Center Parcs nieuws | Nieuw!! Nonnas op Center Parcs De HuttenheugteGepubliceerd op: zondag 19 april 2015  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs De Huttenheugte
Nieuw!! Nonnas op Center Parcs De Huttenheugte

Nonna's op Center Parcs De Huttenheugte

 

Nonna's is nu ook te vinden op Center Parcs De Huttenheugte. Afgelopen vrijdag heeft wethouder Jan Zwiers van de gemeente Coevorden de gehele Market Dome opnieuw geopend, omdat alle restaurants volledig vernieuwd zijn.

De opening was een succes en ook Nonna's ging open voor publiek.

 

Nonna's is heel gezellig en huiselijk aangekleed, waarom eigenlijk! Nou hierom...

 

Nonna’s man Guiseppe, werkt in de steengroeve. Op een dag komt hij niet meer thuis.. Om rond te komen opent Nonna een restaurant in haar eigen huisje. Haar bed takelt ze iedere dag omhoog om alle gasten te kunnen ontvangen en is het zo gezellige huisje omgetoverd tot een echt huiselijk restaurant.

 

Droevig verhaal, maar dat wordt zeker genieten op Center Parcs De Huttenheugte, want bij Nonna’s geniet men van de lekkerste, verse pizza’s en pasta’s in een temperamentvolle Italiaanse vakantiesfeer. En dat op de lokatie waar voorheen The Grill zat. Onvergetelijke familie momenten beleef je bij Nonna’s en helemaal als je van vers houdt.

 

Aquamundoforum heeft een mooie fotoreportage gekregen die we graag met jullie delen.

Kijk en geniet hieronder van een 50 tal foto's en zie zelf hoe mooi het is geworden!

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA