Uitgelicht | Op bezoek bij Nonna s op Center Parcs De HuttenheugteGepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs De Huttenheugte
Op bezoek bij Nonna s op Center Parcs De Huttenheugte

Op bezoek bij Nonna's op Center Parcs De Huttenheugte.

 

Wij van Aqua Mundo Forum krijgen op ons forum hele goede verhalen te lezen over Nonna's zo goed zelfs dat we eens verder zijn gaan kijken en ook elders op internet kom je hetzelfde tegen. Eten goed, storyline perfect en hier nog even de storyline, zoals je die kan lezen als je de menukaart openslaat.

 


Toen dachten wij dat gaan we zelf eens proberen!


Gisteren, zaterdag 9 mei was het zover, een avondje eten bij Nonna thuis op De Huttenheugte. We kwamen het pad op lopen naar het restaurant en Nonna zelf verwelkomde ons en wees ons een tafeltje toe voor 2 personen in de huiskamer. Als je om je heen keek voelde je je echt thuis in een Italiaans huis. Aan de muur hingen foto's van de familie, en de schemerlampjes met een beetje scheefstaande kappen komen helemaal tot zijn recht. Als je richting de keuken kijkt, valt je meteen het bed op dat Nonna zelf elke dag omhoog tilt om ruimte te maken, zodat de gasten er geen last van hebben. Blijkbaar wordt er veel geknoeid op de vloer, want de oubollige ouderwetse stofzuiger staat klaar zodat het snel opgeruimd kan worden. Het huis van Nonna ziet er erg verzorgd en netjes uit. Nonna hoeft zelf niet veel te doen, ze maakt steeds de tafel weer netjes en loopt met de kinderen mee om hun een ijsje te geven. In de schuur hangen de fietsen netjes aan het plafond, zodat ook daar mensen kunnen gaan zitten om te gaan eten. Op iedere tafel ligt een mooi gebloemd tafelkleed met een bloemstukje. De menukaarten zijn mooi in elkaar gezet, duidelijk en overzichtelijk, en de aanraders heeft Nonna met pen onderstreept. Wil je de complete inrichting zien klik dan hier

 

 

 

Het eten:

 

Het eten van Nonna valt beslist niet tegen. De 2 zingende koks hebben goed hun best gedaan.

We begonnen met een zak met heerlijk versgesneden stukken chiabatta brood met een potje tapenade, een hele lekkere combinatie. En helemaal met een lekker glas zoete wijn erbij.

 

 

 


Wij hadden vooraf carpaccio besteld, aan tafel wordt er kaas op gedaan, zoveel als je zelf wil, en dat smaakte voortreffelijk.

 

 

Als hoofdmenu hadden we pizza hawai pollo (ananas, kip en pepers) en tagliatelle met zalm. Het deeg voor de pasta en pizza worden vers gemaakt, verser kan niet. Ook daar complimenten voor. Het pizza deeg smaakt licht zoet waardoor het smaakt om je vingers bij af te likken, je eet het daarom ook echt helemaal op. De tagliatelle wordt met pan en al op de tafel gezet en je mag het zelf op je bord doen. Erg leuk! De tagliatelle met zalm is een perfecte combinatie vers en erg lekker. Met hier ook zoveel kaas als je zelf wou, ze komen het raspen aan de tafel. Nog een glas witte zoete wijn erbij wat het weer helemaal compleet maakte en ook echt heerlijk smaakt! 

 

 

 

 

Na een hoofdgerecht wouden we nog een toetje. Als je dat kenbaar maakt aan Nonna dan komt er een groot bord bij de tafel te staan waar je uit verschillende nagerechten kan kiezen. 

 

 

Wij kozen voor Gelato Amarena, ijs met kersen in een in een lekkere kersensaus met verse slagroom, en Timo's Tiramisu, met een flinke laag verse slagroom. Naar de Amarena kersen hoef je echt niet te zoeken, ze waren erg lekker en ook de tiramisu smaakte voortreffelijk en was ook ruim voldoende, eigenlijk beiden een beetje teveel van het goede. Maar dat nam niet weg dat de smaak bijzonder lekker was. 

 

 

 

Na dit alles hebben we nog een cappucino besteld en deze was erg goed van temperatuur (niet direct opdrinken) en smaakte lekker.

 

 

 

Conclusie: Het was een top avond in een echte Italiaanse omgeving met personeel dat goed op elkaar is ingespeeld. Je voelt hier echt de Italiaanse huiselijke sfeer. Het enige punt is helaas wel dat je merkt dat Nonna hiervan moet rondkomen en zodoende de kosten wel uit het eten moet halen. Maar ondanks dat is de prijs kwaliteit verhouding helemaal goed en zelfs nog beter dan goed. Om een extra zakcentje bij te verdienen verkoopt ze ook bolletjes schepijs, Hiervan worden de vele kindjes wel heel erg blij. 

 

 

Tot slot:

 

Wij hebben genoten! En delen dit graag met jullie, en zeggen: Ben je op een Center Parcs, sla Nonna's dan niet over maar reserveer wel op tijd dan geeft Nonna je een mooie tafel.


Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA