Center Parcs nieuws | Center Parcs Port Zélande breidt uit met waterpretparkGepubliceerd op: dinsdag 11 april 2017  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Port Zélande
Center Parcs Port Zélande breidt uit met waterpretpark

Het vakantiepark Center Parcs Port Zélande in Ouddorp breidt uit met een groot waterpretpark. Dit wordt het ‘zusje’ van Aquapark Splash in Hellevoetsluis. Vanochtend hebben general manager Patrick Bosman van Center Parcs Port Zélande en eigenaar Erik Hazelzet van Splash de contracten getekend.

 

Het Hellevoetse park Splash.

 

14 mei al kunnen bezoekers voor het eerst klimmen, klauteren en glijden op de waterattracties. Dan houdt Port Zélande open dag om ook het zwembad, de 250 gerenoveerde huisjes en nieuwe vloer in het Market Dome – de ruimte waar ook de restaurantjes en winkeltjes zitten – te tonen. 

Hazelzet noemt het ‘onwerkelijk’ dat alles nu rond is. ,,Vijf maanden hebben we er ziel en zaligheid in gestoken en nu kunnen we kinderen en hun ouders een belevenis aanbieden. Het is zo gaaf om kinderen de kans te bieden te spelen en te bewegen. Ik kan niet wachten’’, zegt hij.

Uitbreiding

De ondernemer begint met een medium-park, maar breidt dit uit als het een succes wordt. ,,En daar is mij veel aan gelegen, want het biedt mogelijkheden om verder uit te breiden naar parken elders in Nederland.’’

Het grote voordeel van dit aquapark vergeleken met het jaarlijks terugkerende waterpark in Hellevoetsluis is dat het elke week andere bezoekers trekt, legt Hazelzet uit. ,,Mensen zitten hier een weekje en willen dan van alles doen. Naar Hellevoetsluis kun je ook een andere keer gaan, maar in die week willen kinderen, ook als het regent, maar wat graag op de glijbaan of lekker klimmen.’’

Kaarten voor Aqua Splash Port Zélande moeten via de receptie van het vakantiepark worden gekocht. De bedoeling van de initiatiefnemer is ook bootcamps aan te bieden, bedrijven uit te nodigen en kinderfeestjes te geven.

Om alles in goede banen te leiden, heeft Hazelzet voor beide parken nu 38 mensen in dienst, inclusief stagiairs. Hij begint met de opbouw van aquapark Splash bij het Hellevoetse Quackstrand direct nadat ‘Ouddorp’ open is.

Erik Hazelzet (l) en Port Zélande general manager Patrick Bosman ondertekenen het contract.
 
Erik Hazelzet (l) en Port Zélande general manager Patrick Bosman ondertekenen het contract. © Port Zélande

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram