Center Parcs nieuws | Kids Climate Conference 2014 op Center Parcs Het HeijderbosGepubliceerd op: vrijdag 19 september 2014  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Het Heijderbos
Kids Climate Conference 2014 op Center Parcs Het Heijderbos

Aqua Mundo Forum was uitgenodigd om verslag uit te brengen van deze Kids Climate Conference, we doen dit via sociaal media zoals Twitter en Facebook. We zullen dit samen doen met Eigen Center Parcs om een zo hoog mogelijk bereik te behalen.

Uiteraard kan je ook alles volgen op onze website en forum.

 

Er volgt nu het verslag van dag 1 incl. foto's

Nadat de kleine deelnemertjes en hun familie aangekomen zijn op het park en de spullen in de cottage hebben gelegd werden de kids verwacht op het terrein van de manege. Hier kon iedereen zich verzamelen rond het kampvuur, om vervolgens plaats te nemen op de hooibalen in de tent voor de officiële opening. TIjdens deze opening werd het woord gelaten aan belangrijke personen zoals Jean Henkens en de burgemeester van Gennep. Door op de groene knop te drukken werd de Kids Climate Conference 2014 geopend. Een mooi verlichte superhoge fontein begon te spuiten. Orry vroeg de kids om mee te gaan naar het kampvuur, zodat ze konden luisteren naar een spannend verhaal. Vervolgens konden de kids een lampion ophalen om in een lange rij de Orrymobiel te volgen op weg naar de cottage, zodat ze konden gaan slapen en om zich voor te bereiden op een drukke en spannende dag morgen.

 

Einde dag 1

 

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA