Center Parcs nieuws | Verslag winnaar dagje Center Parcs Het HeijderbosGepubliceerd op: dinsdag 27 september 2016  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Het Heijderbos
Verslag winnaar dagje Center Parcs Het Heijderbos

Afgelopen zomer hadden wij een wedstrijd waarbij je een compleet dagje Het Heijderbos kon winnen.

 

De prijs is inmiddels ingewisseld voor het dagje en hieronder vindt je het verslag van de familie Zwitserloot!!

 

Ons dagje Heijderbos!

 

Gister hebben we ons gewonnen dagje Heijderbos verzilverd.

 

 

Vroeg vertrokken we richting Heijen want de eerste activiteit stond al om 10:00 uur gepland, allemaal uitstekend geregeld door Rogier overigens! Na een vriendelijke ontvangst bij de receptie liepen we naar de Action Factory. Deze kenden wij niet meer terug. Het was voor ons alweer enkele jaren geleden dat we op Het Heijderbos waren dus zagen we allemaal nieuwe dingen. De Action Factory was enorm opgeknapt met onder andere bumpercars, paintbal en een leuk autoparcours. Erg leuk, al zou er wat ons betreft een indoor minigolfbaan zoals op de Huttenheugte of Port Zélande zeker bij mogen.

Onze eerste activiteit zat ook in de Action Factory, namelijk de Escapegame. Iets wat wij nog nooit gedaan hadden dus misschien wel dubbel zo spannend. Na een goede uitleg vertrokken we naar “Egypte” voor ons avontuur 'The Pharaoh's strange curse'. Het werd een spannende tocht van 45 minuten met uitdagende puzzels, raadsels en handige tips. Omdat je vooraf de mobieltjes in moet leveren waren we echt aangewezen op elkaar en hadden we ook echt aandacht voor elkaar. Dit is zeker iets wat we vaker gaan doen met onze tienerzonen! Na afloop liepen we samen met de medewerker nogmaals de “room” door en kregen we nog wat uitleg. We hadden het zeker niet slecht gedaan voor een eerste keer, wij vonden het goed te doen en zijn zeer enthousiast! Voor meer uitdaging zou je de andere “room” kunnen doen die is iets moeilijker.

 

 

Voor onze 2e activiteit gingen we naar de watermolen waar de bowlingbaan op ons lag te wachten. Net zoals bij de Escapegame was het thema hier tot in de puntjes doorgevoerd en waanden we ons echt in een houtzagerij.  Wederom genoten.

 

 

 

Na het bowlen genoten we in de Marketdome van een lekkere lunch zodat we daarna heerlijk in het water konden plonsen.

 

 

 

En ook daar zagen we de vele vernieuwingen. Wat een licht kwam er door de nieuwe koepel! En ook de nieuwe beelden waren prachtig. We hadden veel geluk met het prachtige weer dus hebben we ook heerlijk buiten gezwommen. Na een paar uur vonden we het mooi geweest en zijn we bij snacks het gewonnen hamburgermenu gaan nuttigen. Alles prima verzorgd!

De jongens wilden niet naar huis voor ze een potje pool gespeeld hadden dus hebben we dat onder het genot van een drankje gedaan.

 

 

Onze oudste zoon was trouwens erg in zijn nopjes want er zaten hele goede Pokémon…. Dus ook nog even naar het meer gewandeld om er nog wat te vangen. En omdat het zo’n goed weer was nog even kunnen genieten van het heerlijke zonnetje.

 

 

Toen kwam er toch echt een einde aan de heerlijke dag en liepen we richting parkeerplaats. We kwamen nog langs de High Adventure Experience…. Ook erg mooi gemaakt en een reden om snel weer naar het Heijderbos te gaan.

 

Aquamundo Forum, Center Parcs en AlbronCenterParcs erg bedankt voor deze heerlijke dag!
Groeten van de familie Zwitserloot


Instagram

Instagram