Center Parcs nieuws | Center Parcs Le Bois Aux Daims - week: Fotospecial Aqua MundoGepubliceerd op: dinsdag 30 juni 2015  •  Gepubliceerd door: Debbaut  •  Afdeling: Center Parcs Le Bois aux Daims
Center Parcs Le Bois Aux Daims - week: Fotospecial Aqua Mundo

Het is eens tijd om het Aqua Mundo Van Le Bois Aux Daims naderbij te gaan bekijken, want wat heeft deze kraaienpoot van plezier allemaal te bieden?De vorm van het Aqua Mundo is geïnspireerd op die van Les Trois Forêts, het heeft dus drie brede “gangen” die elkaar kruisen en zo de vorm krijgen van een kraaienpoot. Het dak is volledig transparant en gemaakt van een plastic waar lucht tussen zit.
Het Aqua Mundo is de grootste Aqua Mundo met een oppervlakte van 6000 vierkante meter.

Wat ook opvalt is dat er voor de afwerking en de vloer drie steensoorten zijn. Zowel natuursteen, zandsteen en kiezels werden gebruikt om de vloer, plantenbakken en muren op te fleuren.
Door de drie te gebruiken krijg je leuke afwisseling en het geeft een licht gevoel.


Het Aqua Mundo beschikt over vele activiteiten waaronder: Een golfslagbad, recreatiebad, Buitenbad, een groot waterplayhouse, kinderbad, Cenote Pool, whirpools, een familieglijbaan, drie glijbanen en uiteraard de wildwaterbaan!
Het golfslagbad is het grootste bad, de golven worden langs de zijkant opgewekt en worden zo naar de branding gegolfd.
In het recreatiebad kun je lekker vertoeven en er zijn verschillende mogelijkheden je te ontspannen. 


Het buitenbad… heerlijk in het zonnetje liggen tijdens je vakantie, of er gewoon bruut inplonzen via de familieglijbaan en één van de waterglijbanen. En de stroomversnelling is ook altijd leuk. 

 


Het waterplayhouse is het droomhuis van de kleintjes, uren speelplezier verzekerd!
Zeker met die grote emmers.


 


Het kinderbad met zandbak is er dan weer voor de allerkleinsten!
De Cenote Pool kennen we bij ons misschien beter als de verzonken stad of het snorkelbad. In de Cenote Pool kun je vissen spotten in een gesimulmuleert natuurfenomeen: een vijver tussen de rotsen.

Standaard zijn de Whirpools, gratis bubbelen!De Glijbanen, oftewel het interessantste voor de jeugd, staan er in alle vormen en maten, een gewone glijbaan, een familieglijbaan, een boomerang en een speedglijbaan. Je vindt ze in plastic en van edelstaal! De wildwaterbaan, een plaatje uit de wildwatebaanserie en zeker niet te missen. Van het rustpunt ga je zo naar de verschillende afdalinkjes. De rand is opgefleurt met grijze natuurstenen.


En vergeet ook niet te genieten van al die tropische planten!


Zo, dat was hem weer! Geniet nog van alle foto’s hieronder en tot morgen voor weer een nieuwe dag in deze Le Bois Aux Daims-week!

 

Zie ook de Aqua Mundo View

 

 

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA