Center Parcs nieuws | Action Factory is open op Center Parcs De VossemerenGepubliceerd op: zondag 20 december 2015  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs De Vossemeren
Action Factory is open op Center Parcs De Vossemeren

De piraten zijn er, durf jij de strijd aan?

 

Op 18 december jl. heeft de opening plaatsgevonden van De Action Factory op Center Parcs De Vossemeren.

De Action Factory ontbrak nog op De Vossemeren en is vanaf heden gevestigd in de voormalige sporthal.

Wij mochten er alvast een balletje slaan!!

De Treasure Hunt minigolfbaan is hier nu te vinden verdeeld over 2 zijden. Deze indoor mini golfbaan is interactief. Er zijn in totaal 13 banen met elk een eigen karakter, de ene heeft lichteffecten en de andere maakt weer geluiden. Als je je balletje aan het eind in de laatste hole slaat zie je in de spiegel een piraat en verdwijnt het balletje zodat je deze niet meer zelf terug hoeft te brengen.

 

Welke piraat durft hier een balletje te slaan?

 

Wat ook nieuw is is de Kids Bowling, met kleine, lichte bowlingballen speciaal voor de kleintjes. Psst je mag hier je

eigen schoentjes aanhouden. Er zijn 2 banen voor de kleintjes gerealiseerd, papa's en mama's mogen boven op de huidige bowlingbanen een balletje gooien. Achterin de Action Factory zijn Bumper Cars en Mini-cars te vinden, dus daar kan je lekker racen en botsen, of je kan je lekker uitleven door op de trampolines te gaan springen.

De Deadstorm Pirates computer kast, waarin je je echt waant in de piratenwereld, en de grijper met grote knuffels staan hier ook. Papa's en mama's kunnen lekker uitrusten op de houten terrasjes. Boven vind je de Clubhouse Pool and Play, met uitzicht op het prachtige Aqua Mundo. Hier kan je een lekker potje poolen of airhockey spelen, of gewoon lekker chillen met een drankje die je in het sportscafé kan bestellen. Deze ruimte kan je vinden achter de huidige bowlingbanen. 

 

Come and check it out if you dare to take the challenge!

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.

Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA