Center Parcs nieuws | Opening Water Playhouse Center Parcs Port ZelandeGepubliceerd op: vrijdag 7 juli 2017  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Port Zélande
Opening Water Playhouse Center Parcs Port Zelande

Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden en burgemeester Grootenboer openen Water Playhouse in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo

 

 

Capelle aan den IJssel, 6 juli 2017 – Center Parcs Port Zélande opende vandaag na een ingrijpende vernieuwing haar deuren. De populaire Zuid-Hollandse vakantiebestemming is gemoderniseerd op basis van de wensen van de hedendaagse vakantieganger. Zo hebben de cottages en het overdekt parkcentrum de Market Dome een metamorfose ondergaan. Ook heeft subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo een geheel nieuw Water Playhouse gekregen, die vandaag door olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden op spectaculaire wijze werd geopend.

 

 

Voor de opening nam Maarten van der Weijden samen met Patrick Bosman (General Manager Port Zélande) en Stefan Dubbeling (Deputy General Manager Port Zélande) plaats bij het Water Playhouse. Hier kieperde een gigantische emmer water over hen heen, waarna de waterattractie officieel openging voor publiek. Kinderen van groep 4-5 van de Bosseschool uit Middelharnis mochten ondertussen als eerste naar hartenlust spelen tussen de waterobstakels, watervallen én waterkanonnen.

 

 

Center Parcs Port Zélande is in een nieuw jasje gestoken. Al 596 cottages zijn volledig gemoderniseerd. Badkamers en toiletten zijn opnieuw ingericht met stijlvol modern sanitair, keukens zijn voorzien van nieuwe apparatuur, aanrechtbladen en kastjes, de huisjes zijn ingericht met nieuw meubilair en ook de inventaris, inclusief beddengoed, is vervangen. Verder zijn de cottages opnieuw geverfd en alle buitenterrassen onder handen genomen. Daarnaast heeft Port Zélande vier Lodgetenten geïntroduceerd, die ruim en stijlvol zijn ingericht en van alle comfort zijn voorzien.

 

 

In de haven van het park is een Aquapark geplaatst en hebben bezoekers in de afgelopen tijd al kennisgemaakt met allerlei nieuwe activiteiten, zoals paintball, minigolf en outdoor-activiteiten. Met deze vernieuwingen wil Center Parcs haar gasten blijven verrassen en blijft zij de nieuwe standaard zetten. Om zo óók de nieuwe generatie ouders te laten ervaren hoe een verblijf in Center Parcs het hele gezin echt even samenbrengt. 

 

Aquapark Splash op Center Parcs Port Zelande

 

Center Parcs 50 jaar

Al een halve eeuw brengt Center Parcs mensen samen door het bieden van bijzondere vakantiebelevenissen. 50 jaar geleden was zij de eerste speler in de recreatiesector die een nieuwe manier van vakantie vieren introduceerde: dichtbij huis, maar toch even helemaal weg. En Center Parcs wil óók in de komende jaren een nieuwe standaard zetten: in beleving, verblijf en samenzijn. Eerder dit jaar maakte zij bekend ruim één miljard te gaan investeren. Allemaal om ervoor te zorgen dat haar gasten optimaal van hun vakantie genieten en dus ‘echt even samen’ kunnen zijn. Port Zélande is het eerste Nederlandse vakantiepark dat als onderdeel van deze investering is opgeleverd en dat dankzij financiering door particuliere investeerders kon worden herontwikkeld.

 

Wil je reageren? Doe dat dan op ons forum of op onze Facebook!

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.

Instagram

Instagram


 
google-site-verification=aBfHFftLUl69Q93icIxAqnoZHQ3k4jAWE5G3oQv8NyA