Hét Aqua Mundo Center Parcs Forum - Registratie

Door het aanmaken van een account op het Aqua Mundo Forum geniet u als lid exclusief van de onderstaande voordelen op onze website:
- Berichten plaatsen in ons forum;
- Toegang tot speciale fora;
- Speciale aanbiedingen van vakanties, of dagjes uit;
- Toegang tot onze meetings;
- Geen reclame;
- Foto’s kunnen uploaden bij de parken en zwembaden op onze website;
- Reacties achter kunnen laten bij parken;
- Exclusieve tools van het Aqua Mundo Forum;
- En nog veel meer!

Het aanmaken van een account bij het Aqua Mundo Forum is kosteloos en duurt nog geen minuut. Het Aqua Mundo Forum is een dienst van Rapifia Software Solutions en heeft geen enkele band met Center Parcs, de groupe Piere & Vacances Center Parcs, de joint venture Center Parcs, Sunparks, Landal GreenParks of enige andere aanbieder van vakanties of recreatieve faciliteiten.

Met het aanmaken van een account gaat u automatisch akkoord met het onderstaande reglement, ook als sommige punten hiervan dan nog niet van toepassing zijn.

§1 Gedragingen
Het Aqua Mundo Forum is een forum met als doel om als leden onder elkaar te helpen bij keuzes voor bungalowpark vakanties, de keuze voor een dagje uit en ontwikkelingen omtrent reisorganisaties. Het is daarbij van groot belang dat iedereen zich formeel en volwassen gedraagt. Dit komt neer op de onderstaande geboden:
1. Het discrimineren, uitschelden, radicaliseren of enige andere vorm van vernedering of uiting van (verbaal)geweld is verboden;
2. Het zwart maken (laster) van personen, bedrijven, overheden en andere organisaties zonder een rechtsgeldige reden is niet toegestaan.

§2 Wettelijke en gerechtelijke bepalingen
Het Aqua Mundo Forum is gehost in en door een Nederlands bedrijf. Dit betekent automatisch dat wij onder alle Nederlandse wetten vallen (te vinden op www.wetboek.nl). Specifiek voor ons forum betekent dit onder andere dat:
1. Enige vorm van overtreding van het Nederlandse wetboek van strafrecht, of andere wetboeken zonder discussie zal worden bestraft met een permanente ban op onze website en forum.
2. Alle informatie die op waarheden gegrond is, al dan niet ten nadele van bedrijven of personen, kan gezien de vrijheid van meningsuiting en vergadering niet worden verwijderd. Ook niet wanneer bedrijven of personen hier specifiek om vragen bij teamleden van het Aqua Mundo Forum, tenzij de informatie enige specifieke regel van het Aqua Mundo Forum overtreedt. Contracten, afspraken en regelingen tussen personen en bedrijven die niet door het Aqua Mundo Forum zijn gemaakt en/of ondertekent worden altijd onderworpen aan de regels van de Nederlandse wet, met uitzondering van civiele uitspraken of op wens van politie of justitie.
3. Het niet toegestaan is om uitspraken van rechters of officieren van justitie die betrekking hebben op het Aqua Mundo Forum en die rechterlijk zijn goedgekeurd te overtreden.

§3 Inhoud
Alle inhoud geplaatst op het Aqua Mundo Forum, hetzij in beeld, tekst, geluid, video of enige andere vorm van overdragingen van inhoud is na het plaatsen hiervan op het Aqua Mundo Forum automatisch eigendom van het Aqua Mundo Forum. Dit betekent dat het Aqua Mundo Forum deze inhoud mag gebruiken in alle secties van haar website, het recht krijgt om deze inhoud aan te passen en opnieuw aan te bieden op haar website (al dan niet met naamsvermelding). Het is het Aqua Mundo Forum echter verboden om zonder akkoord van de rechthebbende auteur van de inhoud deze inhoud te gebruiken voor doeleinden buiten de website en het forum van het Aqua Mundo Forum om, met uitzondering van de Facebook, Twitter en Google+ pagina van het Aqua Mundo Forum zelf.

De laatste wijziging van deze pagina was op vrijdag 1 maart 2013.

 
cron
 

© 2009-2023 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.

 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA