Center Parcs nieuws | Center Parcs Le Bois Aux Daims-week: Fotospecial CottagesGepubliceerd op: vrijdag 3 juli 2015  •  Gepubliceerd door: Debbaut  •  Afdeling: Center Parcs Le Bois aux Daims
Center Parcs Le Bois Aux Daims-week: Fotospecial Cottages

 

Center Parcs is geen Center Parcs zonder zijn Cottages, op de oudere parken overheersen de Bakema Cottages, ontworpen door Jaap Bakema, maar op de nieuwe parken overheerst er een volledige nieuwe stijl. Ontworpen door Jean De Gatines, het schakelpatroon waardoor privacy verzekerd wordt is wel in stand gebleven, maar deze nieuwe cottages zijn veel lichter.De cottages moesten echt een licht, modern en sfeerrijke uitsraling hebben. Om hiervoor te zorgen werd onder meer gebruik gemaakt van hoofdzakelijk hout en glas. Aan de binnenkant zien we in elke type cottage lichte kleuren terug en een gebruiksvriendelijke indeling van de kamers.
Er zijn drie types van Cottages: Comfort, Premium en VIP. Hieronder vinden jullie elke cottage uitgelicht.Comfort
Deze cottage biedt alles voor een basic verblijf. Niet te veel extra’s, maar voldoende voor (zoals de naam zegt) een comfortabel verblijf.
Er wordt vooral van roodtinten en groene kleuren gebruik gemaakt in de Comforts, het terras beschikt over tuinmeubilair van plastic in groene kleuren.
 

 

 


Premium
Premium biedt net die extra’s die een comfort niet heeft, de badkamer biedt een paar extra’s, er is iets meer met de details gespeeld en het tuinmeubilair is van hout.
Beige kleuren en hout overheersen, maar hier en daar zijn er ook andere kleuren gebruikt. De Cottage biedt alles voor mensen die al iets meer in hun huisje willen zijn en iets meer luxe willen.


 

 

 


VIP
Bij de VIP cottages op Le Bois Aux Daims is alles uit de kast getrokken om een droomhuis te creeëren, alles is tot in detail uitgewerkt, er zijn heel wat extra snufjes, een afdak boven het terras en alles straalt rust uit.
Ook bij VIP is vooral hout gebruikt, maar eigenlijk is er vanalles gebruikt. Verschillende kleurtjes, kleine siersteentjes en grotere muurstenen. Het terras heeft luxe meubelen.
VIP-cottages zijn dus van alles voorzien en geven je een gevoel van totale luxe en verwennerij!

Zo, welke cottage gaan jullie nemen?
Tot morgen!

Instagram

Instagram