Aqua Mundo nieuws | Maak het Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof Zwembad van het Jaar en win!Gepubliceerd op: dinsdag 4 november 2014  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs De Eemhof
Maak het Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof Zwembad van het Jaar en win!

Zwembad verkiezing van het jaar Aqua Mundo De Eemhof

 

Zwembad van het Jaar verkiezing 2014 De Finale ronde

 

Maak het Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof "Zwembad van het Jaar" en win!

 

Lange, snelle glijbanen en uitdagende wildwaterbaan, unieke jungleflora en heerlijk warm water: redenen genoeg om te kiezen voor het mooie subtropische zwemparadijs van Nederland, het Aqua Mundo van De Eemhof! Bovendien bevat het zwemwater bijna geen chloor. Geen rode ogen dus! 

 

Laat heel Nederland weten dat je kiest voor deze schitterende Aqua Mundo en stem deze naar de eerste plaats in de nationale wedstrijd "Zwembad van het Jaar". Die titel is weggelegd voor het zwembad dat én de meeste stemmen, én de hoogste score krijgt.

Door te stemmen op uw favoriete Aqua Mundo, valt u trouwens misschien zélf wel in de prijzen. 
Zo verloot de "Zwembad van het Jaar" organisatie diverse leuke prijzen. En als u op onze Aqua Mundo stemt, maakt u ook kans op verschillende prijzen. Zo kunt u een jaar gratis zwemmen voor 4 personen bij Center Parcs winnen. Daarnaast maakt u kans op een gratis verblijf bij Center Parcs, naar keuze.

 

Stemmen kan t/m 12 november 2014 op Stem nu op het Aqua Mundo van De Eemhof. De uitslag wordt bekend gemaakt op 1 december 2014. Stem nu en maak kans op geweldige prijzen! 

 

Stem nu op het Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof door op de onderstaande link te klikken en maak kans op geweldige prijzen! 

 

Stem nu op het Aqua Mundo De Eemhof

 

Hebben we je nog niet overtuigt! bekijk dan de uitgebreide foto reeks hier onder, en zeker weten dat we je dan overtuigt hebben.

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram