[Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

Nieuws over het Coronavirus Covid-19 van #CenterParcs vindt je hier.
Maar ook de nieuwste YouTube filmpjes van ons kanaal, kan je hier vinden.

Moderator: Moderator

Re: Center Parcs De Kempervennen Nieuws & Vragen

Sponsor

Sponsor
 

Re: Center Parcs De Kempervennen Nieuws & Vragen

Berichtdoor Cp Rogier » Za 29 Okt 2016, 10:07

Die wordt erg mooi ze zijn goed bezig daar.
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12655
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Re: Center Parcs De Kempervennen Nieuws & Vragen

Berichtdoor denlyd83 » Za 03 Dec 2016, 13:31

zo net terug van een midweekje center pars de kempervennen .
bungalow 444. 5 persoons bungalow wat een uitgeleefd huisje .

dit is echt niet normaal meer begint echt niet leuk meer te worden als je je op die manier alleen maar aan het ergeren bent eraan .
ik hoop echt wel dat ons volgende vakantie een stuk beter zal Zijn op de vossenmeren .


en daarbij moet ook gezegd worden wat een rust was er in het zwembad op het hoogtepunt was er wel 150 mensen aanwezig .
dus je kan je voorstellen dat het erg rustig was .

de crazy bingo was niet veel beter .

doordat er veel oudere waren
die wouden helaas niet mee doen aan het spelletje men deed wel hun personeel dan .

was de bingo met een uurtje al weer voorbij .

en dan de show tjonge jonge .

die ging wegens de rust gewoon niet door .
men had als rede gegeven te veel zieken .

maar hier geloof ik niet echt in .

het zwembad is gewoon goed .

nu heb ik wel een verrassing dit is gezegd door persoon aqua mundo .

het zwembad gaat volgend jaar een grote renovatie te gemoed .
de sauna gaat ook dicht voor minimaal een maand .
en dan gaat men kijken wat ze gaan doen met de sauna .
denlyd83
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 69
Geregistreerd: Vr 23 Dec 2011, 18:19

Re: Center Parcs De Kempervennen Nieuws & Vragen

Berichtdoor Cp Rogier » Za 03 Dec 2016, 18:07

Jammer dat het huisje niet goed was, heel jammer.
De show ja wat moeten we ervan zeggen, balen dat het niet doorging.

Was het water wel warm in het Aqua Mundo, laatst was het wat aan de koude kant.

Ja een grote renovatie ben erg benieuwd denk ook dat er een nieuwe koepel op komt, en hoop dat ze van de sauna een spa maken!
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12655
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Re: Center Parcs De Kempervennen Nieuws & Vragen

Berichtdoor denlyd83 » Za 03 Dec 2016, 20:39

Cp Rogier schreef:Jammer dat het huisje niet goed was, heel jammer.
De show ja wat moeten we ervan zeggen, balen dat het niet doorging.

Was het water wel warm in het Aqua Mundo, laatst was het wat aan de koude kant.
ja warm zoals op de Eemhof was het zeker niet .
lijkt gewoon wel dat ze op de naam teren en weigeren om iets goeds te doen op de parken van Nederland

Ja een grote renovatie ben erg benieuwd denk ook dat er een nieuwe koepel op komt, en hoop dat ze van de sauna een spa maken!
denlyd83
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 69
Geregistreerd: Vr 23 Dec 2011, 18:19

Re: Center Parcs De Kempervennen Nieuws & Vragen

Berichtdoor Cp Rogier » Do 23 Feb 2017, 12:17

Pratende prullenbakken op De Kempervennen.

pratende prullenbak.jpg
pratende prullenbak.jpg (376.04 KiB) 6791 keer bekeken


In samenwerking met de firma TWS en de Terreindienst van De Kempervennen zijn als proef een tweetal “sprekende” afvalbakken op het park geplaatst, bij het Receptiegebouw en nabij de ingang van de Market Dome. Het doel hiervan is de stimulans te vergroten om afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren. Op het moment nadat er afval in de bak is gegooid, klinkt de tekst: Thank you. Helpen jullie ook mee aan een schoon park?
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12655
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

Berichtdoor Tom... » Zo 09 Apr 2017, 20:04

De Kempervennen, een mooi weekend in maart 2017

Afgelopen week keerden we na zo'n 10 jaar weer eens terug naar De Kempervennen.
Ik had nooit zo'n hoge pet op van dit park, waarom kan ik niet goed omschrijven. Mede door de beperkte Aqua Mundo, maar vooral door de sfeer op het park, die heb ik nooit geweldig gevonden.

De Eden Cottage trok ons toch weer eens naar dit park toe en dat is gelukkig goed bevallen! Hieronder mijn verslagje.

Eden Cottage (4 persoons premium)

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de reden waarom we naar dit park gingen, was de Eden Cottage. Heel wat jaren geleden hadden we een kijkje mogen nemen in deze cottages en dat is altijd in onze gedachten gebleven. Daarom hadden we er maar eens een paar euro extra tegenaan gegooid en deze geboekt.

En waw, wat een cottage! Zijn we werkelijk in Center Parcs? Dit is hoe de cottages moeten zijn: het straalt toch CP uit, maar is luxe, ruim en prachtig! Dit zou zo door Bakema ontworpen kunnen zijn, maar dan wel in deze eeuw.

De achterzijde van de cottage bestaat geheel uit glas, wat voor enorm veel licht zorgt. We hadden ook prachtig uitzicht, je zat binnen bijna buiten in het bos te eten. Alle vertrekken zijn ruim en met 2 toiletten, een bubbelbad én inloopdouche, ruime keuken en voldoende kastruimte, is het hier werkelijk heerlijk vertoeven.

De cottage was op zich goed onderhouden, al waren er wel 5 lampen kapot (die ze pas na 3 keer melden kwamen repareren...) en nog enkele zaken, die mijns inziens niet door ons gemeld hadden moeten worden, maar die CP zelf op had moeten merken en repareren (zoals de complete achterleuning die mistte van de bank aan de eettafel en haakjes die van de muur gerukt zijn). Maar goed, daar van afgezien, zie je wel duidelijk dat deze cottages van duurzamer materiaal gebouwd zijn dan de nieuwe Franse cottages bijvoorbeeld. Voor mij mogen ze alle oude CP cottages vervangen met deze Eden cottages, dán zou CP weer echt voorop lopen.

De cottages liggen op zich mooi (als de mensen netjes hun auto opruimen van de straten, want je kijkt met je achtertuin uit op de volgende straat cottages), maar wel erg ver van het centrum. De Eden Premium cottages liggen bovendien mooier dan de Eden VIP cottages, die allemaal aan de rondweg liggen. De buitenkant van de cottages is ook van erg duurzaam materiaal gemaakt, wat na al die jaren dat ze er staan, nog steeds voor een frisse indruk zorgt. Alleen de gepleisterde stukken kunnen wel een verfbeurt gebruiken, maar dat zal ongetwijfeld snel gebeuren.

De cottage is al een attractie op zich, ik raad iedereen die erover twijfelt aan eens een Eden Cottage te boeken. Het is wat duurder, maar ik vind ze mooier dan menig normaal VIP cottage, het is écht het geld waard.

Het Park
Het park zelf is prachtig! Een mooi original park, met veel bomen, twee meren en veel activiteiten. Het nieuwe natuurbeleid wordt op dit park prima uitgevoerd. De zone's die klaar zijn, zien er mooi en fris uit. Dat is weer klaar voor de toekomst. Ik denk dat die over een jaar of 2 weer helemaal prachtig zijn.

Jammer dat het park totaal niet autovrij is. In onze “straat” alleen al stonden het hele weekend 6 auto's geparkeerd. KV doet er een gele kaart op en verder niets. Over het hele park staan én rijden enorm veel auto's. De slagbomen van parking C staan constant open en de route via de randweg is nu eenmaal langer dan dwars over het park. Zo enorm jammer dat KV er niet meer aan doet, want dit is een prachtig park, dat op sommige plekken wel in een parkeerplaats veranderd lijkt.

Op het park is een “natuurroute” wandelpad uitgezet. Vlakbij de otters staat een bord met de route, maar bij de infodesk kun je gratis een geprinte versie ophalen. Die wandeling is prachtig, loopt over het hele park, rond de twee meren en is zeker een aanrader! De blaadjes/ bordjes geven interessante uitleg over de natuur op het park.

Het park bruist echt van de activiteiten. Weliswaar gecentreerd rondom het rechtermeer/ parkcentrum en sporthal, maar dit maakt het erg levendig en dat is leuk. Fijn ook dat op de rest van het park rust heerst, waardoor er een goed evenwicht is.

Aqua Mundo
De nummer één attractie van Center Parcs, het subtropische zwemparadijs had ik op dit park in gedachte als mooi, maar suf, omdat er zo weinig te doen is. Mijn herinnering bleek niets meer dan waar te zijn helaas. Wat een gemiste kans, een 5-vogeltjes park, met zo'n suffe Aqua Mundo. De grote attracties zijn de wildwaterbaan en de glijbaan. Dat kon 15 jaar geleden nog, maar nu vind ik dat echt te minimaal. Het “leven in zee bad” is echt achterhaald, helemaal omdat er gewoon bijna geen vissen meer te zien zijn. De tweede glijbaan is een kinderglijbaan. Gelukkig is het golfslagbad groot genoeg om de mensenmassa aan dagbezoekers én cottage gasten op te vangen.

Toen KV 10 jaar geleden (?) zo'n 90 cottages bijbouwde, is de AM even groot gebleven. Tel daarbij op dat CP de Aqua Mundo constant in de uitverkoop gooit via allemaal dagbezoeker-acties en je hebt een propvolle AM. Zaterdag en zondag was het dan ook echt niet te doen, zo vol was het allemaal. Toen wij gingen wandelen, liep er serieus een hele stroom aan dagbezoekers van parking A naar de AM. Zucht...

Dan hebben ze de vergelijkbare AM op De Huttenheugte beter aangepakt. Daar heb je nog een 25 meterbad met stroomversnelling en het binnen-buitenbad is daar omgebouwd tot een leuke speelgrot, met toffe korte glijbaan.
De Kempervennen moet mijns inziens als 5 vogelpark toch echt meer bieden dan dit. Hopelijk komt daar in september met de nieuwe koepel verandering in.
Gelukkig ziet de AM er wél prachtig uit! In echte CP stijl en als het rustiger is, kun je je hier best goed vermaken.

De sauna op dit park is prachtig! Met o.a. twee sauna's, een stoombad en een zwembadje, is er genoeg te doen en is deze zeker aan te raden als je ervan houdt.

Market Dome
De Market Dome is niet heel erg groot, maar wel nog steeds erg mooi. Nonna's ligt mooi op de plek van het oude “Seline's” en ook Evergreenz (dat gedeelte vooraan was toch ooit het pannenkoekenhuisje?) is weer prima in orde. De bediening op het Market Café is vriendelijk en vlot. Op de MD heb ik niets aan te merken, die is eigenlijk prima in orde! :)

Eindoordeel
We hebben een heerlijk weekend gehad en een Eden Cottage is absoluut aan te raden. Jammer dat ook dit park weer een overvolle AM heeft, maar als je daar omheen plant, is het op dit park goed vertoeven.
[/quote]
Gebruikers-avatar
Tom...
Glijbaan
Glijbaan
 
Berichten: 409
Geregistreerd: Za 25 Feb 2012, 10:28
Woonplaats: Maastricht

Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

Berichtdoor Cp Rogier » Zo 09 Apr 2017, 21:08

  Ja Tom dat zijn ook geweldige huisjes, als wij naar KV, HB, of BS op vakantie gaan dan dan wordt het alleen maar een Eden, er zit wel wat verschil in per park maar mooi zijn ze zeker en vooral erg ruim.

  Zag die er nog steeds zo uit?

  IMG_3311.JPG
  IMG_3311.JPG (7.36 MiB) 6563 keer bekeken


  Tja de AM he hier gaan ze wel wat aan doen in de herfst, maar of het iets spectaculairs wordt dat is nog afwachten.

  De Dome ja die is gewoon erg mooi.

  Bedankt voor je fijne review
  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Tom... » Zo 09 Apr 2017, 21:12

  Jazeker, alleen de leuning van de bank in het eetgedeelte niet meer dus ;)
  Maar voor de rest zag het er zo uit, de poef hadden wij in de slaapkamer gezet, maar die was er wel.

  Mijn foto's vind je hier (beetje omlaag scrollen): Klik hier
  Gebruikers-avatar
  Tom...
  Glijbaan
  Glijbaan
   
  Berichten: 409
  Geregistreerd: Za 25 Feb 2012, 10:28
  Woonplaats: Maastricht

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Cp Rogier » Zo 09 Apr 2017, 23:14

  De foto's zien er goed uit, uiteraard mag je ze ook wel hier neer zetten geen enkel probleem.
  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor TinekeMaaike » Do 22 Jun 2017, 20:10

  Ja de Kempervennen moet hier echt wat aan doen aan die auto's. Ik erger me dood daar. Het park gaat jammer genoeg erg achteruit. Vroeger had je dat niet maar dan reed er ook een treintje. Die beter was dan de laatste die er reed. Ze halen die gele papiertjes er gewoon af en gooien ze ergens neer. Die manager of het moge heten mogen ze van mij ontslaan en een goeie daar neerzetten! En een gedeelte van het park zijn ze wel aan het opknappen maar de huisjes moeten ze ook regelmatig eens nakijken Want het lijkt wel of niemand wat doorgeeft als er wat kapot is.
  TinekeMaaike
  Golfslagbad
  Golfslagbad
   
  Berichten: 57
  Geregistreerd: Wo 09 Apr 2014, 00:33

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Cp Rogier » Do 22 Jun 2017, 22:27

  Sommige cottages zijn best slecht maar als het goed is wordt dat voor elke nieuwe gast komt wel doorgegeven.
  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Cp Rogier » Do 20 Jul 2017, 19:41

  Een leuk nieuwtje!! Vanaf morgen (21-07-2017) 11 uur 30 opent op Center Parcs De Kempervennen een Aqau Park.
  Het is gelegen bij de waterskibaan En zal ongeveer het zelfde eruit zien als die van Port Zélande.
  Voor de liefhebbers morgen dagje De Kempervennen doen!!

  IMG_20170706_233152_326.jpg
  IMG_20170706_233152_326.jpg (2.87 MiB) 7073 keer bekeken
  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Cp Rogier » Vr 21 Jul 2017, 08:17

  Het kost 7,50 euro per uur. En daarvoor ben je 45 min. Echt op het waterpark.
  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Cp Rogier » Vr 21 Jul 2017, 17:38

  En hier de foto's van het Waterpark wat je kan vinden op De Kempervennen!

  Waterpark De Kempervennen (1).JPG
  Waterpark De Kempervennen (1).JPG (2.31 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (2).JPG
  Waterpark De Kempervennen (2).JPG (1.17 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (3).JPG
  Waterpark De Kempervennen (3).JPG (1.96 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (4).JPG
  Waterpark De Kempervennen (4).JPG (1.56 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (5).JPG
  Waterpark De Kempervennen (5).JPG (1.91 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (6).jpg
  Waterpark De Kempervennen (6).jpg (1.54 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (7).jpg
  Waterpark De Kempervennen (7).jpg (1.56 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (8).jpg
  Waterpark De Kempervennen (8).jpg (1.54 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (9).jpg
  Waterpark De Kempervennen (9).jpg (1.48 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (10).jpg
  Waterpark De Kempervennen (10).jpg (1.5 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (11).jpg
  Waterpark De Kempervennen (11).jpg (1.58 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (12).jpg
  Waterpark De Kempervennen (12).jpg (1.51 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (13).jpg
  Waterpark De Kempervennen (13).jpg (1.66 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (14).jpg
  Waterpark De Kempervennen (14).jpg (1.43 MiB) 6392 keer bekeken

  Waterpark De Kempervennen (15).jpg
  Waterpark De Kempervennen (15).jpg (1.78 MiB) 6392 keer bekeken


  Foto's met dank aan De Kempervennen!
  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Cp Rogier » Za 30 Sep 2017, 21:48

  Nieuw bubbelbad in de edens!

  nieuw bubbelbad Edens.JPG
  nieuw bubbelbad Edens.JPG (32.49 KiB) 5789 keer bekeken
  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Cp Rogier » Di 03 Okt 2017, 15:30

  Het vernieuwde aqua mundo de eerste foto's

  Klik Hier
  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Re: [Center Parcs De Kempervennen] Nieuws & Vragen

  Berichtdoor Cp Rogier » Do 19 Okt 2017, 23:02

  Super mooie Drone film over de nieuwe koepel van Center Parcs De Kempervennen

  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Een week op Center Parcs De Kempervennen

  Berichtdoor Cp Rogier » Do 01 Mrt 2018, 19:27

  Onze reporter was een week op Center Parcs De Kempervennen

  Hier een leuke video met livebeelden uit het vernieuwde Aqua Mundo met toestemming gemaakt. Ook leuke beelden van de show

  Volg Aqua Mundo Forum ook op:
  Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
  Cp Rogier
  Beheerder
  Beheerder
   
  Berichten: 12655
  Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
  Woonplaats: Overijssel

  Vorige

  Terug naar [Center Parcs] Coronavirus Covid-19 Vragen? en informatietekst!

   

  © 2009-2020 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
  Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.