Zwemmen in een ander aquamondo

Heb je nou een topic, bv. beste #AquaMundo van #CenterParcs, of beste wildwaterbaan, dan kun je deze hier kwijt! Alleen als ze niet in de andere fora passen!

Re: Zwemmen in een ander aquamondo

Sponsor

Sponsor
 

Re: Zwemmen in een ander aquamondo

Berichtdoor Cp Rogier » Ma 08 Aug 2016, 16:52

Cinderella schreef:Vandaag dagje gaan zwemmen bij Vossemeren en gevraagd hoe dit nou zat. Dame aan de balie zei ons dat het met ons dagkaartje natuurlijk niet kon (wisten we ook wel, ik wilde weten of het tijdens een verblijf nog kon ;) ) maar als we op het park verbleven dat we wél onze kaartjes konden ruilen om naar een ander nabijgelegen park te gaan zwemmen.
Voorwaarde is wel dat het park van verblijf géén 3-vogel park is, dan kan het niet, tenzij je naar een ander 3-vogel park wil gaan. (zwemmen bij Meerdal als je op Limburgse Peel verblijft kan dus niet (3-vogel naar 4-vogel) maar omgekeerd wel gaf zij als voorbeeld aan (4-vogel Meerdal naar 3-vogel LP).
Bij parken met 4 of meer vogels maakt het niet uit of het park van verblijf hoger of gelijk is in vogeltjes, dat mag gewoon (bijv. Erperheide naar Vossemeren en omgekeerd).


goed en duidelijk. bedankt voor het vragen.
Volg Aqua Mundo Forum ook op:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Cp Rogier
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 12661
Geregistreerd: Za 13 Jun 2009, 10:39
Woonplaats: Overijssel

Vorige

Terug naar [Center Parcs] #AquaMundo's Algemeen

 

© 2009-2020 Aqua Mundo Forum. Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft Internatonal
Het Aqua Mundo Forum is op geen enkele manier verbonden met Center Parcs, de Pierre & Vacances Center Parcs groep of de joint venture Center Parcs.