Aqua Mundo nieuws | Center Parcs De Vossemeren Fotospeciaal: De Machine KamerGepubliceerd op: dinsdag 15 oktober 2013  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs De Vossemeren
Center Parcs De Vossemeren Fotospeciaal: De Machine Kamer

Nu was Aqua Mundo Forum een dikke 2 weken geleden te gast op de Belgische parken. En als Aqua Mundo Forum te gast is krijgen we altijd een warm welkom zo ook op De Vossemeren.
We mochten daarom nog voor openingstijd een rondje Aqua Mundo doen en dan ook alles wat met de Aqua Mundo te maken heeft. Gewapend met statieven, foto en film apparatuur begonnen we aan onze tocht om 9 uur in de Aqua Mundo zelf daarna gingen we door met de sauna en als laatste een privé rondleiding door de Machine Kamer. Om 13 uur stonden we weer buiten.

In ons vorige artikel heb je al kunnen zien hoe mooi de Aqua Mundo is op de foto en op de film.
Maar zonder Machine Kamer zou er ook geen Aqua Mundo zijn. Want wat gebeurd er nu aan de onderkant van een Aqua Mundo? Hoe komt het water weer naar boven? Hoe vult de Wild Waterbaan zich?
Wij mochten het allemaal in beeld brengen en zeggen oprecht het is de schoonste Machine Kamer die we tot nu toe gezien hebben. Zo goed als alles is al meer dan 25 jaar oud, maar het ziet eruit alsof het er gister neergezet is.

In deze fotospeciaal zien jullie de Machine Kamer.
Geniet van de beelden en we horen graag je mening en als je vragen hebt laat het maar weten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer Foto's kan je vinden op ons forum.

Hoop dat jullie het net zo een mooie beelden vinden als ons. De Film van de Aqua Mundo kan je hier zien.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GaWBBu5m93I

 

En de film van de sauna, kan je hier zien.

 

http://www.youtube.com/watch?v=WVpyzpBwDBo

 

De beelden van de Sauna zullen spoedig worden toegevoegd.


Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram