Dossier | De Jungle Dome van Center Parcs Het HeijderbosGepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Het Heijderbos
De Jungle Dome van Center Parcs Het Heijderbos

De Jungle Dome van Center Parcs Het Heijderbos

 

Een kleine 16 jaar geleden werd er op Center Parcs Het Heijderbos een waar overdekt oerwoud gecreëerd, namelijk de Jungle Dome. Aan de buitenkant lijkt het net een Aqua Mundo, maar eenmaal binnen zie je een compleet andere wereld.

Watervallen, klimpartijen, riviertjes maar ook heel veel exotische vogels, ze vliegen en lopen gewoon los en je kan ze allemaal bewonderen. En als je goed kijkt zie je ook vleermuizen rond vliegen. 

Voor de kinderen (maar ook volwassenen) is er de Jungle Expeditie. Aan de hand van een kaart kan je de hele Jungle Dome verkennen.

 

Sinds vorig jaar kan je er ook de nacht doorbrengen in een Jungle Lodge, Dat maakt het geheel helemaal af en erg bijzonder.

 

Wij van Aqua Mundo Forum, hebben alles op beeld vast gelegd. Nou niet alles want het moet wel een Jungle Expeditie blijven.

Geniet hieronder van onze foto reportage en we horen graag je mening.

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA