Center Parcs nieuws | Center Parcs Fotospecial Le Bois Aux Daims: Action Factory en Animal TrailGepubliceerd op: zaterdag 4 juli 2015  •  Gepubliceerd door: Debbaut  •  Afdeling: Center Parcs Le Bois aux Daims
Center Parcs Fotospecial Le Bois Aux Daims: Action Factory en Animal Trail

Vandaag de laatste fotospecial die in het teken staat van de Center Parcs Le Bois aux Daims-week, vandaag gaan we een kijkje nemen in de Action Factory/Baluba, De Kinderboerderij en de Animal Trail!

 

Als je naar Center Parcs gaat ga je meestal voor het park zelf, de omgeving is inbegrepen, maar in de meeste gevallen niet de belangrijkste troef van een park. Wel probeert elk park iets unieks aan activiteiten en faciliteiten te bieden. Op Le Bois Aux Daims zijn dit de Sprookjesbaluba en de Animal Trail!

 

 

We beginnen met het kinderparadijs: de Baluba!
Op Le Bois Aux Daims staat die in het teken van sprookjes, dit is over heel de lijn duidelijk te zien aan de kleurrijke decors, de draak en het elfje. De speeltoestellen zijn volledig ingepakt in sprookjesthema’s en ook de omgeving probeert een sprookjeswereld te creeëren.


Eigenlijk zijn de Action Factory en de Baluba één en hetzelfde gebouw. De Baluba is het speelgedeelte, de Action Factory het zitgedeelte. Ook aanwezig is pannekoekenhuis Suzette.

 

De kinderboerderij en Ponyclub is het huis van verschillende boerderijdieren, een kinderboerderij is in feite standaard op een (Original) Center Parcs, dus ook hier kan je alle boerderijdieren komen aaien. Maar wel achteraf de handen wassen!

 

 

De Animal Trail is uniek.
Je loopt midden in het bos over paden en houten bruggetjes, en terwijl je één bent met de natuur krijg je ook nog eens informatie over de verschillende diersoorten.
Om het nog interessanter te maken voor jongeren is er ook een touwenparcours, deze loopt door de bomen(maar niet heel hoog) en onder je lopen dan de wilde dieren.
Het is dus een aparte ervaring waar het park je echt volledig het bos in probeert te sleuren. 


 

Zo, dit was alweer de laatste fotospecial! Ik hoop dat jullie er van genoten hebben, morgen krijgen jullie nog een overzicht, ik hoop dat jullie zin hebben gekregen dit mooie park zelf eens te ontdekken!

Instagram

Instagram