON regeling die tot stand is gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.
• De recreatie-voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. De uiterlijke aankomstdatum van uw nieuwe verblijf dient voor of op 30 september 2021 te zijn. (Voorbeeld: het oorspronkelijke verblijf had een aankomstdatum op 18 maart 2020, de recreatie-voucher is geldig tot 18 maart 2021 voor een aankomst tot en met 30 september 2021).
• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.
• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.
• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw recreatie-voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.
• De recreatie-voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.
• Indien u bij uw oorspronkelijke reservering een verzekering had afgesloten via Center Parcs, ontvangt u een recreatie-voucher voor het totale bedrag van de boeking inclusief de kosten van de verzekeringspremie.
• Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Center Parcs (in navolging van HISWA RECRON) dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan 1 juni 2020. Meer informatie omtrent de actuele regeling en de recreatie-voucher is beschikbaar op onze website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/voorwa ... voucher_ms


--------------------------------------------------------------------------------------------
FAQZijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?
Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:

Belgische parken: maandag 18 mei 2020
Nederlandse parken: maandag 11 mei 2020
Duitse parken: maandag 18 mei 2020
Franse parken: vrijdag 5 juni 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd. We richten ons momenteel proactief op de gasten met aankomst tot bovenstaande data.


Waarom verschillen de openingsdata per land?
Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.


Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?
Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.


De sluitingsdatum valt midden in mijn verblijf, wat betekent dit?
We verwerken de parksluiting op basis van aankomstdatum. Dit betekent dat als uw aankomstdatum in de parksluiting valt, dan kan uw gehele verblijf helaas niet doorgaan. U ontvangt een email met verdere informatie.


Wat is het vergoedingsbeleid?
Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:
1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluitingIndien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking.
2. Onderbroken verblijfIndien u tijdens uw verblijf eerder dan de originele vertrekdatum heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf.
3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL vanaf vrijdag 13 maart, FR parken vanaf zaterdag 14 maart en Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een recreatie-voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde.


Wat zijn de voorwaarden van de recreatie-voucher? / Hoe werkt de recreatie-voucher die ik per e-mail ontvang?
De komende weken ontvangt u een e-mail met de recreatie-voucher. Met deze recreatie-voucher kunt u een volgend verblijf online boeken. Verdere informatie over het gebruik van de recreatie-voucher zal in deze e-mail worden opgenomen.


Voor welke boekingen geldt deze recreatie-voucher?
De boeking moet gemaakt zijn op de Nederlandse website van Center Parcs of via ons Call Center via een NL agent code. Het maakt niet uit in welk land uw park van bestemming ligt.


Wanneer ontvang ik de recreatie-voucher?
U ontvangt de recreatie-voucher de komende weken per e-mail.


Kan ik mijn recreatie-voucher al verzilveren zonder dat ik deze ontvangen heb?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de recreatie-voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Hoe kan ik reserveren met de recreatie-voucher?
Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?
Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.


Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?
Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.
Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst.
Dit zijn de volgende:

PVCP BE Crisis+3228947448
PVCP NL Crisis+31107980988
PVCP GE Crisis+4922165031424
PV FR Crisis+33173018552
CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

CenterParcs over de parksluitingen ivm het #Coronavirusnl Covid-19 update 4 mei 2020

Berichtdoor Cp Rogier » Ma 04 Mei 2020, 18:37

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 4 mei 2020 16.20 uur


Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:


Belgische parken: maandag 18 mei 2020
Nederlandse parken: woensdag 20 mei 2020
Duitse parken: maandag 18 mei 2020
Franse parken: vrijdag 5 juni 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal
• De maatregelen gelden tot en met 19 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


België
Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.
• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.
• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee
• De maatregelen gelden tot en met 17 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


Duitsland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste
• De maatregelen gelden tot en met 17 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking


Frankrijk
In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.
• Deze maatregelen gelden tot en met 4 juni 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden recreatie-voucher:

• In aanvulling op onze Center Parcs Algemene Voorwaarden zijn onderstaande recreatie-voucher voorwaarden van toepassing op door Center Parcs uitgegeven recreatie-vouchers. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de HISWA RECRON regeling die tot stand is gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.
• De recreatie-voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. De uiterlijke aankomstdatum van uw nieuwe verblijf dient voor of op 30 september 2021 te zijn. (Voorbeeld: het oorspronkelijke verblijf had een aankomstdatum op 18 maart 2020, de recreatie-voucher is geldig tot 18 maart 2021 voor een aankomst tot en met 30 september 2021).
• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.
• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.
• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw recreatie-voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.
• De recreatie-voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.
• Indien u bij uw oorspronkelijke reservering een verzekering had afgesloten via Center Parcs, ontvangt u een recreatie-voucher voor het totale bedrag van de boeking inclusief de kosten van de verzekeringspremie.
• Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Center Parcs (in navolging van HISWA RECRON) dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan 1 juni 2020. Meer informatie omtrent de actuele regeling en de recreatie-voucher is beschikbaar op onze website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/voorwa ... voucher_ms


--------------------------------------------------------------------------------------------
FAQZijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?
Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:

Belgische parken: maandag 18 mei 2020
Nederlandse parken: woensdag 20 mei 2020
Duitse parken: maandag 18 mei 2020
Franse parken: vrijdag 5 juni 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd. We richten ons momenteel proactief op de gasten met aankomst tot bovenstaande data.


Waarom verschillen de openingsdata per land?
Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.


Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?
Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.


De sluitingsdatum valt midden in mijn verblijf, wat betekent dit?
We verwerken de parksluiting op basis van aankomstdatum. Dit betekent dat als uw aankomstdatum in de parksluiting valt, dan kan uw gehele verblijf helaas niet doorgaan. U ontvangt een email met verdere informatie.


Wat is het vergoedingsbeleid?
Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:
1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluitingIndien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking.
2. Onderbroken verblijfIndien u tijdens uw verblijf eerder dan de originele vertrekdatum heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf.
3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL vanaf vrijdag 13 maart, FR parken vanaf zaterdag 14 maart en Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een recreatie-voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde.


Wat zijn de voorwaarden van de recreatie-voucher? / Hoe werkt de recreatie-voucher die ik per e-mail ontvang?
De komende weken ontvangt u een e-mail met de recreatie-voucher. Met deze recreatie-voucher kunt u een volgend verblijf online boeken. Verdere informatie over het gebruik van de recreatie-voucher zal in deze e-mail worden opgenomen.


Voor welke boekingen geldt deze recreatie-voucher?
De boeking moet gemaakt zijn op de Nederlandse website van Center Parcs of via ons Call Center via een NL agent code. Het maakt niet uit in welk land uw park van bestemming ligt.


Wanneer ontvang ik de recreatie-voucher?
U ontvangt de recreatie-voucher de komende weken per e-mail.


Kan ik mijn recreatie-voucher al verzilveren zonder dat ik deze ontvangen heb?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de recreatie-voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Hoe kan ik reserveren met de recreatie-voucher?
Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?
Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.


Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?
Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.
Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst.
Dit zijn de volgende:

PVCP BE Crisis+3228947448
PVCP NL Crisis+31107980988
PVCP GE Crisis+4922165031424
PV FR Crisis+33173018552
CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

CenterParcs over de park sluitingen ivm het #Coronavirusnl Covid-19 update 7 mei 2020

Berichtdoor Cp Rogier » Vr 08 Mei 2020, 15:25

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 7 mei 2020 18.30 uur


Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:


Nederlandse parken: woensdag 20 mei 2020
Belgische parken: maandag 8 juni 2020
Duitse parken: maandag 18 mei 2020
Franse parken: vrijdag 5 juni 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal
• De maatregelen gelden tot en met 19 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


België
Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.
• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.
• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee
• De maatregelen gelden tot en met 7 juni 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


Duitsland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste
• De maatregelen gelden tot en met 17 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking


Frankrijk
In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.
• Deze maatregelen gelden tot en met 4 juni 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden recreatie-voucher:

• In aanvulling op onze Center Parcs Algemene Voorwaarden zijn onderstaande recreatie-voucher voorwaarden van toepassing op door Center Parcs uitgegeven recreatie-vouchers. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de HISWA RECRON regeling die tot stand is gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.
• De recreatie-voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. De uiterlijke aankomstdatum van uw nieuwe verblijf dient voor of op 30 september 2021 te zijn. (Voorbeeld: het oorspronkelijke verblijf had een aankomstdatum op 18 maart 2020, de recreatie-voucher is geldig tot 18 maart 2021 voor een aankomst tot en met 30 september 2021).
• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.
• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.
• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw recreatie-voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.
• De recreatie-voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.
• Indien u bij uw oorspronkelijke reservering een verzekering had afgesloten via Center Parcs, ontvangt u een recreatie-voucher voor het totale bedrag van de boeking inclusief de kosten van de verzekeringspremie.
• Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Center Parcs (in navolging van HISWA RECRON) dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan 1 juni 2020. Meer informatie omtrent de actuele regeling en de recreatie-voucher is beschikbaar op onze website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/voorwa ... voucher_ms


--------------------------------------------------------------------------------------------
FAQZijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?
Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:

Nederlandse parken: woensdag 20 mei 2020
Belgische parken: maandag 8 juni 2020
Duitse parken: maandag 18 mei 2020
Franse parken: vrijdag 5 juni 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd. We richten ons momenteel proactief op de gasten met aankomst tot bovenstaande data.


Waarom verschillen de openingsdata per land?
Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.


Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?
Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.


De sluitingsdatum valt midden in mijn verblijf, wat betekent dit?
We verwerken de parksluiting op basis van aankomstdatum. Dit betekent dat als uw aankomstdatum in de parksluiting valt, dan kan uw gehele verblijf helaas niet doorgaan. U ontvangt een email met verdere informatie.


Wat is het vergoedingsbeleid?
Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:
1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluitingIndien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking.
2. Onderbroken verblijfIndien u tijdens uw verblijf eerder dan de originele vertrekdatum heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf.
3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL vanaf vrijdag 13 maart, FR parken vanaf zaterdag 14 maart en Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een recreatie-voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde.


Wat zijn de voorwaarden van de recreatie-voucher? / Hoe werkt de recreatie-voucher die ik per e-mail ontvang?
De komende weken ontvangt u een e-mail met de recreatie-voucher. Met deze recreatie-voucher kunt u een volgend verblijf online boeken. Verdere informatie over het gebruik van de recreatie-voucher zal in deze e-mail worden opgenomen.


Voor welke boekingen geldt deze recreatie-voucher?
De boeking moet gemaakt zijn op de Nederlandse website van Center Parcs of via ons Call Center via een NL agent code. Het maakt niet uit in welk land uw park van bestemming ligt.


Wanneer ontvang ik de recreatie-voucher?
U ontvangt de recreatie-voucher de komende weken per e-mail.


Kan ik mijn recreatie-voucher al verzilveren zonder dat ik deze ontvangen heb?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de recreatie-voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Hoe kan ik reserveren met de recreatie-voucher?
Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?
Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.


Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?
Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.
Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst.
Dit zijn de volgende:

PVCP BE Crisis+3228947448
PVCP NL Crisis+31107980988
PVCP GE Crisis+4922165031424
PV FR Crisis+33173018552
CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

informatie van CenterParcs over de park sluitingen ivm het #Coronavirusnl Covid-19 laatste update: 13 mei 2020 10.10 uur

Berichtdoor Cp Rogier » Wo 13 Mei 2020, 10:40

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 13 mei 2020 10.10 uur


Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:


Nederlandse parken: woensdag 20 mei 2020: Het Meerdal en Parc Sandur / vrijdag 29 mei: De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen, De Huttenheugte, Port Zélande en Limburgse Peel / vrijdag 5 juni: Park Zandvoort
Belgische parken: maandag 8 juni 2020
Duitse parken: maandag 25 mei: Park Nordseeküste, Bispinger Heide en Park Hochsauerland / vrijdag 29 mei: Park Eifel, Park Bostalsee en Park Allgäu
Franse parken: vrijdag 5 juni 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden, wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd.


Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen:


Nederland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal
• De maatregelen gelden tot en met 19 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


België
Center Parcs volgt de voorschriften van de Belgische overheid, daarom neemt Center Parcs de volgende maatregelen voor alle Belgische parken:
• Op last van de overheid zijn alle Vlaamse Center Parcs en Sunparks parken in België vanaf vrijdag 13-3-2020, 12.00 uur gesloten.
• In Wallonië zal ook Center Parcs Les Ardennes gesloten worden per 13-3-2020, 12.00 uur.
• Het gaat om Center Parcs Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee
• De maatregelen gelden tot en met 7 juni 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


Duitsland
Center Parcs volgt de voorschriften van de Duitse overheidsinstellingen en gezondheidsautoriteiten. Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Duitse vakantieparken van Center Parcs sluiten vanaf maandag 16-3-2020 12.00 uur.
• Het gaat om: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste
• De maatregelen gelden tot en met 24 mei 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking


Frankrijk
In overeenstemming met de laatste richtlijnen van de Franse regering waarin wordt aangedrongen op de sluiting van "plekken waar niet essentiële samenkomsten zijn voor het leven van het land", sluiten we al onze Franse vakantieparken, te weten: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris vanaf zondag 15 maart 2020.
• Deze maatregelen gelden tot en met 4 juni 2020.
• We informeren onze gasten per sms en e-mail. Onze gasten ontvangen een email met een digitale voucher ter waarde van het betaalde bedrag van hun oorspronkelijke boeking.


We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden recreatie-voucher:

• In aanvulling op onze Center Parcs Algemene Voorwaarden zijn onderstaande recreatie-voucher voorwaarden van toepassing op door Center Parcs uitgegeven recreatie-vouchers. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de HISWA RECRON regeling die tot stand is gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.
• De recreatie-voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. De uiterlijke aankomstdatum van uw nieuwe verblijf dient voor of op 30 september 2021 te zijn. (Voorbeeld: het oorspronkelijke verblijf had een aankomstdatum op 18 maart 2020, de recreatie-voucher is geldig tot 18 maart 2021 voor een aankomst tot en met 30 september 2021).
• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.
• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.
• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw recreatie-voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.
• De recreatie-voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.
• Indien u bij uw oorspronkelijke reservering een verzekering had afgesloten via Center Parcs, ontvangt u een recreatie-voucher voor het totale bedrag van de boeking inclusief de kosten van de verzekeringspremie.
• Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Center Parcs (in navolging van HISWA RECRON) dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan 1 juni 2020. Meer informatie omtrent de actuele regeling en de recreatie-voucher is beschikbaar op onze website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/voorwa ... voucher_ms


--------------------------------------------------------------------------------------------
FAQZijn de vakantieparken van Center Parcs geopend in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk?
Vanaf maandag 16 maart 2020, 12.00 uur zijn al onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk gesloten.


Ik heb een verblijf geboekt met een aankomstdatum na de parksluiting, kan onze vakantie plaatsvinden?
Center Parcs volgt de voorschriften van de overheden in elk land. Op dit moment zijn de maatregelen van toepassing zoals hierboven vermeld. Op basis van de huidige gestelde maatregelen zouden onze parken weer open kunnen op:

Nederlandse parken: woensdag 20 mei 2020: Het Meerdal en Parc Sandur / vrijdag 29 mei: De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen, De Huttenheugte, Port Zélande en Limburgse Peel / vrijdag 5 juni: Park Zandvoort
Belgische parken: maandag 8 juni 2020
Duitse parken: maandag 25 mei: Park Nordseeküste, Bispinger Heide and Park Hochsauerland / vrijdag 29 mei: Park Eifel, Park Bostalsee and Park Allgäu
Franse parken: vrijdag 5 juni 2020


Dit betekent dat als u een verblijf heeft geboekt na de heropening van onze parken uw vakantie voorlopig zou kunnen plaatsvinden. Center Parcs volgt de ontwikkelingen en regelgeving op de voet, wanneer de richtlijnen worden aangepast, waardoor uw verblijf niet kan plaatsvinden wordt u hierover per e-mail of sms geïnformeerd. We richten ons momenteel proactief op de gasten met aankomst tot bovenstaande data.


Waarom verschillen de openingsdata per land?
Center Parcs volgt hierin de voorschriften van de (lokale) overheden in elk land.


Ik heb een verblijf geboekt tijdens een parksluiting, moet ik zelf contact met Center Parcs opnemen?
Indien u een verblijf heeft geboekt in de periode dat onze parken gesloten zijn, hoeft u geen contact met ons op te nemen. We nemen contact met u op via sms en e-mail.


De sluitingsdatum valt midden in mijn verblijf, wat betekent dit?
We verwerken de parksluiting op basis van aankomstdatum. Dit betekent dat als uw aankomstdatum in de parksluiting valt, dan kan uw gehele verblijf helaas niet doorgaan. U ontvangt een email met verdere informatie.


Wat is het vergoedingsbeleid?
Er zijn drie situaties waarin het vergoedingsbeleid van toepassing is:
1. Uitgesteld verblijf vanwege tijdelijke parksluitingIndien u uw verblijf heeft moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking.
2. Onderbroken verblijfIndien u tijdens uw verblijf eerder dan de originele vertrekdatum heeft moeten vertrekken als gevolg van de sluiting van het park, ontvangt u per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het aantal resterende dagen van uw verblijf.
3. Beperkte beschikbaarheid van services tijdens verblijf (NL vanaf vrijdag 13 maart, FR parken vanaf zaterdag 14 maart en Park Bostalsee vanaf zondag 15 maart)

Wanneer u in het weekend van 13 maart in het park verbleef, dan ontvangt u een vergoeding voor de beperkte beschikbaarheid van de centrale voorzieningen, waaronder de Aqua Mundo. U bent reeds geïnformeerd over de waarde van de vergoeding. U ontvangt per e-mail een recreatie-voucher ter hoogte van de eerder gecommuniceerde waarde.


Wat zijn de voorwaarden van de recreatie-voucher? / Hoe werkt de recreatie-voucher die ik per e-mail ontvang?
De komende weken ontvangt u een e-mail met de recreatie-voucher. Met deze recreatie-voucher kunt u een volgend verblijf online boeken. Verdere informatie over het gebruik van de recreatie-voucher zal in deze e-mail worden opgenomen.


Voor welke boekingen geldt deze recreatie-voucher?
De boeking moet gemaakt zijn op de Nederlandse website van Center Parcs of via ons Call Center via een NL agent code. Het maakt niet uit in welk land uw park van bestemming ligt.


Wanneer ontvang ik de recreatie-voucher?
U ontvangt de recreatie-voucher de komende weken per e-mail.


Kan ik mijn recreatie-voucher al verzilveren zonder dat ik deze ontvangen heb?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We vragen u te wachten tot u de recreatie-voucher per e-mail ontvangt. Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Hoe kan ik reserveren met de recreatie-voucher?
Zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen, kunt u via onze website een nieuwe boeking maken.


Is Center Parcs geopend voor dagrecreatie?
Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.


Waar kan ik meer informatie krijgen over mijn vragen over het Coronavirus met betrekking tot Center Parcs?
Voor vragen over een omboeking kan het reguliere contactnummer voor Center Parcs worden gebruikt.
Voor alle andere Corona-gerelateerde vragen zijn speciale informatienummers gecreëerd voor alle Corona-virusvragen met betrekking tot Center Parcs per land van herkomst.
Dit zijn de volgende:

PVCP BE Crisis+3228947448
PVCP NL Crisis+31107980988
PVCP GE Crisis+4922165031424
PV FR Crisis+33173018552
CP FR Crisis+33173018553We verwachten de komende dagen veel telefoontjes, we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op al uw verzoeken te reageren. We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip. Neem voor meer informatie contact op via www.contactariane.com onder vermelding van je naam, boekingsnummer, aankomstdatum, park en telefoonnummer of met het Customer Contact Center op 010 798 0980 (gebruikelijke belkosten)
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

De Aqua Mundo's van Center parcs blijven open

Berichtdoor Cp Rogier » Ma 19 Okt 2020, 09:44

Het aangepaste aanbod - gevarieerd en veilig!
Zwemmen in de Aqua Mundo? Boek een gewenst tijdslot! Kiezen voor een afhaalgerecht? Makkelijk en lekker! En met ons (nieuwe) activiteitenaanbod maak je je vakantie helemaal compleet. Het Center Parcs-plezier blijft zoals je gewend bent, maar is net even anders. We zetten de aanpassingen op een rijtje:

open.jpg
open.jpg (306.59 KiB) 4240 keer bekekenHet subtropisch zwemparadijs is open voor een beperkt aantal gasten per dag, volgens vaste tijdsblokken. Wij zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te bieden gebruik te maken van onze zwembadfaciliteiten. Bij aankomst in het park ontvang je meer informatie over de wijze van reserveren en beschikbaarheid van onze zwembadfaciliteiten.
De restaurants in onze parken zijn gesloten, maar wees niet getreurd. Genieten van de lekkerste grill-, café of Italiaanse specialiteiten? Of een heerlijk ontbijtje? Dat kan nog steeds. Check de Center Parcs-app voor de bezorg- en afhaal mogelijkheden. Ga je zelf aan de slag? Dan haal je natuurlijk je verse boodschappen gewoon in de supermarkt! Of maak het jezelf nog makkelijker en bestel je boodschappen vooraf via Mijn Center Parcs of http://www.sandur.nl voor Parc Sandur.
Je beleeft onze parken heel anders met ons nieuwe activiteitenaanbod. Van interactieve spellen door het park, tot een onverwachts liveoptreden van het Entertainment team. En met Center Parcs TV is een avondje 'thuis' helemaal niet erg!
Om 1,5 meter afstand te waarborgen passen wij de looproutes aan en kan het zijn dat bepaalde activiteiten dicht zijn.
Groepsactiviteiten zoals fietsen of wandelen zijn toegestaan zolang de groep uit maximaal 4 personen of 1 huishouden bestaat.
Benieuwd naar ons uitgebreide en vernieuwde faciliteiten- en activiteitenaanbod* per park? Klik hieronder om dit te bekijken.
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Re: informatie van CenterParcs over nieuwe maatregelen ivm het #Coronavirusnl Covid-19 update 5 november 2020

Berichtdoor Cp Rogier » Wo 04 Nov 2020, 12:49

De Aqua Mundo en Action Factory sluit voor 2 weken in de Nederlandse parken.

maatregelen nl.jpg
maatregelen nl.jpg (96.55 KiB) 4096 keer bekeken
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12860
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel


Terug naar [Center Parcs] Coronavirus Covid-19 Vragen? en informatietekst!

 

© 2009-2021 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.

 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA