Uitgelicht | Aqua Mundo Center Parcs Bispingerheide, kijk hoe mooi die is!Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Bispinger Heide
Aqua Mundo Center Parcs Bispingerheide, kijk hoe mooi die is!

Hoe mooi kan een Aqua Mundo zijn!!

 

Een maand geleden was Aqua Mundo Forum te gast op het mooie Center Parcs park Bispingerheide.

We zijn daar uitermate gastvrij ontvangen. We hebben veel mogen zien, waaronder woonboten, boomhutten, de keukens, en nog veel meer achter de schermen, maar uiteraard ook de Sauna en de 3 machinekamers. Maar vooral het Aqua Mundo zelf.

 

's Morgens vroeg rond half negen waren we welkom bij de personeels ingang van het Aqua Mundo. Eerst een babbeltje gemaakt en daarna gingen we op pad, gewapend met foto en video apperatuur,. Trap omlaag, door diepen gangen, luikje door, trap omhoog en zo waren we via de Machinekamer in het Aqua Mundo aangekomen, Wow wat is die mooi!! Groothoeklens op de camera en schieten maar die foto's.

 

De Aqua Mundo heeft ons zeer verrast! Zeker de 2 mooie uitbreidingen in het korte bestaan, de draken grot en het mooie bijgebouwde terras, maar ook de Wild Waterbaan! Wat ging deze hard en wat is die mooi om te zien in de ochtendglorie. 

 

Wij bedanken Center Parcs Bispingerheide voor de gastvrijheid, zonder hun medewerking was dit niet mogelijk geweest.

 

Benieuwd naar de foto's? Bekijk hieronder de uitgebreide fotoreportage. 

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA