Wat voor computer heb jij?

Praat hier over van alles en nog wat wat niet met zwembaden te maken heeft!

Re:Wat voor computer heb jij?

Sponsor

Sponsor
 

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Watervisje » Ma 03 Mei 2010, 23:01

[quote="Hexx"]
Aan het begin niet, wacht maar een 1 of 2 jaar... Begin je het wel te merken...
[/quote]

Deze die ik nu heb is ook een dell, en heeft voor toendertijd een goed werkgeheugen. Voor nu is dat echt het minimale maar toch is deze 6 jaar meegegaan. Het lijkt me dus sterk dat die andere het na 1 á 2 jaar al opgeeft. ;)
Watervisje
 

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bverwaal » Ma 03 Mei 2010, 23:04

Ik heb een macbook pro 2.4 2gb ram 160gb hd


Afbeelding
Gebruikers-avatar
Bverwaal
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 2732
Geregistreerd: Do 04 Mrt 2010, 20:53
Woonplaats: Gouda

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Watervisje » Ma 03 Mei 2010, 23:07

[quote="Bverwaal"]
Ik heb een macbook pro 2.4 2gb ram 160gb hd


Afbeelding

[/quote]

Ziet er goed uit.  ;D
Hoe vind je hem zelf werken?
Watervisje
 

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 23:08

Mac Book's zijn naar mijn mening toch de beste PC's. Ik heb er ook wel eens naar gekeken maar ik zit met de compatibaliteit van games. En er zit geen windows op, maar voor foto's en internet gebruik is een Mac uitstekend ;D
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Watervisje » Ma 03 Mei 2010, 23:13

[quote="Bram"]
Mac Book's zijn naar mijn mening toch de beste PC's. Ik heb er ook wel eens naar gekeken maar ik zit met de compatibaliteit van games. En er zit geen windows op, maar voor foto's en internet gebruik is een Mac uitstekend ;D
[/quote]

Ja ik heb wel eens bij de specificaties van games gekeken, en vaak staat er dan dat hij niet beschikbaar is op een mac. Daarom vroeg ik me af of het wel handig is?  ;)
Watervisje
 

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Ma 03 Mei 2010, 23:14

Klopt Esmée, Apple is heel goed in software ontwikkelen voor foto's en video's. Een Mac zegt ook nooit ''dit programma reageert niet meer'' Het besturingssysteem van een Mac zit beter in mekaar, als Windows ;)
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bverwaal » Ma 03 Mei 2010, 23:15

Ik ben er ook zeer tevreden over , en ik heb er bootcamp op staan daarmee daai ik gewoon Vista home, alleen als je goed wil gamen dan zijn de spec van mijn macbook wel een beetje te laag, maar als je een nieuwe met Intel Core i7 processor zal kopen dan kan je volgens mij aardig mee draaien, de prijs is alleen wat hoog de Steve Jobs(eigenaar apple) moet ook zijn prive bootje kunnen betalen ;D
Gebruikers-avatar
Bverwaal
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 2732
Geregistreerd: Do 04 Mrt 2010, 20:53
Woonplaats: Gouda

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Watervisje » Ma 03 Mei 2010, 23:21

[quote="Bverwaal"]
Ik ben er ook zeer tevreden over , en ik heb er bootcamp op staan daarmee daai ik gewoon Vista home, alleen als je goed wil gamen dan zijn de spec van mijn macbook wel een beetje te laag, maar als je een nieuwe met Intel Core i7 processor zal kopen dan kan je volgens mij aardig mee draaien, de prijs is alleen wat hoog de Steve Jobs(eigenaar apple) moet ook zijn prive bootje kunnen betalen ;D
[/quote]

Je hebt gelijk, er zijn mensen die ervan moeten leven.
En dingen inbouwen kost best veel geld.
Goed dat je er tevreden over bent. ;)
Watervisje
 

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Keecee » Di 04 Mei 2010, 10:39

heb n sony vaio, zo een met breedbeeldscherm
kan even zo snel geen plaatje vinden  :-\
erg fijn apparaat
Keecee
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 163
Geregistreerd: Wo 07 Apr 2010, 09:16
Woonplaats: Breda

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Di 04 Mei 2010, 11:14

Die dingen in bouwen kost hun bijna niets, ze krijgen het gewoon voorgeschoteld en daar moeten ze zich op aanpassen, zo zie je de laatste maand dat NVIDEA dit heeft gedaan voor de videokaart, en Windows zorgt er voor dat overal Win7 op staat. Doordat die dingen er standaard op staan en in grote hoeveelheden geproduceerd worden met robots (laptops worden gewoon volledig met robots gebouwd) kan de prijs naar beneden. Echter als je wat anders wil dan zul je vast wel merken dat de prijs omhoog schiet omdat het dan geen standaard productie is en dus speciaal 'voor jou' gemaakt moet worden.
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Tunder » Di 04 Mei 2010, 20:50

Eigen pc zelf gemaakt :P

Procesor:
2.44 GHZ intel dual code

Geheugen:
2GB

Videokaart:
NVidea 7200

Geluid:
5.1 + extra aansluiting (7.1)

Hardeschijf:
2x SATA 500 GB

Besturing:
Windows 7 Ultimate

Bijzonder heden:
LCD Display 4,2 inch.. (Hoe warm de procesor, HDD, Videokaart)
Gebruikers-avatar
Tunder
Glijbaan
Glijbaan
 
Berichten: 425
Geregistreerd: Vr 12 Jun 2009, 20:59

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor RickD » Wo 05 Mei 2010, 11:31

Dat geheugen is jammer, en welk type intel duel core?
[sub]Komende verblijven jaar 2010
Zomervakantie: Eerste twee weken van juli: Turkije
Eerste twee weken van augustus: Vossemeren!

Afbeelding
Gebruikers-avatar
RickD
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 1099
Geregistreerd: Vr 19 Mrt 2010, 17:21
Woonplaats: Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor michielh3 » Wo 05 Mei 2010, 15:50

Mijn pc, ik heb ook een laptop , maar die gebruik ik alleen voor multimachine renders met film/fotografie of als ik ergens ga fotograferen zodat ik direct alles fullscreen heb ipv van een cameraschermpje.

PC :


Case : A-OPEN Midi Impression ZL 400W    
Afbeelding

OS: Windows Vista™ Ultimate 32bit
Moederbord: ASUS P5K SE
Processor: Intel Core 2 Duo E6850
Geheugen: 3326MB RAM ( 4x 1gig maar met 32 bit .. :( )

Grafische Kaart : Radeon XFX HD5770 ( 1GB)
Afbeelding

HD : -intern 1x 500 GB SATA II
- extern Maxtor 1,5 TB Basic

Monitor : 22" Belinea 2230
Afbeelding
( ik ben nog opzoek naar 2 goedkope randloze 22" of 21" schermen voor een dual setup :P )

Geluid: Onboard + Logitech X230

Ben zelf nog bezig met het zoeken naar een goede CPU koeler/case fans maar dat duurt nog wel even .. ;)
Laatst gewijzigd door michielh3 op Wo 05 Mei 2010, 16:09, in totaal 1 keer gewijzigd.
Gebruikers-avatar
michielh3
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 64
Geregistreerd: Vr 05 Mrt 2010, 15:37
Woonplaats: Enschede

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor michielh3 » Wo 05 Mei 2010, 15:51

aah .. bah  weer een dubbele post .. waarom is er geen verwijder laatste bericht knop ? :(

// Algemene ideeën topic kun je het voorstellen.
Laatst gewijzigd door michielh3 op Wo 05 Mei 2010, 16:39, in totaal 1 keer gewijzigd.
Gebruikers-avatar
michielh3
Golfslagbad
Golfslagbad
 
Berichten: 64
Geregistreerd: Vr 05 Mrt 2010, 15:37
Woonplaats: Enschede

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Tunder » Wo 05 Mei 2010, 16:33

[quote="RickD"]
Dat geheugen is jammer, en welk type intel duel core?
[/quote]
Weet is zo niet meer
Gebruikers-avatar
Tunder
Glijbaan
Glijbaan
 
Berichten: 425
Geregistreerd: Vr 12 Jun 2009, 20:59

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Wo 05 Mei 2010, 16:40

Die Grafische Kaart heb ik nog nooit gezien, een rode ;D en ook rode-aansluitingen :o. Michiel waarom zet je er geen upgrade op van Windows 7 Ult?
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Wo 05 Mei 2010, 17:32

[quote="Hexx"]
Die Grafische Kaart heb ik nog nooit gezien, een rode ;D en ook rode-aansluitingen :o. Michiel waarom zet je er geen upgrade op van Windows 7 Ult?
[/quote]

Omdat Windows 7 heel veel kost, om hem los te kopen als upgrade ;)
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Wo 05 Mei 2010, 17:53

Nee hoor, een upgrade heb je al voor €120,00 in huis, een OEM-versie heb ik besteld voor €174,00 euro. Dat is altijd minder dan de helft wat Windows adviseert (€320,00).
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Bram » Wo 05 Mei 2010, 18:25

[quote="Hexx"]
Nee hoor, een upgrade heb je al voor €120,00 in huis, een OEM-versie heb ik besteld voor €174,00 euro. Dat is altijd minder dan de helft wat Windows adviseert (€320,00).
[/quote]

Mwa, oke dan. Maar dan vind ik het nog te duur. En illegale besturingssystemen raad je zeker niet aan ;)
Heb je een vraag, wil je een foto op origineel formaat, of heb je een nieuwtje of foto voor de site.
Stuur mij dan een pm, of stuur een E-Mailtje naar bram@aquamundoforum.nl.
Gebruikers-avatar
Bram
Moderator
Moderator
 
Berichten: 6641
Geregistreerd: Ma 31 Aug 2009, 13:47

Re:Wat voor computer heb jij?

Berichtdoor Hexx » Wo 05 Mei 2010, 18:27

Nee, is vrijwel moeilijk te hacken en daarnaast is de beveiliging niet zoals bij WIndows XP/Vista, Bitlocker en de bijhorende programma's zit er standaard in dus die hebben dat zo wel door. En ik vind gewoon dat de basis legaal moet zijn.
Gebruikers-avatar
Hexx
Vaste Aqua Mundo bezoeker
Vaste Aqua Mundo bezoeker
 
Berichten: 7181
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:12
Woonplaats: Gelderland, Nederland

VorigeVolgende

Terug naar Grabber Joe's & Grand Café

cron
 

© 2009-2019 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.