Center Parcs nieuws | Center Parcs-nieuws weekoverzicht: week 29Gepubliceerd op: vrijdag 19 juli 2013  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs algemeen
Center Parcs-nieuws weekoverzicht: week 29

Elke vrijdag kijken we terug naar het Center Parcs-nieuws van de afgelopen week. Zijn er belangrijke dingen gebeurd? Zijn er interessante vernieuwingen? Of valt Center Parcs in de prijzen? Je leest het allemaal in het weekoverzicht van Aqua Mundo Forum. Deze week: week 29 2013.

Google Streetview heeft wederom verschillende Center Parcs-parken toegevoegd aan haar database. Vanaf nu is het dus ook mogelijk om virtueel een kijkje te nemen op Het Heijderbos, Het Meerdal en De Huttenheugte. D
e 6 persoons premium cottages op De Vossemeren krijgen nieuwe bankstellen. Er zijn vanaf nu ook E-bikes (elektrische fietsen) te huur bij het Cycle Center op Port Zélande. Verder zijn de eerste foto's van de unieke Venture Cove op Elveden Forest aanwezig op het forum en zijn er grappige vistaferelen gespot op Parc Sandur. Ook heeft Aqua Mundo Forum nieuwe video's op het YouTube-kanaal geplaatst. Een Aqua Mundo View van Park Bostalsee en van Les Trois Forêts.

De eerste tekenen van de refurbishing bij Erperheide zijn ook zichtbaar. Zo is er een nieuwe vloer in het Market Restaurant en zijn er luxe menukaarten aanwezig bij de ingang van de restaurants. Verder is het zomervakantie in Nederland en dat betekend dat er weer veel mensen afreizen naar Center Parcs. Ga je naar Center Parcs? Laat dan je review achter op het forum, ook voor vragen over een bepaalde cottage, de glijbaan in een Aqua Mundo of hoe het zit met de broodjesservice van de VIP-cottages kan je natuurlijk terecht op het forum.

Instagram

Instagram