Persberichten | Beoordeling Center Parcs Limburgse Peel (Cijfer 9.54) voor de AMF Award 2014Gepubliceerd op: woensdag 30 juli 2014  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Limburgse Peel
Beoordeling Center Parcs Limburgse Peel (Cijfer 9.54) voor de AMF Award 2014

Beoordeling Center Parcs Limburgse Peel voor de AMF Award 2014

Aangekondigd bezoek Aqua Mundo Limburgse Peel 05-07-2014

Beoordeeld door: Jeffrey, Chris & Rogier

 

Namens de AMF Award hebben we ons bezoek dit keer aangekondigd, zodat de Limburgse Peel wist dat we kwamen. We mochten ons melden bij de Safety & Poolmanager de heer Harrie Kockelkoren. We waren al vroeg in de ochtend bij het park. Op onze weg naar de Aqua Mundo sprak Harrie ons al aan, hij zag ons per toeval al lopen, stelde zich voor en bood direct al een kop koffie aan. Tijdens het drinken van de koffie hebben we verteld wat we precies gingen doen, daarna nam Harrie ons mee naar de Aqua Mundo. We kregen een leuke rondleiding door het

bad en door de machinekamer. We zijn al in veel baden geweest, maar elke Aqua Mundo heeft toch weer zijn eigen eigenschappen en bijzonderheden, zo ook dit van oorsprong Grandorado bad.

 

Met de gast vriendelijkheid zit het wel goed, de rondleiding was zeer leuk en leerzaam. In die tijd hebben we kritisch rondgekeken en alles onthouden wat ons opviel. We hebben er voor gekozen om dit keer niet terug te gaan als badgasten, dit komt de volgende keer aan de orde.

Op die manier is deze beoordeling tot stand gekomen.

 

Voor de enorme gast vriendelijkheid zijn de eerste 10 bonuspunten binnen gehaald.

 

Per onderdeel is er 5 punten te behalen, alleen tellen sommige onderdelen zwaarder mee dan andere. Op die manier kan er een maximaal van 100 punten op de onderdelen behaald worden en de extra 10 punten voor de gastvrijheid van ons team maakt het totaal op 110 punten te behalen in deze beoordeling.

 

 

Overzicht Aqua Mundo Center Parcs Limburgse Peel

De punten:

  1. Aankleding 1 x 5 = 5 punten
  2. Klimaat 2 x 5 = 10 punten
  3. Hygiëne 3 x 5 = 15 punten
  4. Comfort voor de gast 2 x 5 = 10 punten
  5. Orde & Netheid 1 x 5 = 5 punten
  6. Algemene staat van de Aqua Mundo 2 x 4 = 8 punten
  7. Vriendelijkheid personeel 2 x 5 = 10 punten
  8. Funfactor 3 x 4 = 12 punten
  9. Informatieverstrekking 2 x 5 = 10 punten
  10.  Algemeen 2 x 5 = 10 punten

 

 

Tot Slot:

Onze conclusie is dat dit een Aqua Mundo is, voor (kleine) kinderen en volwassenen die rustig even willen genieten.

De prijs kwaliteit verhouding is dik in orde.

Ook de aandacht aan de allerkleinste, met een badje op de ligweide, de speciale water rolstoel voor de mindervalide zwem gast en ook de glijbaan race voor de kleine zwemgasten, is een teken dat deze Aqua Mundo het een ieder naar hun zin wil maken, en dat is in onze ogen zeker gelukt. Het gethematiseerde kinder-doe-bad, en kikkerbad zorgt voor een leuke en goede aankleding van het gehele kinder spetter plezier.

Er zijn nog enkele punten wat verbeterd kunnen worden, en als dat ook gedaan zou worden kan deze Aqua Mundo best heel goed eindigen.

Deze Aqua Mundo blinkt uit in comfort, aankleding en het vriendelijk gemotiveerde personeel.

Dat brengt ons op een cijfer van 9.54 voor de tussenstand, hiermee staat Limburgse Peel op een 2de plaats.

Het volgende bezoek is onaangekondigd, dat cijfer en dit cijfer gedeeld door 2 is het eindcijfer wat tegen het einde van het jaar wordt bekend gemaakt. Dan weten we welke Aqua Mundo de AMF Award in ontvangst mag nemen.

Berekening cijfer: Punten maximaal te behalen = 110, punten van de onderdelen bij elkaar in dit verslag = 105 (105:110=0.9727x10=) 9.54
Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram