Update: 30/06! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy/ Turbo Twister!

Praat hier over de #AquaMundo van #CenterParcs die in Nederland liggen bv "De Huttenheugte", "Het Heijderbos", "De Eemhof", etc...

Update: 30/06! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy/ Turbo Twister!

Sponsor

Sponsor
 

Update: 30/06! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy/ Turbo Twister!

Berichtdoor Bram » Wo 18 Mei 2011, 11:03

Beste allemaal!

Jullie weten vast allemaal al wel dat ze op Center Parcs De Eemhof druk aan het innoveren zijn. Zo worden alle cottages geüpgraded en komt er een nieuwe spectaculaire glijbaan in de Aqua Mundo! De zogenaamde Topsy Turvy. De glijbaan wordt de langste van de Benelux, hij wordt namelijk 155 meter. Nu moeten alle vernieuwingen op De Eemhof op 1 juli gereed zijn, daarom is vanaf 17 mei de bouw van de Topsy Turvy gestart. Jullie kunnen uitsluitend bij Aqua Mundo Forum de bouw van de Topsy Turvy semi live volgen. Als er wat is geplaatst of ze ergens aan beginnen wordt dit gelijk op de site en het forum gemeld!

Update 30 juni!
''Wowww wat issie gaaf!!! Nog een keer!!! #CenterParcs de #Eemhof #TopsyTurvy'' Dat is één van de vele reacties die ik heb gelezen op Twitter over de Topsy Turvy. Dat betekend dus ook dat het personeel van De Eemhof er gisteren al vanaf mocht, en vandaag mogen ze dat ook weer. Vandaag wordt trouwens de glijbaan officieel geopend door Inge de Bruin, wat natuurlijk best wel uniek is. Maargoed we gaan weer even terug naar gisteren, want het personeel heeft dus proef-gegleden, dus heb ik uiteraard ook weer voor jullie een foto van een werkende glijbaan! Op de foto is ook te zien dat je lekker ruw in de opvang-bak terecht komt. Persoonlijk vind ik dat wel leuk maar ik kan me ook voorstellen dat sommigen mensen het niet leuk vinden. Ach jullie kunnen het vrijdag allemaal zelf gaan ervaren want dan is de glijbaan open voor de gasten!
Afbeelding

Update 29 juni!
Hè Hè, hoor ik jullie denken, daar is die eindelijk weer na 5 dagen met een update. Enja dat klopt ik ben er weer met een update, maar er is ook niet meer echt veel nieuws te vermelden. De glijbaan is namelijk inmiddels klaar en ook goed gekeurd. Dus ze zijn maar begonnen met plantjes te planten om de boel wat mooier te krijgen. Verder wordt morgen de glijbaan officieel geopend door Inge de Bruin en mogen speciaal genodigden en personeel test-glijden. Nou dat was de update weer voor vandaag, en hieronder kunnen jullie nog een fotootje bewonderen.Afbeelding

Update 24 juni!
Inmiddels draait de Topsy Turvy lekker door, en zijn de test-glijders van Pro Slide druk bezig met testen! Daarom is het ook een uitstekende gelegenheid om alle rotzooi eens even goed op te gaan ruimen. Zo krijgen we ook gelijk een goed beeld met hoe alles erbij ligt, en veel mooier hadden ze het niet kunnen doen volgens mij!
Afbeelding

Update 23 juni!
Hoera! Het is wederom feest, want donderdag 23 juni is weer een dag die mag worden opgenomen in de geschiedenis-boeken van Center Parcs! Vandaag is namelijk hebben ze namelijk voor het eerst het water door de Topsy Turvy laten stromen! Kijk hieronder zelf maar naar de foto!
[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-23-06-11-1.jpg[/img]

Special update 21 juni!
21 juni was het team van Aqua Mundo Forum aanwezig bij een voor-opening van de vernieuwde Eemhof. Het was allemaal één groot feest met een heerlijke en uitgebreide barbecue, en zo werden we in een huifkar het park rond gereden, uiteraard kwam de glijbaan ook aan bod en hebben wij voor jullie een paar uitgebreide en mooie foto’s kunnen schieten! Echt commentaar is naar mijn mening niet nodig, maar ik heb natuurlijk wel wat leuke weetjes! Zo stroomt er 680 kub water per uur door de glijbaan! Alles hangt natuurlijk vol met camera’s, s’avonds is de glijbaan verlicht en hij is al waterdicht! Ze beginnen daarom vandaag ook al met proef glijden, dat doen speciale Canadezen van Pro Slide, en verder is het de eerste glijbaan ter wereld met een volledig kunststof trap! Zowel de bevestiging als de treden zijn hierbij van kunststof. En verder mogen kinderen onder de 5 jaar er niet af, en kinderen onder de 8 jaar moeten er af onder begeleiding.  Maar verder moeten jullie het nu vooral hebben van heel veel mooie foto’s van de Topsy Turvy!
[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-15.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-25.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-11.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-12.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-6.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-13.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-3.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-4.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-5.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-7.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-8.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-9.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-111.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-14.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-16.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-17.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-18.jpg[/img]

[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-21-06-11-19.jpg[/img]

Update 21 juni!
Hoera, het is feest! Terwijl de examenkandidaten hun vlag inmiddels weer binnen hebben gehangen, kan nu eindelijk de vlag naar buiten op Center Parcs De Eemhof! Want de Topsy Turvy is namelijk zo goed als klaar! Het laatste stuk is namelijk geplaatst, en dat is namelijk het start stuk. En waarschijnlijk zijn de tegels binnen ook al gevoegd! Hetgeen wat het meeste opvalt is dat ze de toren een likje verf hebben gegeven, het is namelijk een zebra geworden! We hadden dit niet verwacht en ook op de bouwtekeningen van de glijbaantoren was dit niet te zien, jullie moeten het dus zien als het laatste stukje slagroom op de al overheerlijke taart. Helaas is dit nog maar één fotootje en kunnen we nog niet echt een goede indruk krijgen van de glijbaan! Maar niet getreurd, vandaag is namelijk het team van Aqua Mundo Forum aanwezig bij een vooravond van alle vernieuwingen op De Eemhof, de glijbaan komt daar dus ook aan bod. Jullie moeten dus nog even in spanning afwachten en morgen zal er daarom ook een schitterende en gigantische foto-update volgen! Hieronder kunnen jullie alvast de zebra-glijbaantoren en het start stuk aanschouwen!

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-Y2OpIA4-ziU/TgEPzoycSEI/AAAAAAAABnY/J21ZEmok34o/s512/IMG_7273.JPG[/img]

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Update 18 juni!
Bam! De Topsy Turvy is klaar, althans bijna klaar. Het enige wat ze nog moeten doen is een begin-stukje maar dat is uiteraard vrij snel geplaatst als het weer op De Eemhof  een beetje meezit. Maar daar gaan we wel vanuit natuurlijk. Ze hebben het toch wel knap gedaan vind ik. Ze zijn nu net iets langer bezig als een maand, en een maand geleden zag het er dus nog zo uit! En als je dan kijkt wat er nu staat in een maand tijd, is dat toch best wel indrukwekkend! Ik vind trouwens die complete glijbaan heel erg indrukwekkend (maar dat terzijde). Maargoed, genoeg geleuterd bekijk de foto maar lekker zelf!
Afbeelding

En ik weet zeker dat jullie ook super benieuwd zijn naar hoe die glijbaan-trap er nu uit komt te zien. Nou zoals al wel bekend was is de trap van kunststof. Misschien een beetje jammer, omdat alle trapjes op De Eemhof van natuursteen zijn. Maar kunststof is wel veiliger, goedkoper en bovendien is het sneller geplaatst, en het ziet er nog best fraai uit vind ik! Uiteraard hebben ze de vloer wel mooi bedekt met natuursteen, aanschouw zelf maar!
Afbeelding

Update 17 juni!
Zo, daar zijn we weer! Met nog maar 1 trechter te gaan. Ja je hoort het goed, ze zijn al bijna klaar! 2 van de 3 trechters staan namelijk al keurig netjes op z’n plaats en ze hoever er nog maar 1 te plaatsen!
Afbeelding

En hier zie je nog een 2e fotootje, en je kan echt goed zien dat het al flink opschiet, en ze al flink in de hoogte zijn!
[img width=360 height=480]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-17-06-11-2.jpg[/img]

Update 16 juni!
En hier heb ik weer een update speciaal voor jullie. Ondanks dat het weer niet al te best is bouwen ze toch flink door. Op onderstaande foto is ook al goed te zien dat ze al erg goed op schieten!
Afbeelding

En op deze foto zie je erg goed dat het eerste trechter-deel al op zijn plek staat!
Afbeelding

Update 14 juni!
Hier heb ik weer, na een aantal daagjes wachten een update! Zoals jullie zien gaat het toch echt wel hard met de Topsy Turvy! Zo zien jullie op de onderstaande foto een rechtopstaand stukje trechter, wat vliegt! Opzich best wel uniek aangezien je dit nooit meer zo gaat zien.
Afbeelding

Als we vervolgens hieronder weer verder kijken kunnen we goed zien dat het al erg hard gaat met de Topsy Turvy! Het begin is nu toch echt wel gemaakt! Opmerkelijk is wel dat ze bij het einde beginnen en niet bij het begin.Afbeelding

En hieronder zien jullie nog een erg mooi fotootje van bovenaf!
Afbeelding

Update 8 juni!
Hieronder hebben wij weer een flinke foto-update voor jullie. Op onderstaande foto's is ook goed te zien hoe hard alles al wel niet gaat.
Afbeelding

Hier kan je goed zien dat ze nog erg voorzichtig zijn, en ze de palen mooi hebben ingepakt.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Die palen blijven toch echt wel indrukwekkend.
Afbeelding

Afbeelding

En hier liggen nog wat Topsy stukjes!
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Afbeelding
Met dank aan Lars voor het toezenden van de foto's. En zoals jullie zien schiet het al aardig op en krijgt het al vorm.

Update 6 juni!
Het heeft weer even een paar dagen geduurd voordat er weer een officiele update aan zou komen. Maar daar is die dan! Het lange wachten wordt namelijk beloond met een speciale foto van de binnenkant van de Aqua Mundo oftewel de plek waar de uitloopbak komt! Maargoed we beginnen gewoon even buiten, want daar is te zien dat de palen al overeind staan en dat ziet er toch wel erg apart en indrukwekkend uit! Ik denk ook wel als die glijbaan helemaal klaar is, dat het dan wel een indrukwekkend ding is.
Afbeelding

Verder zijn ze buiten op de tennisbanen ook nog druk aan het puzzelen met de Topsy Turvy. Ze zijn nu bezig met de trechters, en nu kan je zien hoe groot ze worden.
Afbeelding

En dan hier nog een foto van de binnenkant van de Aqua Mundo. Je kan al goed zien waar de uitloopbak zou komen, je kan dus zometeen vermoed ik ook links en rechts uitstappen. Als je binnen zou komen in je bandje, en je zou links uit kunnen stappen dan is dat wel reuze handig. Want dan kan je gelijk weer doorlopen naar de ingang van de Topsy Turvy! Het zou er wel lekker druk worden op drukke dagen denk ik zo. Maar hoe ze dat allemaal gaan aanpassen daar binnen weten we later! Maargoed kijk en aanschouw eerst maar eens het onderstaande plaatje.
Afbeelding

Zoals je ziet zijn ze al best wel ver met alles, maar zoveel tijd hebben ze niet meer. Over 3 weken moet de boel namelijk klaar zijn. Dus ze hebben nog een hoop te doen!

Update 2 juni!
Zo, we zijn inmiddels al weer in juni aanbeland. En eerst wil ik jullie een hele fijne Hemelvaartsdag wensen! Het is gelijk een bijzondere Hemelvaartsdag want ze zijn alweer 2 weken bezig aan de Topsy Turvy! Maar in die 2 weken is er al heel veel gebeurd. We gaan maar eens even beginnen op de tennisbanen waar de glijbaan inmiddels een weekje heeft kunnen uitrusten. Maar nu kan het echte werk beginnen voor de Topsy Turvy zelf! Ze zijn namelijk begonnen met het in elkaar zetten van de Topsy Turvy! De glijbaan wordt dus langzaam geboren....
Afbeelding

Hieronder zie je dus alvast hoe je gaat glijden! Dit is vermoed ik een foto van het eerste stuk. En dan start je daar bij die bocht en glijdt je naar de kant waar de foto is gemaakt. En kom je in de eerste trechter of koker, of hoe heet z'n ding eigenlijk...
Afbeelding

Maargoed zoals ik daarnet al zei kom je dan in die soort van trechter terecht. En die trechter zijn ze hier aan het opbouwen!
Afbeelding

Maar dat gehele baantje moet natuurlijk ook worden ondersteund door iets. Dat gaat door middel van palen, waar ze natuurlijk ook al heel erg ver mee zijn! Hieronder kan je ze goed zien staan.
Afbeelding

Nou dan willen jullie natuurlijk ook nog even weten hoe het met de glijbaan toren is. Nou daar zijn ze al heel erg ver mee. Kijk hieronder zelf maar, en kijk dan gelijk ook nog even naar de palen van de glijbanen, want die zijn best wel indrukwekkend en groot vind ik dan...
Afbeelding

Als je goed kijkt naar de toren zie je dat inmiddels de trappen er ook al inzitten! Hieronder kan je dat erg goed zien.
[img width=360 height=480]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-l-02-06-11-6.jpg[/img]

En dat was dan weer de update voor vandaag. Zoals jullie zien schiet het allemaal goed op daar. Maar ze hebben nog veel te doen. Aangezien de glijbaan over een maand al feestelijk geopend is!

Update 30 mei!
Hier is weer een kleine update, speciaal voor jullie! De staanders van de glijbaan zijn vandaag namelijk afgeleverd. En bovendien wordt de toren vandaag dicht gemaakt! Ze schieten dus al aardig op met de Topsy Turvy, en over een week of 3 zal de Topsy Turvy ook al wel klaar zijn! Waarna die op 1 juli feestelijk kan worden geopend! De foto hieronder geeft een beeld van de staanders die zijn aangekomen.
Afbeelding

En deze foto geeft een beeld van hoe de glijbaan toren er nu bij staat! Zoals je ziet hebben ze waarschijnlijk de nood deur in de Aqua Mundo ook al weg gehaald.
Afbeelding

Update 27 mei!
Ik heb helaas maar een fotootje voor jullie, maar het is wel gelijk het laatste fotootje van de glijbaan leveringen. Want vandaag komen namelijk de laatste afleveringen van de glijbaan binnen op Center Parcs De Eemhof! Bekijk de foto snel hieronder, waar ze de glijbaan uit de container aan het laden zijn!
Afbeelding

Update 26 mei!
Ja, het wordt allemaal 1 groot feest daar in Zeewolde, want vandaag komt deel 2 van de Topsy Turvy aan! Ik heb voor jullie weer de eerst foto's weten te bemachtigen die vandaag in de ochtend zijn geschoten. Vanmorgen vroeg, omstreeks half 9 kwam al de eerste containerlading van vandaag aan op De Eemhof.
Afbeelding

Uiteraard werd alles er voorzichtig uitgehaald wat op onderstaande foto te bewonderen is.
Afbeelding

En zoals ik jullie gisteren al meldde kan de glijbaan eerst even tijdelijk lekker uitrusten op de tennisbaan. Waarna die een zware tijd tegemoet gaat zien!
Afbeelding

En hieronder zie je nog de laatste van de 8 gekomen vrachtwagens van vandaag! Vrijdag volgen er nog 3 ladingen en dan is alles compleet!
Afbeelding

Update 25 mei!
Yee! Hang die vlag buiten, pak een lekker stuk taart, ontkurk de champagne want het is feest! De Topsy Turvey is namelijk zojuist rond 11 uur aangekomen op De Eemhof! Nu ik dit aan het typen ben zullen ze wel druk bezig zijn met het uitladen van de glijbaan. Zoals ik jullie al eerder vermeldde komt die tijdelijk te liggen op de tennisbaan, waar de glijbaan ook even lekker uit kan rusten van een lange wereldreis.
Afbeelding

Zoals je op de foto hieronder ziet zie je volgens mij dat hier het beginstuk van de glijbaan uit de vrachtwagen wordt gehaald.
Afbeelding

Maar er zijn meer foto's, want hieronder zie je dat er ook echt een glijbaan in de container zit!
[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvey-l-25-05-11-3.jpg[/img]

Het zou wel een druk dagje worden vandaag op De Eemhof. Want als het allemaal meezit worden vandaag alle glijbaan stukken gebracht. Wat betekend dat er 11 containers moeten komen, dus ook 11 vrachtwagens! Verder wil ik nog even een foutje van 23 mei wegpoetsen. Want toen vermellde ik dat ze de steunpalen voor de Topsy Turvy aangekomen waren. Maar dat was het geraamte voor de glijbaantoren. Dat kan je op de foto hieronder goed zien, want ook daar zijn ze al best wel ver mee!
[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvey-l-25-05-11-4.jpg[/img]

Update 23 mei!
Hier is weer een verse update speciaal voor jullie! Het is helaas maar 1 fotootje, en ook nog niet van de glijbaan. Maar jullie moeten het zien als opwarmertje voor het echte spektakel zometeen! Hier worden namelijk de steunpalen voor de Topsy Turvy gebracht. Want zonder palen is er natuurlijk geen glijbaan. Hier zijn ze namelijk bezig met het bouwen van de glijbaantoren! Maar het begin is er en we houden jullie op de hoogte! Aanstaande week moet als het goed is de Topsy Turvy aankomen op De Eemhof! Die vervolgens gestald wordt op de tennisbanen.
Afbeelding

Update 21 mei!
Inmiddels is Center Parcs al weer bijna een week bezig met de bouw van de Topsy Turvy en wij hebben weer een update voor jullie! Zoals je ziet is z'n beetje de gehele achterzijde van de Aqua Mundo afgezet met groene schermen.
Afbeelding

Waar uiteraard ook reclame op wordt gemaakt voor de Topsy Turvy.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

En de tennisbanen zijn ook al gesloten, zodat ze de glijbaan er zo op kunnen stallen.
Afbeelding

En uiteraard staat er ook een hijskraan voor het wat zwaardere werk.
[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvy-21-05-11-5.jpg[/img]

Zoals je ziet hebben ze al heel veel gedaan in een week tijd.
Afbeelding

Weet iemand toevallig waarom hier een grote zwarte bak omheen is gezet? Want ik begrijp het niet aangezien hier alleen een paal van de Topsy Turvy hoeft te komen. Mensen die het weten mogen het melden!
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Maar uiteraard moeten ze ook nog een heleboel dingen opruimen!
Afbeelding

Update 18 mei!
Center Parcs is al weer een aantal dagen bezig met de bouw van de Topsy Turvy en dat is duidelijk te zien want ze hebben al erg veel gedaan. Wij hebben weer een update voor jullie!
Hieronder zie je een overzichtsfoto met hoe de gehele situatie er nu bij ligt.
Afbeelding

En dit hier is de fundering van het ''huisje'' waar zometeen duizenden liters water doorheen gaan stromen!
Afbeelding

Update 17 mei!
De vloer in de Aqua Mundo gelegen naast de Flow Rider, was tijdens de parksluiting in januari al open gebroken. Maar die hadden ze weer netjes dicht gemaakt met natuursteen. Die vloer is vandaag weer helemaal open gebroken voor de bouw van de uitloopbak van de glijbaan. Verder zijn ze bezig met het storten van de fundering. Hieronder hebben wij voor jullie de eerste foto van de bouwwerkzaamheden. Verder kan ik jullie al melden dat de tennisbanen op De Eemhof vanaf donderdag 19 mei gesloten worden omdat daar de Topsy Turvy tijdelijk wordt gestald. De Topsy Turvy komt volgende week aan in de Rotterdamse haven en het ''bouwpakket'' bevind zich nu nog in maar liefst 11 containers! We houden jullie op de hoogte!

Afbeelding

Verder hebben wij om jullie geheugen nog even op te frissen hier nog een 3D tekening met hoe alles eruit komt te zien!
[img]http://www.aquamundoforum.nl/wp-content/uploads/Topsy-Turvey-l-3D-tekening.jpg[/img]
Bron: Twitter.com en Mike.
Laatst gewijzigd door Bram op Do 30 Jun 2011, 17:18, in totaal 1 keer gewijzigd.
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Hexx » Wo 18 Mei 2011, 16:40

Eindelijk het begonnen! Zijn er toevallig ook foto's van de installatie van de uitloopbak, of heeft men alles afgeschermd?
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Bram » Wo 18 Mei 2011, 18:40

Ik heb geen idee. Er zal zometeen nog wel een update komen met nieuwe foto's ;). En verder kan ik jullie melden dat ze nog niet zijn begonnen aan de vloer in de Aqua Mundo :).
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor centerparcs » Wo 18 Mei 2011, 19:48

Heb nu al zin om te glijden ;D ;D
Like Friday Beatz op Facebook! www.facebook.com/fridaybeatz (Voor Jongeren, door Jongeren!)
centerparcs
Wildwaterbaan
Wildwaterbaan
 
Berichten: 713
Geregistreerd: Ma 05 Apr 2010, 10:53
Woonplaats: Druten

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Hexx » Za 21 Mei 2011, 21:31

Update:
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Dit wordt de technische ruimte. Er loopt straks circa 600 liter water per uur door de dikke zwarte buis in het midden

Afbeelding
Overzicht

Afbeelding
In de AM kijk je tegen blauw zijl aan.

Afbeelding
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor GroteBozeNee » Zo 22 Mei 2011, 11:33

ik kan niet wachten! :)
Gebruikers-avatar
GroteBozeNee
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 124
Geregistreerd: Wo 18 Mei 2011, 21:11

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor centerparcs » Zo 22 Mei 2011, 14:31

Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat worden :) ;D
Like Friday Beatz op Facebook! www.facebook.com/fridaybeatz (Voor Jongeren, door Jongeren!)
centerparcs
Wildwaterbaan
Wildwaterbaan
 
Berichten: 713
Geregistreerd: Ma 05 Apr 2010, 10:53
Woonplaats: Druten

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Bram » Ma 23 Mei 2011, 08:58

Ik heb weer foto's ontvangen en daarom is er weer een uitgebreide update geplaatst ;D.
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor centerparcs » Ma 23 Mei 2011, 19:33

[quote="Bram"]
Ik heb weer foto's ontvangen en daarom is er weer een uitgebreide update geplaatst ;D.
[/quote]

Ik ben benieuwd!
Like Friday Beatz op Facebook! www.facebook.com/fridaybeatz (Voor Jongeren, door Jongeren!)
centerparcs
Wildwaterbaan
Wildwaterbaan
 
Berichten: 713
Geregistreerd: Ma 05 Apr 2010, 10:53
Woonplaats: Druten

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Bram » Ma 23 Mei 2011, 19:43

Hij staat er al hé hihi
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor rickieboy31 » Ma 23 Mei 2011, 20:41

Ziet er goed uit! ;D
Gebruikers-avatar
rickieboy31
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 3028
Geregistreerd: Ma 07 Jun 2010, 20:20

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Hexx » Di 24 Mei 2011, 19:24

De onderdelen arriveren langzaam aan:
Afbeelding
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Bram » Di 24 Mei 2011, 20:11

Inmiddels heb ik weer een foto weten te bemachtigen over de Topsy Turvy! Het is niet heel veel, maar het begin is er zullen we maar zeggen. Yee! :D
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor rickieboy31 » Di 24 Mei 2011, 20:18

Moooi! :D
Gebruikers-avatar
rickieboy31
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 3028
Geregistreerd: Ma 07 Jun 2010, 20:20

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Hexx » Wo 25 Mei 2011, 10:00

Precies. Het echte werk gaat beginnen ;D
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Bram » Wo 25 Mei 2011, 11:41

Het echte feest is nu begonnen, want vandaag 25 mei 2011 is een legendarische dag want de Topsy Turvy komt aan op De Eemhof!
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor markieanta » Wo 25 Mei 2011, 12:03

Bram, even terug komend over die vraag met dat vierkant waar die paal zou moeten komen te staan.
Dat is een bekistingsbak voor de betonnen fundering.
markieanta
Wildwaterbaan
Wildwaterbaan
 
Berichten: 696
Geregistreerd: Zo 11 Jul 2010, 19:16

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Bram » Wo 25 Mei 2011, 12:05

Aha okee. Ja ik vroeg het me al af. Maar bedankt ;D
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor markieanta » Wo 25 Mei 2011, 12:07

Geen probleem.
markieanta
Wildwaterbaan
Wildwaterbaan
 
Berichten: 696
Geregistreerd: Zo 11 Jul 2010, 19:16

Re:Update: 26/05! Volg bij ons semi live de bouw van de Topsy Turvy!

Berichtdoor Bram » Wo 25 Mei 2011, 12:10

Maar steekt dat hout dan ook een beetje het zand in? Want ik zie hier nergens beton of moet dat dan nog komen? Want voor een paaltje is het toch niet nodig? ;D
Afbeelding
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Volgende

Terug naar [Center Parcs] #AquaMundo's Nederland

 

© 2009-2023 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.

 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA