Center Parcs nieuws | Villages Nature Paris de Aqua LagonGepubliceerd op: vrijdag 29 juni 2018  •  Gepubliceerd door: Cp Rogier  •  Afdeling: Center Parcs Villages Nature® Paris
Villages Nature Paris de Aqua Lagon

De Aqua Lagon op Villages Nature Paris!!

 

De Aqua Lagon, de parel onder de parels van de Aqua Mundo's.

Groot, mooi, en het buitengedeelte wat je pas een buitenbad kan noemen, onderverdeelt in 3 thema's. Een grote stroomversnelling, een activity bad en een super groot bad voor de kleintje met speelelementen.

 

Het betreden van het Aqua Lagon doe je met je polsbandje wat ook de sleutel is van je cottage en tevens ook de locker mee afsluit, Dit systeem kennen we uiteraard al van een ander park.

 

En dan die glijbanen. We deden ze allemaal (7stuks) meerdere malen, maar de leukste was toch wel de lifter met band waar je omhoog en laag gaat en de rocket, maar de rocket merk je niks van je knippert met je ogen en het is afgelopen, maar dat luik wat wegvalt onder je voeten dat is wel kicken!! Dan heb je nog de enkel bands of dubbelbands waar je in een grote krater uit komt. En nog een kleine racer met banden maar die komt in de zelfde skimout als de lifter. Mooie gemaakt met mooie technike zo spaar je op skimouts en het personeel zorgt ervoor dat je niet tegen elkaar op botst.

Dan ook nog een bodyslide racer wat je van de ene glijbanen toren naar de andere afdeling brengt. Ze hebben er goed overnagedacht.

 

Het golfslagbad geeft mooi uitzicht op de grote toren met doorzichtig stuk van de glijbaan. Maar de golven dat stelt niet veel voor. Er zijn ook nog 3 grote bubbelbaden, en mooi waterplayhouse en nog een kinderdoebad.

 

Nog iets moois je kan gewoon buiten op het dak lopen voor een geweldig mooi uitzicht, er lopen paden naar boven afgeschermd door poortjes die open gaan met je polsband of je pakt de lift, maar die was tijdens ons bezoek defect.

 

Genoeg gepraat jullie willen nu zeker de foto's zien. Ze staan hieronder een kleine 100 stuks. Reacties horen we graag op onze Facebookpagina (klik op klik hier onder de foto's)

Reageren? klik hier om naar het desbetreffende onderwerp op onze Facebook pagina te gaan waar u reacties kunt lezen en uw eigen reactie kunt plaatsen.


Instagram

Instagram