Persberichten | Center Parcs en Villeroy & Boch bundelen krachten in meerjarig partnershipGepubliceerd op: maandag 25 maart 2019  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs algemeen
Center Parcs en Villeroy & Boch bundelen krachten in meerjarig partnership

- PERSBERICHT –

 

Center Parcs en Villeroy & Boch bundelen krachten in meerjarig partnership

 

  • Intensivering samenwerking met focus op kwaliteitsproducten, innovaties en duurzaamheid
  • Partnership Villeroy & Boch levert bijdrage aan zetten nieuwe standaard in familievakanties
  • Meerjarige samenwerking onderdeel van grootschalig renovatieprogramma Center Parcs

 

Capelle aan den IJssel, 13 maart 2019 - Center Parcs en Villeroy & Boch - internationaal leverancier van sanitaire producten en serviezen - slaan in de komende jaren de handen ineen. Deze samenwerking sluit aan op de koers van Center Parcs een nieuwe standaard te zetten in familievakanties en gasten te blijven verrassen: met innovaties en nieuwe vormen van beleving, die qua thema en sfeer volledig aansluiten bij de vakantieparken van Center Parcs. Het meerjarige partnership is een nieuwe mijlpaal in een reeks samenwerkingsvormen die Center Parcs met toonaangevende bedrijven wil sluiten om haar positie als marktleider te versterken. De samenwerking is gister officieel bekrachtigd tijdens de ISH-beurs in Frankfurt door Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe, en Andreas Pfeiffer, Bathroom & Welness Director van Villeroy & Boch van Villeroy & Boch.

 

Naast haar eerdere bijdrage aan het recent geopende Center Parcs Park Ällgau in Duitsland gaat Villeroy & Boch de komende jaren hoogstaande kwalitatieve en duurzame producten en voorzieningen leveren aan de parken van Center Parcs in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast gaan beide partijen kennis uitwisselen en onderzoeken hoe zij elkaar op andere gebieden kunnen versterken, zoals op het gebied van productdifferentiatie in de verschillende typen cottages van Center Parcs. De samenwerking past dan ook uitstekend in de koers van Center Parcs om als marktleider de klantbeleving voortdurend te verrijken: niet alleen in nieuwe parken en met nieuwe producten, maar óók door het introduceren van nieuwe vormen van beleving. Het meerjarige partnership met Villeroy & Boch volgt op een samenwerking die eerder met Grohe is gesloten. In de toekomst wil Center Parcs ook de krachten bundelen met verschillende andere A-merken.

 

Het creëren van bijzondere klantbeleving

In zowel de cottages als de centrale voorzieningen van Center Parcs, zoals de Aqua Mundo en de Market Dome, kan Villeroy & Boch een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe voorzieningen die volledig in het teken staan van het vergroten van de klantbeleving. Dit kan variëren van keramische wandtegels en innovatieve sanitaire producten, zoals badkuipen, wastafels, waterbesparende toiletten, badkamerproducten en/of serviesgoed. Onderdeel van de samenwerking is dat Villeroy & Boch Center Parcs zal ondersteunen bij het ontwikkelen van gethematiseerde toiletten in de publieke ruimten. De eerste voorzieningen doen hun intrede in De Eemhof in Nederland.

 

Een nieuwe standaard: nu én in de toekomst

Het partnership met Villeroy & Boch is een logische stap als onderdeel van het  strategische ontwikkelingsprogramma van Center Parcs. “We zijn erg blij met dit partnership met Villeroy & Boch. Beide A-merken hebben een lange historie en we vervullen een voortrekkersrol in onze markten. We delen de ambitie een bijzondere klantbeleving te bieden die helemaal in het teken staat van comfort, samen genieten en het delen van quality time, vertelt Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe. “Hieraan kunnen we dankzij onze samenwerking met Villeroy & Boch nóg beter invulling geven. Dit partnership is dus een perfecte match: niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook in onze kernwaarden en de boodschap die we uitdragen. Bij Center Parcs luidt deze ‘Just us, at last’ en bij Villeroy & Boch is dat ‘Love the moment’.”

 

“We zijn er trots op dat Center Parcs kiest voor een meerjarige samenwerking met Villeroy & Boch. We delen dezelfde ambities op het gebied van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dit partnership stelt ons in staat hoogwaardige producten en duurzame en natuurlijke materialen te introduceren die volledig passen in de wereld van Center Parcs. Zo investeren we voortdurend in de allerlaatste technologische oplossingen die zorgen voor een maximaal comfort, een ultieme beleving én die goed zijn voor het milieu. Dit doen we met het doel gasten gedurende elk moment van hun verblijf in Center Parcs een bijzondere beleving te bieden”, vertelt Andreas Pfeiffer, Bathroom & Welness Director van Villeroy & Boch.

 

Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe - Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties - is onderdeel van Pierre et Vacances Center Parcs Group. Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid, want het is pas echt vakantie als iedereen het naar zijn zin heeft, dan ben je echt even samen. Center Parcs bezit 27 Europese parken waar in 2017/2018 ruim 4,2 miljoen mensen overnachtten. Het totale aantal accommodaties bestaat dan nog uit 16.700 appartementen en cottages in Europa en Center Parcs realiseerde een omzet van 697 miljoen euro. www.centerparcs.nl

 

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is één van ‘s werelds meest toonaangevende A-merken voor keramische producten. Het familiebedrijf, dat in 1748 is opgericht en waarvan het hoofdkantoor zich bevindt in Mettlach, Duitsland, is synoniem aan innovatie, traditie en buitengewoon stijlvol. Als vooraanstaand lifestyle-merk biedt Villeroy & Boch een ruime keuze uit hoogwaardige sanitaire-, welness- en keramische producten. Het bedrijf is actief in 125 landen.

 

EINDE PERSBERICHT

 

 

Instagram

Instagram