Center Parcs nieuws | Center Parcs Parc Sandur een overzichtGepubliceerd op: maandag 28 maart 2016  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Parc Sandur
Center Parcs Parc Sandur een overzicht

Een overzicht van Center Parcs Parc Sandur

 

Aan de rand van Emmen bij de rietplassen bevindt zich het kleine maar oh zo mooie Parc Sandur.

Het ligt neutraal tussen De Huttenheugte en WILDLANDS in, beide lokaties kan je in een kleine 15 min met de auto bereiken.

 

Parc Sandur is een rustig park met alle faciliteiten die een park behoort te hebben, de topper is de kinderboerderij, maar zwemmen, bowlen, waterfietsen, biertje drinken, lekker eten het kan er allemaal. Voor de kleintjes lopen Orry en zijn vrienden ook rond en je hand laten vereeuwigen in Waxhands is er ook mogelijk.

Het heeft geen Aqua Mundo, maar het huidige zwembad krijgt wel een refresh met nieuwe planten en ornamenten, zodat het geheel weer mooi is om te zien. Het park centrum krijgt ook een zelfde refresh.

Het zwembad zal geen uitbreiding krijgen, dat hoeft ook niet, want op een kleine 15 minuten afstand bevindt zich al een mooie Aqua Mundo!

 

Wist je dat Center Parcs en WILDLANDS de handen ineen hebben geslagen en daar een exclusieve samenwerking uit is gekomen! Combineer je bezoek aan Center Parcs Parc Sandur met een bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo. Met de exclusieve Center Parcs Meerdagenpas heb je 3 of 7 dagen onbeperkt toegang, voor de prijs van een dagticket! Een meerdaagse expeditie vol verrassingen!

 

Als je het bovenstaande leest en de foto's hieronder ziet! ja dan zou je toch al bijna boeken! En zeker in combinatie met WILDLANDS!

 

We hebben ook 2 verschillende cottages op de foto gezet, een 4 pers premium en een 4 pers vip. De foto's daarvan zullen later volgen.

 

Kortom geniet van de foto's.

 

Wil je reageren? Doe dat dan op ons forum of op onze Facebook!

Instagram

Instagram