Aqua Mundo nieuws | Het Aqua Mundo van Center Parcs Port ZélandeGepubliceerd op: zaterdag 12 december 2015  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Port Zélande
Het Aqua Mundo van Center Parcs Port Zélande

Het Aqua Mundo van Center Parcs Port Zélande

 

Een Aqua Mundo in Zeeland, maar toch nog Zuid-Holland. Tijd geleden is dit bad bij Center Parcs gekomen en heeft het de nodige uitbreidingen gehad en mocht het zich ook een Aqua Mundo noemen.

 

Wij waren er een kleine 3 weken geleden, tijdens het Back at SEA weekend en onverwachts werden we uitgenodigd om deze mooie Aqua Mundo zonder gasten op de foto te zetten. Het kon niet direct, maar we zijn er de maandag extra vroeg voor opgestaan, maar zeg zelf je kan er goed vertoeven zowel in de winter als in de zomer in het mooie buitenbad. Aanrader is de Turbo Tunnel. De Wild Waterbaan verveeld ook nooit want je kan 5 verschillende routes kiezen. En met de nieuwe Grabber Joe's kan je een lekkere gezonde snack nemen! We maken jullie zeker al heel benieuwd?

 

Kijk naar onderstaande fotoreportage, we hebben ons best gedaan!

 

Reageren kan op ons forum, moet niet mag wel!

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram