Persberichten | Nieuwe waterskibaan in De VossemerenGepubliceerd op: donderdag 12 juni 2014  •  Gepubliceerd door: Bram  •  Afdeling: Center Parcs De Vossemeren
Nieuwe waterskibaan in De Vossemeren

Capelle aan den IJssel, 12 juni 2014 – Na de opening in 2012 van de spectaculaire megawaterglijbaan Monkey Splash in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, werd deze week een kabelwaterskibaan in Center Parcs De Vossemeren ingehuldigd.

Center Parcs De Vossemeren is al sinds 1987 een begrip in derecreatieve sector, niet alleen in België, maar ook over de grens in Nederland. Bij Center Parcs zijn cottages, natuur en water onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat zorgt voor onvergetelijke vakanties. Om de ervaringen van de gasten continu te verbeteren, blijft Center Parcsinvesteren in de parken.

Surf & Fun Center in De Vossemeren
Sinds vele jaren staat het Surf & Fun Center in De Vossemeren garantvoor plezier bij watersporters: windsurfen, banana rides, tube rides,kanoverhuur en nog veel meer. Op kleine schaal werd ook alwaterskiën en wakeboarden aangeboden – achter een boot. Na een succesvolle introductie van de waterskibaan in Center Parcs DeKempervennen kunnen gasten zich vanaf nu, ongeacht niveau en leeftijd, eveneens in België aan een heuse kabelwaterskibaan wagen. Ook zullenstand-up paddling en flyboarden aan de activiteiten worden toegevoegd.

Center Parcs, de ideale bestemming voor waterratten
Niet alleen park De Vossemeren biedt vertier op en in het water. Alle 20 Center Parcs parken beschikken over een breed aanbod aan wateractiviteiten: van snorkelen in De Kempervennen tot waterfietsen in Park Bostalsee en van zeilen in De Eemhof tot kanoën in Les Trois Forêts. Aan alle waterliefhebbers is gedacht!

Kabelwaterskibaan:

  • Lengte: 577 m, hoogte: 10 m, 5 masten
  • 7 personen kunnen tegelijkertijd waterskiën
  • Capaciteit max. 35 personen per sessie, een sessie duurt 1,5 uur
  • Gemiddelde snelheid: 30 km per uur
  • Maximale snelheid: 60 km per uur

Bron foto: Limburg Actueel.be


Foto's

Instagram

Instagram