Center Parcs nieuws | Center Parcs Le Bois Aux Daims - week: Fotospecial Le DômeGepubliceerd op: woensdag 1 juli 2015  •  Gepubliceerd door: Debbaut  •  Afdeling: Center Parcs Le Bois aux Daims
Center Parcs Le Bois Aux Daims - week: Fotospecial Le Dôme

Het kloppende hart van een park is uiteraard de Market Dome, of zoals hij op Le bois Aux Daims noemt: Le Dôme!
Het gebouw bestaat voornamelijk uit glas en hout, het dak is golvend, net zoals op Les Trois Forêts en dit zorgt voor een lichtinval dat net van onder de golvende dakplaten komt.

Je komt gelijk bij de receptie, hier behandeld het park alle in- en uitcheckers, vragen en klachten.Als je dan naar links gaat kom je aan café Cocoon, voor als je eens zin hebt in een drankje of een lekkere snack. Uiteraard zie je overal om je heen mooie bomen en planten.
Als je naar achter de receptie loopt kom je het circus tegen. Nee, niet Straordinario, maar wel het buffet restaurant Jungle Circus! Waar een uitgebreid buffet voor jou en je gezin klaarstaat en waar je onbeperkt kunt eten.

 


Enkele passen verder begint er allen Italiaanse geur op te komen, Il Giardino is in de buurt! Voor alle Italiaanse lekkernijen.
Voor de receptie ligt een pracht van een vijver, en nee, het is niet de Amazone.Over die vijver heeft de Quick zich gevestigd, voor een goede burger en veel te veel frietjes!Aan een rotspartij voor de kinderen zwemmen er vissen voorbij en staat er het gigantische waterplayhouse, we zijn in de buurt van het Aqua Mundo!Aan de overkant is het dan weer voor de jeugd, de Chinese bowling en de House Of Games wacht op hen.

Le Dôme zou Le Dôme niet zijn zonder enkele winkeltjes, koop jouw alledaagse producten in de Carrefour Express, wil je liever een goede fles wijn uit de omgeving? Kijk dan in de streekwinkel “Le Repaire De Curieux”, toch liever een souveniertje voor de achterblijvers? Ook Escapade heeft zich in Le Dôme gevestigd!
En voor s’ochtends is er ook een bakkerij uiteraard. Vers brood en lekkere koffiekoeken verzekerd!Zo dat was onze tour door Le Dôme! Tot morgen voor een nieuwe dag in de Le Bois Aux Daims-week!
 

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram