Aqua Mundo nieuws | Center Parcs (Vienne) Le Bois aux Daims krijgt Cenote Pool in de Aqua MundoGepubliceerd op: woensdag 20 november 2013  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Le Bois aux Daims
Center Parcs (Vienne) Le Bois aux Daims krijgt Cenote Pool in de Aqua Mundo

Center Parcs (Vienne) Le Bois aux Daims krijgt Cenote Pool in de Aqua Mundo

 

Met een parkomtrek van 264 hectare, 800 cottages, een Market Dome van 20000 m², de grootste en comfortabele spa ooit en uiteraard een Aqua Mundo van maar liefst 6000 m² wordt dit park weer een parade plaatje. En een top productie van Center Parcs.

 

Het Aqua Mundo is grotendeels te vergelijken met die van Les Trois Foréts met dezelfde 3 vleugels en dakconstructie. Maar een nieuwe Aqua Mundo betekent ook nieuwe attracties, daar wordt op dit moment nog over onderhandeld.

 

Welke glijbanen er komen en welke leverancier gebruikt wordt blijft nog even een verrassing. Maar er komt wel iets bijzonders namelijk een Cenote Pool, maar wat is een Cenote Pool nou eigenlijk?

Een Cenote is een ondergrondse vijver, een natuurlijk fenomeen. Center Parcs wil deze sfeer hier gaan creëren in de vorm van een Cenote Pool. Een Cenote Pool kan je vergelijken met een Koraal bad die je nu kan vinden in de diverse Aqua Mundo’s. De thematisering zal een ondergronds meer worden, en het lijkt alsof je ondergronds zwemt tussen de vissen en haaien. Vanaf de bovenkant en aan de zijkant kan iedereen je zien zwemmen, maar een duik vanaf de zijkant is ook mogelijk.

De impressies wat jullie hieronder gaan zien zijn nog niet definitief maar het schept een goed beeld van hoe het eruit kan gaan zien. Op de eerste 2 foto’s kan je zien hoe ze aan het idee zijn gekomen, en dat het ook in de natuur voorkomt. De foto’s daaronder zijn de Art Impressies, zoals het er waarschijnlijk uit komt te zien.

 

 

 

 

 

Helaas moet je nog even geduld hebben om er een duik in te nemen want de opening van het nieuwe Center Parcs park staat gepland voor 2015. Maar we houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

 


Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA