Review Sun Parcs De Haan -2013-

Ondanks dat Sunparks geminimaliseerd is door een aantal parken onder de Center Parcs-vlag te plaatsen, kun je hier nog steeds je ervaringen, foto's, plaatsen van de overige parken die onder de Sunparks vlag blijven wapperen. En nu ook weer "Sunparks De Haan aan Zee"

Re: Review Sun Parcs De Haan -2013-

Sponsor

Sponsor
 

Re: Review Sun Parcs De Haan -2013-

Berichtdoor Remigidius » Do 28 Feb 2013, 10:32

PV/CP zal wel degelijk moeten investeren in De Haan als ze daggasten willen blijven binnenhalen... in Brugge komt er bij het nieuwe zwembad ook een wildwaterbaan en voorziet men ook een uitbreidingsmogelijkheid met nog eens 3 extra glijbanen:

BRUGGE - Een raam in de badwand voor filmen onder water, een beweegbare bodem en een afzonderlijke uitgebreide recreatieve zone: het nieuw olympisch zwembad in Sint-Andries wordt ultramodern. Keerzijde van de medaille: de tarieven gaan omhoog.

Als alles goed gaat, dan zwemmen Bruggelingen en andere West-Vlamingen vanaf de zomer van 2015 in een ultramodern zwembad. Het nieuw provinciaal olympisch zwembad in Sint-Andries, waaraan de werken deze zomer moeten starten, wordt uitgerust met onder andere een beweegbare bodem, een elektronisch registratiesysteem en een raam in de badwand om onder water te kunnen filmen. ‘Het zwembad zal klaar zijn om internationale tornooien zwemmen, synchroon zwemmen, waterpolo en schoonspringen te ontvangen', zegt Carl Vereecke, gedeputeerde voor Sport. ‘De maximumvereisten voor deze disciplines hebben we als de minimale vereisten voor ons zwembad genomen.' Grote blikvanger aan het vijftigmeterbad is de bodem, die voor de helft bestaat uit beweegbare elementen, en het doorzwemponton. ‘Door het ponton is het mogelijk om het zwembad van 50 bij 25 meter op te delen in twee zwembaden: een van 22 bij 25 en een van 25 bij 25', zegt Bernard Van Zeebroek van S&R, dat het zwembad zal bouwen en uitbaten. ‘Door de beweegbare bodem is het mogelijk om tegelijkertijd tot drie verschillende dieptes te creëren, ideaal voor wanneer scholen komen zwemmen', zegt Van Zeebroek. ‘Deze zwembadconfiguratie is uniek in de wereld.'

Ook voor de recreatieve zwemmers werd niet op een euro gekeken. Zo komen er een restaurant, een wellnesszone met warmwaterbad en sauna en een recreatieve zone met een kinderbad, golfslagbad, wildwaterbaan en glijbaan. Bovendien is er plaats om tot drie extra glijbanen bij te bouwen. Het zwembad zal 355 dagen per jaar open zijn, van 's ochtends tot 's avonds.

Keerzijde van de medaille is wel dat de toegangsprijzen omhoog gaan. Terwijl een volwassene 2,30 euro betaalt voor een zwembeurt in het huidig olympisch zwembad, zal dat in de toekomst 3 euro kosten. De toegang tot de recreatieve zone en wellnesszone kost respectievelijk 8,40 en 16 euro. Voor kinderen, scholen, verenigingen en gehandicapten gelden lagere tarieven.


Bron: Het Nieuwsblad (28/02/2013)

Als je nu in De Haan 15 euro betaalt als daggast, dan heb ik wel 1 euro extra voor het nieuwe bad in Brugge!
Remigidius
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 124
Geregistreerd: Vr 30 Sep 2011, 22:31

Vorige

Terug naar Sunparks Algemeen

cron
 

© 2009-2021 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.

 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA