Center Parcs nieuws | Villages Nature Paris VIP Cocon AppartementGepubliceerd op: zondag 29 juli 2018  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Villages Nature® Paris
Villages Nature Paris VIP Cocon Appartement

Cocon VIP Appartement 1852 op Villages Nature Paris

 

Wij nemen jullie mee door dit mooie VIP Appartement op Villages Nature Paris.

 

Het appartement is voorzien van alle gemakken en is ruim opgezet. De voordeur open je met je polsband. Woonkamer met slaapbank voor eventuele gasten, maar de goed liggende bedden op de slaapkamers zorgen voor goede nachtrust. Het tarras buiten geeft een mooi uitzicht waar je heerlijk kan vertoeven op de warme dagen. Het appartement is voorzien van 2 badkamers elke met een regendouche, maar 1 badkamer heeft ook nog een mooi 2 persoons bruisbad. De keuken is voorzien van alles voor een goede bereide maaltijd.

 

Onze bevindingen: Deur openen met polsband is ideaal! Bedden liggen  prima. Badkamer en toilet matig, deze konden beter schoon vooral de hoeken en de muren. Woonkamer goed, keuken goed. Totaal oordeel goed!!

 

Hieronder de foto's en oordeel zelf, reageren kan op onze Facebook pagina! linkje onderaan de foto's

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram