Center Parcs nieuws | Back at SEA 2015 op Center Parcs Port ZelandeGepubliceerd op: zaterdag 28 november 2015  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Port Zélande
Back at SEA 2015 op Center Parcs Port Zelande

Back at SEA 2015 op Center Parcs Port Zelande

 

Afgelopen weekend was de 2de editie van Back at SEA, Het was een heel weekend feest met live optredens van onder andere BlØf, Ronde, Kenny B, Rowwen Hèze, Di-Rect en nog veel meer. Ook was er een echte Pool Party met de Captains at SEA en elke dag wel een after party. Kortom 1 groot feest van 3 dagen.

 

Maar hoe hebben wij het beleefd, want wij waren het hele weekend erbij.

 

De vrijdag vertrokken we met de auto vol richting Zeeland. Om plus minus half 4 waren we gearriveerd en werden we vrolijk opgewacht bij het e-ticket loket. Sleutels en programma boekje opgehaald en dan door naar de cottage. Veel tijd hadden we niet meer want het feest was al begonnen, dus snel de auto legen en hapje gaan eten.  Dat deden we in het Grand Cafe en dat smaakte prima, niks op aan te merken, Wat wel opviel en mag zeker gezegd worden, het personeel was zeer vriendelijk kwam een praatje maken en kwam daarna ook regelmatig vragen hoe het was. Eerlijk is eerlijk dat is niet op alle parken zo.

 

Daarna richting de tent, deze stond op de parkeerplaats. Bij aankomst was deze nog leeg, dus konden we mooi vooraan staan. Op het programma stonden  The Brahms, Rondé en de Memphis Maniacs. Wow wat is dat gaaf om mee te maken van zo dichtbij, we hebben echt genoten. Daarna was er nog een after party in de Adventure Factory, maar daar zijn we maar heel even geweest. Wel was het leuk om te zien dat het personeel ook hier plezier had in hun werk en vrolijk mee danste op de muziek.

 

Dag 2

 

De dag begon al vroeg in de Adventure Factory, kennis making met de organisatie, tijdens sing a song writers. Daarna collectors items gekocht, die we echt niet mogen vergeten, T-shirts van Back At Sea.

Tijd voor lunch en daarna de beleving voor ons de Pool Party met de Captains at SEA en wat was dat gaaf, 1 groot feest!

In de avond, bijgekomen van de Pool Party hadden we eten gehaald bij de Snacks, en zo sta je in de rij met Paskal van BlØf, praatje mee gemaakt over welke rij sneller ging en nog mee op de foto gegaan.

En toen was het weer tijd voor de optredens in de tent, met Kenny B, BlØf en de Loco Loco Discoshow die er een leuk feestje van hebben gemaakt, wederom hebben we heerlijk genoten.

 

Dag 3

 

Begon lekker rustig met iets langer slapen, daarna hadden we tussendoor een bezoek aan de Machine Kamer van het Aqua Mundo geregeld, tjahh daar zijn we dan ook Aqua Mundo Forum voor. Op deze dag waren de optredens in de tent in de middag, na de Machine Kamer vlug naar de tent want dat wouden we echt niet missen, Rowwen Hèze was er die er echt een groot feest van maakten, en wat waren ze goed. Di-Rect maakte de dag compleet en sloot de tent af met de bekende nummers.

 

Met piepende oren zijn we daarna gaan eten bij Nonna's, er was geen plek, maar de Bambino's van Nonna maakten plek voor ons, en zo konden we alsnog heerlijk eten, het smaakte echt lekker.

 

Daarna terug naar de cottage een snelle douche en hop naar de Adventure Factory voor de Bonte Avond van de Captains.

 

En na dat feesten was het weer maandag en tijd om te gaan, maar niet voor we een bezoek hebben gebracht aan het Aqua Mundo voor mooie foto's. Het was vroeg maar wel zo mooi om te doen. 

Maar daarna was het helaas echt afgelopen en gingen we naar huis.

Wij bedanken nogmaals Center Parcs Port Zelande en Center Parcs Events.

 

Uiteraard hebben we heel wat foto's gemaakt. De Foto's van de optredens zie je hier onder staan, en tevens ook een leuke aftermovie. Veel plezier en reageren kan op ons forum!!

 

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram